Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

bir de sen kaçıncı günündesin? hiç kilo verdin mi? ben ilk başta veriyordum şu an alıyorum nedense ya da şişlik var bende anlayamadım..1 hafta olmadı daha..

valla canım aşağı yukarı 1 hafta olcakk ben 1-2 kilo vrdim de ben bi 2 gündür boğazımı çok tutamıyorum:Sama şırdan anladımki dar olan bi eşofman altım vardı bacak kısmı yine bollaşmaya başladı demekki zayıflıyorumm:)

Herkese günaydın,

Bende geçen hafta bugün bu karışıma başladım. Başladıktan iki gün sonra yüzümde abartısız yüzlerce sivilce ve şişlik oluştu. Göz altlarında normalde sivilçe çıkmaz. Benim göz altlarım, hatta kulaklarımın içine varana kadar şişlikler oluştu.Doktora gittim. Son dönemlerde yediğin yada içtiğin farklı bişey varsa o allerji yapmış dedi. Hala şişlikler geçmedi. Tam azalır gibi oluyor. Karışımı içtikten sonra aynı şekilde şişlikler, kızarıklıklar ve kaşıntı başlıyor. Bugün içmeyi kestim. Bir hafta ara verip tekrar başlayacağım. Önceliklle nedenin bu karşımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamam gerekiyor. Sizlerde de bu ve buna benzer reaksiyonlar oluştumu?

ınatlaşıp içmeye devam ettim. Hiç diyet ve spor yapmadan 1 kilo kadar verdim.
Aslında çık güzel, kilo vermek isteyen bizler için kaşırılmayacak bir şey. Kullandığınız sirkenin ismini yazarsanız, en azından ben de bir sonraki hafta ondan alıp deneyebilirim.
Şayet sizleri rahatsız etmeyiyorsa içmeye devam edin, gerçekten çok iyi geliyor.

Herkeese kolay gelsin

Geçmiş olsun.. Benim içtiğimde diğilde yüzüme sürdüğümde oldu kızarıklık kaşıntı falan..

merhaba arkadaşlar.
ben bir şey merak ediyorum: 8,5 aylık bebeğim var, emziriyorum
bu karışımı kullanmamda bir sakınca varmı acaba?

kızlar bence nolursa olsun bebeğiniz varken içmeyinn kimisi zararı dokunmaz der ama senin bünyen hassatr bebişide hasta edersin sonra zayıflıycam diee o resimdeki tombul yanaklıyı riske atma bence canımm.onu içceğine spor yapmaya çalışş şimdilikk

Nasıl kullandın bu karşımı canım.birde o yüzündekiler kesin sirkeden olmuştur.fazla sirke içince bi tanıdık ta aynı öyle kabar kabar olmuştu.ama silme kabarcık doluydu.bırakınca birkaç günde geçti karaciğerle alakalı bi durum demekki senin bünye sirkeyi kabul etmiyo bence içme derim.

tşt ederim.

Karışımı normal tarife göre kullandım.
Her yemekten sonra yarım su bardağı bu karşımdan aldım. İlk gün bişey olmadı. İkinci gün akşam kaşıntı ardından kızarıklık ve şişlikler oluştu. Yememde pek bişey kesmedim.
Ciddi bir şekilde iştah kaybına neden oldu.
İş yerinde de sürekli salatalarımda sirke kullanıyorum ama şimdiye kadar hiç böyle olmadı. Daha evvelde sabahları aç karınla sirke+bal+limon karışımı tüketiyordum. o zaman da böyle bir durumla karşı karşıya gelmedim. İlk defa oldu.
Uyarıların için çok teşekkür ederi. Haftaya farklı bir elma sirkesiyle haftalık bir deneme yapıcam. Gene böyle birşey olursa keserim. Haftayada bir kilo verirsem normal kiloma kilo kalmış olur. Tabi bu hafta verdiğimi almazsam:umursamaz:)

teşekkür ederim a.s.

a aaaaaaa... bilakis benim sivilcelerimi geçirdi bu karışım.. bırakınca sivilcem çıkıyo benim de ohaoldumsmile

slm bişe sormak istiyorum bana bir bardağı içmek zor geliyor acaba sirkyi direk içsem ya da daha çok sirkeyi daha az suya karıştırsam nasıl olur? Bir de günde ne kadar içilmesi gerekiyor bu karışımın toplamda?

vallaa ben 2 gündür 1 yemek kaşığı sirke içip sonra üstünee hemen su içiyorum mideme bişe olmadı da içerken içim yanıooo.ama sek içmeden önce bi de içine yarım limon sıkarak iç bal koymaktansa ben öle yapıodumda.limonuda sıkmak zor geldi 2 gündür direk içiorum denedim içiliomuşş:)

kızlar bence direk içmeyin sirke asidik sonuçta, mideye , yemek borusuna zarar verir, suyla seyreltik oluyor hiç değilse, midenizde problem varsa reflü gibi falan iyi gelmez..

en iyisi benim gibi ufak şaşal su şişesine hazırlayın, tüm gün boyunca öğünlerden sonra biraz biraz için..öbür türlü insan devamlı hazırlayıp içmeye üşeniyor..elinizin altında hazır olunca içmek daha kolay oluyor..

canm öle ama suyla zor gelioo tahriş edicem die korkuorum yemek borusunu bakalımm boğazım kötü olura suya karıştırırım

bende başladım günde 3 kez içiyorum ve kızımı mziriyorum herhangi biryan etkisi yoktur bence çünkü turşuda yiyoruz ve içinde bolca sirke var umarım işe yarar

ben 1 aydır kullanıom sabahları ac karnına hıç bi faydasını görmedım acaba yemeklerden sonamı kullanılmalı yardımcı olursanız sevınırım

bende başladım günde 3 kez içiyorum ve kızımı mziriyorum herhangi biryan etkisi yoktur bence çünkü turşuda yiyoruz ve içinde bolca sirke var umarım işe yarar

ben de emziriyorum canım
1 gün denedim işe yarıyor gibi geldi
ama emzirmeyi bırakıyım içeceğim karışımdan, korktum bebeğim için bir zararı olur diye
sonuçta sadece tuketmekle kalmıyoruz kilo veriyoruz

ben de on gündür sabahları ve gece yatmadan önce içiyorum gram oynamadı neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…