Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

farenjiti olanların sürekli genzinde bir yara sözkonusu.burası sigara dumanı ,pis hava ,soğuk hava ,sert yiyecekler, asitli içecekler ile tahriş olabiiliyo.e bu da sirke yanii.)

aynen ben de öyle..kalça yok da bende , basenler üst bacaklar fena..bir de kollarımın üst kısmında azıcık var başka birşeyim yok :)bilmiyorumkismile

:dance:slm kizlar aynen benim de sorunum ayni ben be basen ve baçak sorunum var zemuszemus:dance::dance:

dün şu avatarımda gördüğünüz pasta ile bugün de ayıptır söylemesi ekler ile diyeti bozmuş bulunuyorumeyvahedigeldismile mafoldumben ama doğum günümdü yani o kadar olur dimiiiii teselli edin beni mafoldumben senağlama

benimde 4.günüm bitmiş bulunmakta bugün ama sanki bi değişiklik yokmuş gibi hissediyorum. içerken midem bulanıyor zaten boşuna mı tüm çilem yaa acaba? nolur kilolarından kurtulanlar verin şu işin sırrını !

kizlar bu karisimi yapanlar nasil yapiyor nette de baktim herkes farkli birsey yazmis diyetimin yaninda bunu da deniyim bakalim

kizlar bu karisimi yapanlar nasil yapiyor nette de baktim herkes farkli birsey yazmis diyetimin yaninda bunu da deniyim bakalim

aslın da ben elma sırkesını zor içiyorum :nazar: 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 yemek kaşığı bal 4 su bardağı su bunu surayi içinde karıştırıyosun akşam yemekten sonra İÇİYOSUN (sabahta içiyosun):kahve:

aslın da ben elma sırkesını zor içiyorum :nazar: 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 yemek kaşığı bal 4 su bardağı su bunu surayi içinde karıştırıyosun akşam yemekten sonra İÇİYOSUN (sabahta içiyosun):kahve:

saol canim demek yemekten sonra iciliyor yarin elma sirkesi alip deneyim bakalim icebilecekmiyim

zayıflamak için içilen bu karışım mutlaka yemekten yarım saat ÖNCE içilmeli arkadaşlar.. heryerde böyle yazar,uzmanlarda böyle diyo..

Ben 2 haftada 4 Kilo verdim elma sirkesiyle ama tabiki her gün sporda yapiyorum evde..
Her yemekten once 1 bardak su + 2 caykasigi elma sirkesi + 1 cay kasigi bal iciyorum..

Bayada güzel gidiyo :)
sicak suyla daha ii oluyor.. soguk suyla dahada pis :)

Son düzenleme:
bende başlıycam valla
zaten midem çarşamba çanağına döndü bide bunu deneyim amannnnnnnnnnnnn

kızlarrr valla kiloyu bilmem ama sivilce sorunuma çözüm oldu
2 haftadır kullanıorum ve kendimi daha iyi hissediyorum,kullanmaya devam

guclubacismilehaftada 3gun yuruyorum onuda kızımı kursa bırakıyorum 20 dkyuruyorum aça ba bu basenımı ınçeltirmi:dance::dance:
eyvahedigeldismile evde kondisyon bisikletim var ona binsem basenlerim ve üst bacaklarımı eritir mi acaba ?alt bacaklarım ince zaten de boshayallersmile...

eyvahedigeldismile evde kondisyon bisikletim var ona binsem basenlerim ve üst bacaklarımı eritir mi acaba ?alt bacaklarım ince zaten de boshayallersmile...

Canım üst baldır basen için stepperlar var ya, şu pedal gibi ayakta çalışarak yapılan o iyi gelir eritir diyorlar ama karar veremedim. Aklımda 3 şey var aslında. Koşu bandı, stepper ve eliptik bisiklet. Sizce hangisi en etkilisi olur? Benim bölgesel değil, bütünsel fazlalığım var kaydirigubbakcemile3 En etkili yöntem sizce hangisini almak kızlar, lütfen yardımcı olun karar verebilmem için eyvahedigeldismile

X