Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam

Bir haftadır yemeklerden sonra içiyordum bu karışımı. Bir hafta mucize beklemiyorum ama yarın bir tartılayım bakalım işe az buçuk yaramışsa aynı şekilde devam. Şayet bir değişiklik yoksa (Ki içimden bir ses kilo aldın diyor:), umarım iç sesimi mahçup edebilirim) bu kez de yemeklerden yarım saat önce içmeye başlarım.
Yalnız ben bu karışımın içine limonda sıkıyorum. tadı daha iyi oluyor. Sirkeyi normalde salatalarda hep kullanıyorum. su ile karıştırıp içince yutmak, nefes almak baya zor geliyor:)

Altı üstü vereceğim 3 kilo var. Onun da pek gitmeye niyeti yok. Karşılıklı inatlaşıyoruz. Bakalım kim kazanacak. :1rolleyes:

Canım umarım kazanan sen olursun a.s 3 kg. nedir ki? Taş çatlasa 1 ayda tamamdır sirkeli suyla sositososito

Her lıste herkese yaramayabılır. Mıyde rahatsızlıĞı olan bunu yapmasın.
Ama elma sırkesı yaĞ yakıyor bunu bılıyorum.
Mesela lahana dıyetı yaparken 4 kılo aldım. Herkes kılo verdı ben ŞıŞtım.
Elma sırkesını denedım verdım amaaaa mıydem dayanmadı.

Mide rahatsızlığı olan elbette kullanmasın, biz sağlıklı insanlar için öneriyoruz bu karışımı

mrb.kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum.bi sakıncası olurmu bu karışımın.

ne yapsam içmesemmi bu karışımı 3 öğün yemeklerden önce içiyorum önce sanki tokum sonra hemen acıkıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ne yapsam içmesemmi bu karışımı 3 öğün yemeklerden önce içiyorum önce sanki tokum sonra hemen acıkıyorum yardımcı olursanız sevinirim[/QUOT

Canım ben sadece sabahları aç içiyorum, bağırsakları açıyomuş bu şekilde , ama diğer öğünleri yemekten sonra tüketiyorum, ve bu şekilde faydasını gördüm ben, hatta akşam ki sirkeli suyumu yatmadan önce içiyorum ben 4 kilo verdim bu yöntemle..:lepi:

Canım ben sadece sabahları aç içiyorum, bağırsakları açıyomuş bu şekilde , ama diğer öğünleri yemekten sonra tüketiyorum, ve bu şekilde faydasını gördüm ben, hatta akşam ki sirkeli suyumu yatmadan önce içiyorum ben 4 kilo verdim bu yöntemle..:lepi:[/QUOTE]

tşk.birde böyle deneyeceğim diyette yaptın mı

Canım ben sadece sabahları aç içiyorum, bağırsakları açıyomuş bu şekilde , ama diğer öğünleri yemekten sonra tüketiyorum, ve bu şekilde faydasını gördüm ben, hatta akşam ki sirkeli suyumu yatmadan önce içiyorum ben 4 kilo verdim bu yöntemle..:lepi:

tşk.birde böyle deneyeceğim diyette yaptın mı[/QUOTE]

Pek diet yaptığım söylenemez ama dikak tediyorum sadece aşırıya kaçmadan az az ve akşam 7 ye kdr ne yediysem o, onun dışına çıkmıyorum ..birde hafta da 3 gün spora gidiyorum ben kaydirigubbakcemile2

yemeklerede dikkat etmek lazım bence..
beni biraz tuttu sanki,o açım yemek istiyorum hissim gitti birazda lsa.
2. gündeyim,bağırsaklara ii geldiği kesin.
biraz öğürerek içsemde 1 hafta denicem,sirke kokusunu hiçbişey bastıramaz sanırım.ama tadı umduğum kadar iğrenç değil,sadece koku berbat.
ben yemekten sonra içiyorum bakalım..

Evt tok tuttuğu kesin ama midem çok hassas , ilk günlerde bende yemekten yarım saat önce kullandım hep. ama midem kötü odlu . o yüzden sadece sabahları aç karna içiyorum diğer öğünlerde 1 saat sonra içiyorum..kaydirigubbakcemile5

kızlarr ben bu akşam yemekten sonra içtim.bi de onu içmeden önce sandaloz sakızı çiğniyorum bu sefer bal koymadım balla bana iğrenç geliyor bende yarım limon sıktım kokusunuda biraz alıyor içmesi kolay oldu.ekşi seven varsa limon sıkıp içsin baldn daha ii bencee

canım tadı ekşi geliyor diye ekliyorlar sirke tadı gitsin die ama benim öyle daha çok midem bulandı bende yarım limon sıkıp içiyorumm

hmm o zaman balı çok az ekliim ben de..4 kaşık çok çünküü...ne kadar içiyorsun canım sen 1 bardağı buluyor mu ?

1 su bardağı oda sıcaklıgında suyun içine 2 tatlı kaşığı sirke(bazen 3 oluo)bi de yarım limon sıkıyorum.senin ölçün ne peki?4 kaşık ne bal mı??naptınız yahuu bütün yağlar geri gelir valla:)

1 su bardağı oda sıcaklıgında suyun içine 2 tatlı kaşığı sirke(bazen 3 oluo)bi de yarım limon sıkıyorum.senin ölçün ne peki?4 kaşık ne bal mı??naptınız yahuu bütün yağlar geri gelir valla:)
hahaha:) benim ölçüm ilk sayfada yazılanlar, konuyu açan arkadaş demiş ki 1 lt lik sürahiye, 4 su bardağı su, 4 yemek kaşığı elma sirkesi, 4 yemek kaşığı bal demiş..ama ölçüyü kafama göre yapıyorum ,500ml lik şaşal su şişesine 4 tatlı kaşığı elma sirkesi, 4 tatlı kaşığı da bal koyuyordum..

X