- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel huseyinzadeh
-
Canin dun yaz sebzeleri kabak havuc falan bir suru sebzeden corba yapdim limonda katdim icine ondan icdim bol bol.Geçmiş olsun tekrar.Diyet ve spordan bağışıklığın düğmüştür. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye.adet grip diyet üst üste gelince zor olmuştur.
Fırsat bulursan dinlen.
Kiz masallah iyi gidiyor.Aslında ben nisan ortasından beri diyetteyim.89 ile başladım bugün 75,5 kiloyum. Ara ara durma oldu ama diyete alıştım artık.
Ekmek günde bir dilim tam buğday yiyorum , pilav yemiyorum arada 3 kaşık bulgur bazen.şeker yok. Bol su, yeşil çay, bol tarçın. Leslie yapıyorum fırsat buldukça.
Tavuk suyuna çorba çok iyi geliyor gribe.onu da deneyebilirsin.tabi gribin esas tedavisi bol dinlenmek.Canin dun yaz sebzeleri kabak havuc falan bir suru sebzeden corba yapdim limonda katdim icine ondan icdim bol bol.
Bugunde sebze yemegi yapdim amma ayak uste zor duruyordum kendime ayrimci
Kiz masallah iyi gidiyor.
Az az gitsin kalici gitsin .
Evet ben yazmistim onceki topiginize, tanisiyoruz oradan :) bizde limonlu sarimsak var , kolesterolu dussun diye babama yapmistik. Ama ayni etki olur mu ki ? Yoksa kendim mi yapayim sirkeyle ? Hadi insallah vermissinzidr kilo. Gecen sene ne kadar vermistiniz kilo ?Merhaba canim bence biz tanişiyoruz seninle dimi kiz öbür topigimde yazmişdin sen .
Sagol canim iyi gidyor bence 1 hafta oldu iceli baya kendinde hiss ediyorum ki az az yaglardan gidiyor.
Wimdi adet oldum bitsin adetim tartilcam .
Adet olanda beden su topluyor tartida ceki normalden fazla geliyor o yuzden regil bitsin odem gitsin tartilcam 79 la basldim gorum 1 haftada gitdimi .
Amma kendimde hiss ediyorum ki azda olsa zayiflamisim birde ki sarimsak kuru normalde ilk 2 haftadan sonra dahada vucutdan yag yakiyor.
Bire bir kendim yapdim kecen sene şahit oldum ki ne kadar zayiflamişdim vucutda harda toparlanmiş fazla yaglar varsa onlar parcalanir.
Canim bense sirke sarimsax hazirla beklet ve basla .Evet ben yazmistim onceki topiginize, tanisiyoruz oradan :) bizde limonlu sarimsak var , kolesterolu dussun diye babama yapmistik. Ama ayni etki olur mu ki ? Yoksa kendim mi yapayim sirkeyle ? Hadi insallah vermissinzidr kilo. Gecen sene ne kadar vermistiniz kilo ?
ama ben sirke icemiyorum ki :/Hadi kizlar icinizda zayiflamaq isteyen yokmu neden bana katilmiyorsunuz
Hadi markete sirke sarimsaklarinizi alin adin tursu koydugum bu kuru yapin .
15 gun sonra beraber icelim paylasalim neler oldugunu.
Ben kecen sene yapdim faydasin da gordum.
Kalici kilo verdim hemde yaglardan gittdi .
Iciyorsun yaglari yakib keciyor.
Yazmak isteyen cesaretli arkadaslari topigime bekliyorum.
Neden canimama ben sirke icemiyorum ki :/
midem rahatsiz icince bisey yapaamadan geru cikiyirNeden canim
Sakin sakin icme onda sen sirke zayiflicaz diye salikindan olma canim sen basqa turlu zayiflama yolun sec sirke icmesende olurmidem rahatsiz icince bisey yapaamadan geru cikiyir
1 kasik mii ben biara 1 bardak iciyirdum ondan cikiyodur belki 1 kasiktan bisey olmayabilirSakin sakin icme onda sen sirke zayiflicaz diye salikindan olma canim sen basqa turlu zayiflama yolun sec sirke icmesende olur
Cok iyi kilo vermissin masallah. Benim 15 kilo vermem lazim. Bu sarimsak sirkeyi yapsam diyet de yapsam sence bir ayda 8,9 kilo verebilir miyim canim :)Canim bense sirke sarimsax hazirla beklet ve basla .
Ben diyete 105 Kq la basladim simdi 79 kq aslinda 75 indim sonra kaltdim amma insalah hedefim ilk once 70 daha sonra 60 olmakdir yani verilesi kilom hala cok cokdur
Kiz allah korusun mideni delersin sen ne yapiyon oyle canim benim bak zayiflicaz diye oyle delilikler yapma.1 kasik mii ben biara 1 bardak iciyirdum ondan cikiyodur belki 1 kasiktan bisey olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?