Elma sirkeli Sarımsak kuru ayda 7.8 kilo atalim

Bitgi caylari icerek zayifladinizmi hic

• Evet

OY: 4 20,0%
  • Hayir

OY: 5 25,0%
  • Hic kulanmadim

OY: 3 15,0%
  • Icdimde zayiflamadim

OY: 6 30,0%
  • Icdimde zayifladim

OY: 3 15,0%

• Ankete Katılan
    20
Cok iyi kilo vermissin masallah. Benim 15 kilo vermem lazim. Bu sarimsak sirkeyi yapsam diyet de yapsam sence bir ayda 8,9 kilo verebilir miyim canim :)
Canim benim yap insallah olur birdeki lap ayda 4 kq da zayiflasan yenede iyidirne kadar az az verirsen o kadar kalicidir giden kilo yagdan gidiyor yap insallah faydasin gorursun

Merhaba dostlar bugunde hic iyi degilim.
Sabah hic sarimsak kurumdende icemedi.
1 bardak su icdim ardindan kahvalti domates yumurta biberden olusan menemen cay sekersiz.
Beyaz ekemek.
Ara ogun soda
Oglen simdi yiyorum.
Bugun o kadar islerim oldu ki catdirim karabugdayimi hazirlayanmadim.
Simdi kahvaltilik tarsi bir tabak yapdim kendime.

Kolay gelsin canım.tartildin mı hiç?karabugdayın nasıl bir islevi var diyette?
Canim benim henuz tartilmadim .
Karabugdayi rusiyada rus bayanlar Qirecka diyorlar onlar o diyeti esas yani ruslar yapar karabugday vicud ucun cok faydali bir besin kaynagidir .
Aksamdan kaynar suda islatrsin sabah leyin suyu canina cekmiw oluyor .
Karabugday oyle bir besin kaynagi ki guz ekleyib yagda kavurub yemeyini yagli falan yaparsan insana kilo aldirar.
Amma tuzsuz yagsiz yiyersen zayiflatir.
Boyle birseydir .
Diyetsyenlerde son zamanlae karabugday diyetin cok oneriyor

Hay agzim yansin sabah nede guzel sirke sarimsax kurun icmiwdim cocuklardan kalan pastadan bir kac catal atdim agzima .
Karabugday domates kahvaltida bunlari yedim resim hic aklimada dusmedi cekib atam.
Ara ogun 1 kase yogurt

Sagol canim bilgilendirme için.gunde kac kasık tuketiyorsun?sadece sabahları mı yiyorsun?

Hay agzim yansin sabah nede guzel sirke sarimsax kurun icmiwdim cocuklardan kalan pastadan bir kac catal atdim agzima .
Karabugday domates kahvaltida bunlari yedim resim hic aklimada dusmedi cekib atam.
Ara ogun 1 kase yogurt
Gunel abla cok tatlisin agzin yanmasin olur oyle kacamak arada :) ben dun iki yemek kasigi ketcap yedim hazir ketcaplardan. Tavuk kizartiyodum tavada biraz renk versin diye ekledim. Bugun de annemle lahmacun yedik. Ikindi 3 gibi yedik. Simdi corba yapiyorum oglen lahmacun yedim diye bu aksam sadece corba icecegim. Diyette arada kacamak oluyor hic kafaya takma. Bizde insaniz canimz cekiyor :)

Gunaydin kizlar naslsiniz benim morelim cok kotudur ya sabir deyib yenede devam ediyorum ya kizlar tartildim kilom tik diye yerinden oynamiyib 79.800 sinirlerim cok oynadi .ya hava cok sicakdir son gunlerde de hastayim halada kendime gelemedim .kilo neden gitmedi hic anlayamadim yahu yagsiz tuxsuz da yiorum.
Amma belek direnc hosteriyor bence bu haftadan etgisini gostercek dahada dikka t edcem

Kizlar ya brn cok yiorum yada nedi kilo gitmemesin sebebi.
Ya bikmak yok .
Bence ne kadar gitmesede bir gun gitcek bu yaglar.
Nolursuz bana destek olun tek burakmayin.
Sizde menulerinizi paylasin .
Amma insallah allah yardim etcek yenede kilo vercem cok umutluyum ben .

Sabah kahvaltisan 2 saat sonra kaysili forum.cayi icdim.
1 saat sonra karişik bitgi cayi icdim.
Su icdim bol bol.
Sarimsak kurumden 1 t kasik 1 bardak suyla icdim.
Simdi de oglen yemegimi yiorum .
Buda menum.
3
4 parca tavuk göğsü izqara.
2 p kabak
2 p patlican
Biber
Hepsi izqara.
Yaninda cacaik tarzi bir sey.bizim buralatda buna dograma deriz.
Yaninda 4 k karabugday
Taze aci biber.
Buda menum .
Cokmu olmus amma bundanda az nasil doysun midem

Günel abla kilo duraklamaya gecince biraz vücudu sasirtmak lazim diye biliyorum. Yani mesela az yiyorsan ve ekmek yemiyorsan bugun tam bugday ekmegi yemeyi denemelisin bence. Birkac gün menulerinde degisiklik yapmalisin ablacim bence. Sonra yine ayni diyete devam edersin.

Ben dun aksam kacirdim biraz iskender yedim. Bugun aksam daha az yiyecegim bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…