- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
- Konu Sahibi Gunel huseyinzadeh
-
Canim benim yap insallah olur birdeki lap ayda 4 kq da zayiflasan yenede iyidirne kadar az az verirsen o kadar kalicidir giden kilo yagdan gidiyor yap insallah faydasin gorursunCok iyi kilo vermissin masallah. Benim 15 kilo vermem lazim. Bu sarimsak sirkeyi yapsam diyet de yapsam sence bir ayda 8,9 kilo verebilir miyim canim :)
artik yapmam ins. :)Kiz allah korusun mideni delersin sen ne yapiyon oyle canim benim bak zayiflicaz diye oyle delilikler yapma.
Canim benim henuz tartilmadim .Kolay gelsin canım.tartildin mı hiç?karabugdayın nasıl bir islevi var diyette?
Sagol canim bilgilendirme için.gunde kac kasık tuketiyorsun?sadece sabahları mı yiyorsun?Canim benim henuz tartilmadim .
Karabugdayi rusiyada rus bayanlar Qirecka diyorlar onlar o diyeti esas yani ruslar yapar karabugday vicud ucun cok faydali bir besin kaynagidir .
Aksamdan kaynar suda islatrsin sabah leyin suyu canina cekmiw oluyor .
Karabugday oyle bir besin kaynagi ki guz ekleyib yagda kavurub yemeyini yagli falan yaparsan insana kilo aldirar.
Amma tuzsuz yagsiz yiyersen zayiflatir.
Boyle birseydir .
Diyetsyenlerde son zamanlae karabugday diyetin cok oneriyor
Gunel abla cok tatlisin agzin yanmasin olur oyle kacamak arada :) ben dun iki yemek kasigi ketcap yedim hazir ketcaplardan. Tavuk kizartiyodum tavada biraz renk versin diye ekledim. Bugun de annemle lahmacun yedik. Ikindi 3 gibi yedik. Simdi corba yapiyorum oglen lahmacun yedim diye bu aksam sadece corba icecegim. Diyette arada kacamak oluyor hic kafaya takma. Bizde insaniz canimz cekiyor :)Hay agzim yansin sabah nede guzel sirke sarimsax kurun icmiwdim cocuklardan kalan pastadan bir kac catal atdim agzima .
Karabugday domates kahvaltida bunlari yedim resim hic aklimada dusmedi cekib atam.
Ara ogun 1 kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?