Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elma Sepetleri(resimli)

kağıt kek kalıplarında olur mu acaba görüntüsü çok hoşuma gitti

merhaba ben şunu anlamadım ölçülerde önce 2 yemek kaşıgı sonra 4yemek kaşıgı margarin demşsin yani 6 yemek kaşıgımı anlamadım görüntüsü güzel olmuş ellerine saglık

güzel yorumlarniz icin saolun kislar..
canim furkanca kusura bakma söylemen iyi olmus valah ben fark etmedim ya bu lavyem taklyor bazen sadce 2 kasik margarin olcak tamam canm benim kola ygelsin

margarın olayı kafamı karıştırdı 4 kaşı yoğurt felan mı tekrar malzemeleri yazar mısın rica etsem

kislar ben tarifi tekrar yaziyorum biraz karisik olmus en sonda anlattim ama fark etmeyen arkadslarmiz oluyor..
1. 2 yemek kasigi margarin
2. 1 cay bardagi sivi yag
4. 1 cay bardagi pudra sekeri
5. 1 paket vanilya
6. 1 paket kabartma tozu
7. aldigi kadar un
8. ic malzemesi
9. 4 adet elma
10. 1 kahve fincani toz seker
11. 1 tatli kasigi toz tarcin
12. ceviz,fistik ici,kuru üzüm
13. üzeri icin pudra sekeri..

kağıt kek kalıplarında olur mu acaba görüntüsü çok hoşuma gitti

canim simdi gördüm kagit kek kaliplarinda olcagni sanmiyorum cünkü sert hamur oldugu icin kagida yerlestrmek zor olur ama metal kek kaliplarin vrsa kücük isiya dayanikli cam kaselerin vrsa onada uygulyabilirsin tamam canim..sositososito

ellerine saglik canim yine dokturmusun masallah simdi karnim tok iyiki simdi baktim acken bakaydim valla felaket olurdu
bende diyodum bu kaya hanim ne zamn yeni tarif eklicek diye eklemisin sukur :)

Sen yaparsında güzel olmazmı .. :lepi:
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuss cokacimcoook

ellerine saglik canim yine dokturmusun masallah simdi karnim tok iyiki simdi baktim acken bakaydim valla felaket olurdu
bende diyodum bu kaya hanim ne zamn yeni tarif eklicek diye eklemisin sukur :)
ayy canim benim saol ya güzel yorumun icin avalh yapiyorm ama makinam bazen takiliyor cekemioyrum bunu hemen cektimde ekledim insallah eklerim byle senin tarfler kadar olmaz kiss..
himm sen ac iken bak en iyisi:sm_cool:

bence de denemeye değer...çok harika görünüyor....ellerinize sağlık....

X