- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- Konu Sahibi deniz diyette
Gözünaydın tatlimEvet, özlemişim!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünaydın tatlimEvet, özlemişim!!!
Bizde seni kalpCansın ay biz çok güzel bi takım olduk bee iyiki varsınız seviyorum sizi
Gayet iyiEv topla camasir ser ve mutfak topladim canim spor ysptim hslim kalmadi.
Sağol balımGözünaydın tatlim
Büssürü kalpBizde seni kalp
Beb de çok giremiyorum bi kaç gün beni de mazur görün canlarKizlar yoğunum giremeyebilirim
Gezmede biraz fazla olmus ama bugün dengelersin inşallah kankaSabah
1 yumurta
Kk peynir
1 havuc
Domates, salatalik
5 zeytin, zeyrinyagli
Öğle(gezme vardi)
1dilim borek
1 dilim baklava
1 kase kisir
1 icli köfte
Aksam
Yemek yemedim. Meyve 2 porsiyon, badem 10 adet.
1 bardak sut
1 kase yoğurt.
Yarin az yiyerek dengelmeye çalışacağım. İnsallah olur .
Gercekten saka degilse tebrik ederim.kızlar ben hamileymişim. 1 Nisan şakası gibi :/ ben devam edemicem o yüzden.
size başarılar :)
Gerçekten mi masaAllah berakAllah cok guzel Allah kolaylık versınkızlar ben hamileymişim. 1 Nisan şakası gibi :/ ben devam edemicem o yüzden.
size başarılar :)
çok teşekkür ederim :)Gerçekten mi masaAllah berakAllah cok guzel Allah kolaylık versın
Ayni sekilde bende sahur taptim + 1,5 oldu sabah ama sislik cuma - 2kg olmacagim ins.selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm :)
ben geld,m canlarım, liliiii tebrik ederim Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
kızlar net paketim bitti giremedim, şimdi de okul pc den yazıyorum.
dün gece 1 de eve geldim, hemen yumurta ve sütle sahur yaptım. sabah tartı bana +1,6 olarak yansıdı amma yemişim! :)
neyse pişman değilim
kilo bildirimlerini alalım bakalım ne yaptınız ben yokken.
özledim sizleri ayyyy :)))