- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Cansın ay biz çok güzel bi takım olduk bee iyiki varsınız seviyorum sizisen ailenin yanina gittiğin icin mutluyum bebegim.
Hayirli yolculuklar. İyi tatiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın ay biz çok güzel bi takım olduk bee iyiki varsınız seviyorum sizisen ailenin yanina gittiğin icin mutluyum bebegim.
Hayirli yolculuklar. İyi tatiller
Ev topla camasir ser ve mutfak topladim canim spor ysptim hslim kalmadi.Ev isi neler yaptin.
Bugün beni ev isinde gecen var mi acep:)
aksam yemegi yaptim
Odalari yerlestirdim
Her oda mutfak daginikti
Camasirlari katladim
Dinlenmeye yeni oturdum. Dünde gece yatmadan evi toplamistim. Sabah duzenli eve uyanmak gibisi yok.
Evi süpürmek de gerekiyor. O isi cumartesine esime biraktim
Allah kabul etsin canim.İftar menüm
Tavuk sote 1 porsiyon
Ayran 2 bardak
Bol marul
10 cilek
Yemek sonrasi tereyag bal 1 yemek kaşığı olmustur ekmeksiz yedim.
Su ve cay devam...
Sende iyiki varsin canim nasilda ustume alindimCansın ay biz çok güzel bi takım olduk bee iyiki varsınız seviyorum sizi
Alınacaksın tabi biz bi takımızSende iyiki varsin canim nasilda ustume alindim
Çok iyi kanka devamını bekliyoruzGecen hafta 62.5
Bu hafta 61.9
Fark 0.6
Ben burdayım anca girebildim, nasılsınız yavrularKizlar nerdesiniz ?
napıyosun canım vardın mıBen burdayım anca girebildim, nasılsınız yavrular
süper :) 59'a çok az kaldıGecen hafta 62.5
Bu hafta 61.9
Fark 0.6
tartıldın mı senIyidir canim kavustunmu annecigine ?
Evet, özlemişim!!!Iyidir canim kavustunmu annecigine ?
Maşallah canım süpersin, yağ oranın da gayet iyi. Bence Karatay beslenebilirsin. Ben istediğim kiloya inince öyle yapmayı düşünüyorumKizlar bende eczanede tartildim Sonuc iyi 56.9 geldim sukur (MASALLAH ) kiz yag oranin % 24 iyi kilo verme dedi korumaya almam lazim nasil beslenmeliyim sizce?
Senin bildirimide sali aliriz.Maşallah canım süpersin, yağ oranın da gayet iyi. Bence Karatay beslenebilirsin. Ben istediğim kiloya inince öyle yapmayı düşünüyorum
Artı yansıyacak ama olsun telafi ederim inşallahSenin bildirimide sali aliriz.
Koruma donemindeKizlar bende eczanede tartildim Sonuc iyi 56.9 geldim sukur (MASALLAH ) kiz yag oranin % 24 iyi kilo verme dedi korumaya almam lazim nasil beslenmeliyim sizce?