- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- Konu Sahibi deniz diyette
Ateşböcegi kilo vermene cok sevindim.
Sen cok emek verdin liliya ile ben bozup durduk mal gibi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhahaha edepsizoh shit
kız ben 53.8'i görmüş insanım. gına mı geldi noldu oyyy oy. hırs yapmaya çalışıyorum belki gaza gelirim diye ateşböcüşüne sarıyorum hihiAteşböcegi kilo vermene cok sevindim.
Sizi de yanımda görmek istiyorım ki benAteşböcegi kilo vermene cok sevindim.
Allah bağışlasın zuzuuuu yedisinden yetmişine aynıyızEki Görüntüle 2250247
bu benim kızım :) daha bu yaşta ayakkabı sevdası napıcaz bilmiyorum
iyi fikir. ben tek öğün yicektim dimi 85 öğün oldu şimdidenBen dukan atak yapicam firsatim oldukca.
Dukan karatay arasi beslenmeyi düşünüyorum.
Protein, kuruyemis, sebze, salata.
Bol su.
Mantıklı valla. Atak adamı gaza getiriyorBen dukan atak yapicam firsatim oldukca.
Dukan karatay arasi beslenmeyi düşünüyorum.
Protein, kuruyemis, sebze, salata.
Bol su.
Sar bebişim sarkız ben 53.8'i görmüş insanım. gına geldi noldu oyyy oy. hıes yapmaya çalışıyorum belki gaza gelirim diye ateşböcüşüne sarıyorum hihi
Hahahahhahahah valla öpesin geldi siziiyi fikir. ben tek öğün yicektim dimi 85 öğün oldu şimdiden
karolin olmasın diye turp ve turşu yedim ahaha. öp tabisiHahahahhahahah valla öpesin geldi sizi
akşama rapor alacam he ona göre yiiikarolin olmasın diye turp ve turşu yedim ahaha. öp tabisi
Bende de cevreye uyuyorum. Kh yyiyorum sende ayni.kız ben 53.8'i görmüş insanım. gına mı geldi noldu oyyy oy. hırs yapmaya çalışıyorum belki gaza gelirim diye ateşböcüşüne sarıyorum hihi
Maşallah yaa. Cok tatli ben severim onu.Eki Görüntüle 2250247
bu benim kızım :) daha bu yaşta ayakkabı sevdası napıcaz bilmiyorum
Tek öğün yeme fikri guzeliyi fikir. ben tek öğün yicektim dimi 85 öğün oldu şimdiden
canım kusura bakma yeni yazabiliyorum. tam anlamadım tuzu çok attığın için mi üzgünsün? nolacak ki canım suyu çok içiyorsun zaten atarsın.Liliii çok moralim bozuk ya tuzu çok attım tansiyonum mu düştü ne olduysa