Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ben az önce bi elma daha yedim. Ağzımın içinde kekremsi bir tat oluştu. Canım yemek istemedi ama zorla yedim. Ağzımın içi zehir gibi şimdi... elmadan diyicem elma aynı elma... Sizde de benzer bişey oldu mu hanımlar

yok canim belki biraz kasiyorsun kendini bak zorlama ve inan bak burda kac kisi yapiyor eminim bir iki gun sonra daha iy olacan ve sen de zaferinin gorecen

yok canim belki biraz kasiyorsun kendini bak zorlama ve inan bak burda kac kisi yapiyor eminim bir iki gun sonra daha iy olacan ve sen de zaferinin gorecen

Sağol canım desteğin için. Bu aralar çok yoğun çalışıyorum hatta şu anda çalışıyor olmam lazımdı :) Biraz da stresliyim üstelik reglim sanırım ondan toparlayamadım. Ama vazgeçmek yok :)

yemedimiz ilginc sey icmedimiz abuk sey kalmadı sahsen olabilir elma ile kilo verme... ben 15 yaslarıda iken bi abla yapıyordu buna benzer bişiyi haftada 4 veriyo dimişti:S ama sahsım adına yapmam ben meyve seven biri degilim.... sunuda diyebiliriz elma sirkesi elma kapsülü bunlarda verdiriyor..

Kızlar bende elma aldım bugün. Yarın baslıyorum ins. Ya ramazana kadar en azından 4 kılo versem harika olur ya 8 günde 10 kg ne demek süper bisey eger 2 gün memnun kalırsam 1 hafta devam ederim .

peki bırakınca kızalr bu diyeti fazlasını geri almayalım ve bir sorum daha bu kadar hızlı kilo vermede sarkmao olmuyor mu vücütta spor yapmadan

Kızlar bende elma aldım bugün. Yarın baslıyorum ins. Ya ramazana kadar en azından 4 kılo versem harika olur ya 8 günde 10 kg ne demek süper bisey eger 2 gün memnun kalırsam 1 hafta devam ederim .

emınımm kıı kalıcaksınn garantıı verebılırz deneyenler olarakk gercı bnm 2.gunm suan ama olsun hıc bısı benı caydıramaz artık elma deıl zehır olsa yerım yeter kı vereyım su kıloları=)cokacimcoook

benım sadece 6dan sonra bas donmem ve mıde bulantım oluo sızede oluo muu??:gitme:

emınımm kıı kalıcaksınn garantıı verebılırz deneyenler olarakk gercı bnm 2.gunm suan ama olsun hıc bısı benı caydıramaz artık elma deıl zehır olsa yerım yeter kı vereyım su kıloları=)cokacimcoook

benım sadece 6dan sonra bas donmem ve mıde bulantım oluo sızede oluo muu??:gitme:

ya aslında aç kalmak değilde kilo verip de fazlasıyla geri almaktan korkuyorum :sinifsinif: bi de sexybebek 8 günde görüntün çok değiştimi yani kilo verdiğin belli oluyo mu?? :uhm:

sakıncalı değilmi kızlar bu elma diyeti benimde kilom 67 şuan ve 50 olmak istiyorum ama ben elma sevmiyorum onun yerine karpuz yesem olsam mı

peki bırakınca kızalr bu diyeti fazlasını geri almayalım ve bir sorum daha bu kadar hızlı kilo vermede sarkmao olmuyor mu vücütta spor yapmadan

Bizim vereceğimiz 4-5 kilo. Ondan da sarkma olmaz. Benim bir arkadaşım 175 kilodan 110 kiloya indi o bile sarkmadıktan sonra biz hayatta sarkmayız. artıııııııııı ben zaten düzenli olarak spora gidiyorum :)

bneım bugun bıraz farkettı su mu verdıgım bılmıyorum ama tartıda eksık cıkıyorum 1 hafta sonra söylerım kılomu. bu arada verenler sonaradan gerı aldınız mı

Cuma günü tartılacak olanlar vardı sanırım CADIARZU , kaç kilo verdiniz?, cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum :dance:

X