- 29 Temmuz 2009
- 62
- 17
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü tartılacak olanlar vardı sanırım CADIARZU , kaç kilo verdiniz?, cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum :dance:
Süperrrrr :hooray:dun gece 2.gunum bıttı bu sabah tartıldım ve 2 gunde 1.5 kılo verdım arkdslarr sıddetle tavsıye edıorum muhkkak yapın bu dıyetıı..! ve yarın sabah tartıldıımda 1 kılo daha verıceımı bılıorumm=))
Kızlar pekİ elmaları her İkİ saatte bİr mİyİyİceĞİz yoksa acıktıkÇa İstedİĞİmİz kadar yİyebİlİr mİyİz yaptıĞınız programdan bİzede bİlgİ verİr mİsİnİz nasıl yapıyorsun bu arada papatyua tebrİk ederİm
ben bu diyeti 3 gün yapmayı planlıyorum.sizede öyle tavsiye ederim.vitamin ve mineral açısından zayıf bir diyete benziyor.artı yeşil elma asitli bir yiyecek ve günlerce aylarca elma yemek mideye zarar verebilir.pazartesi 3 günlüğüne bende başlıyacağım :)
:roflol::roflol:ve yarış elma diyeti yapan ben yani akrebin fazla kilo vermesinden sonra ben yani akrebin zaferi ile sonuçlanııır:lepi:sositosositoki zye ne duruyon aclik krizin geldiyse sende bak sagligina zarar valla ac kalirsin mazallah duser bayilirsin bak bana ben hic ackaliyormuyum sende guzelim takma kafana beni benim verecegim tas catlasin 200gr oyuzden keyfine bak yani :jeyyar:
amann da aman bana supriz yapacakmis ayy korktum valla senden ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
kiz ne merak edip duruyon osver sen suna laf verme aaa ablacim ye bak hasta olursun dede yesin sende hic is bilmiyon
not:kizlar kusura bakmayin ben akrepin rakibesiyimde uemesi icin baski yapiyorum siz ustunuze alinmayin yani
yağcılarda inecek vaaaaardoğru ya aklıma gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3 Akrep abla bak olmaz ye sonra düşüp bayılırsın neymiş elma filan geri alırsın kiloları lmaz: laelaelaelaelae zemuszemus
oldu mu neslihan ablacımm opuyorumnanaktan
canım ben öğleden sonra ve akşam yeşil çay içiyorum şekersiz iştahı kapatıyoremınımm kıı kalıcaksınn garantıı verebılırz deneyenler olarakk gercı bnm 2.gunm suan ama olsun hıc bısı benı caydıramaz artık elma deıl zehır olsa yerım yeter kı vereyım su kıloları=)cokacimcoook
benım sadece 6dan sonra bas donmem ve mıde bulantım oluo sızede oluo muu??:gitme:
bende 3-4 gün yapmayı düşünüyorum uzun sürede vitaminsizlikten dolayı sorun çıkabilir lmaz:
ve şekerler ben 3 kilo vermişim..ilk iki günü çöpe atın çünkü tam yapamamıştım..
ama son 3 günde tam uyguladım.ve şu an 64 kiloyum.süppeeeer