Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

dun gece 2.gunum bıttı bu sabah tartıldım ve 2 gunde 1.5 kılo verdım arkdslarr sıddetle tavsıye edıorum muhkkak yapın bu dıyetıı..! ve yarın sabah tartıldıımda 1 kılo daha verıceımı bılıorumm=))

Kızlar pekı elmaları her ıkı saatte bır mıyıyıceĞız yoksa acıktıkÇa ıstedıĞımız kadar yıyebılır mıyız yaptıĞınız programdan bızede bılgı verır mısınız nasıl yapıyorsun bu arada papatyua tebrık ederım

aslında sut falan ıcebılırsınız benım de elmayla kılo veren tanıdıklarım var. doktor, dıyetısyen tavsıyesıyle elma ve sutle kılo verenler ama onların onerısı 3 gun sadece. elmalar cok eksı yenmıyo ben yapamıyorum o yuzden :)

sexbebek senı tebrık ederım 8gÜnde gÜzel kılo vermıŞsın.

Ve senı devamlı takıp edecegım gÜzel haberlerını okuyacaĞım.

Yanlız merak ettım 71 kılo veren arkadaŞın kaÇ yaŞındaydı ve evlımıydı.

Kızlar pekİ elmaları her İkİ saatte bİr mİyİyİceĞİz yoksa acıktıkÇa İstedİĞİmİz kadar yİyebİlİr mİyİz yaptıĞınız programdan bİzede bİlgİ verİr mİsİnİz nasıl yapıyorsun bu arada papatyua tebrİk ederİm

canm ıkı saatte bır denmıs ama ben saatte bır yada bazen 1.5 saatte bır yıorum yanı acıktıımı hıssedene kadar zaten o arada su ıcıorum mıdem doluyoo ve yesılcay tabıkıı bu sıvılar cok onmlı atlamayın sakın 4-5 tane elma yıorm 6dan sonra yemıorum ben ve sonuc ortada ama kndımı cok rahat hıssedıorum artık ve bu kıloyu verıceımızı bıle bıle yapmamak ıcın hıc bı neden yokkk arkadaslarr!!
sonundaa zaferr bizim olcakkturkbayragi:teytey:

bende bugün basladim bu diyete..10 gün boyunca yapacagim..sonucunu yazarim buraya :p..10 kilo versem tam süper olacakk :KK70:..bu arada günde ortalama kac elma yiyorsunuz...

ben bu diyeti 3 gün yapmayı planlıyorum.sizede öyle tavsiye ederim.vitamin ve mineral açısından zayıf bir diyete benziyor.artı yeşil elma asitli bir yiyecek ve günlerce aylarca elma yemek mideye zarar verebilir.pazartesi 3 günlüğüne bende başlıyacağım :)

ben bu diyeti 3 gün yapmayı planlıyorum.sizede öyle tavsiye ederim.vitamin ve mineral açısından zayıf bir diyete benziyor.artı yeşil elma asitli bir yiyecek ve günlerce aylarca elma yemek mideye zarar verebilir.pazartesi 3 günlüğüne bende başlıyacağım :)

bende 3-4 gün yapmayı düşünüyorum uzun sürede vitaminsizlikten dolayı sorun çıkabilir :eek:lmaz:

ki zye ne duruyon aclik krizin geldiyse sende bak sagligina zarar valla ac kalirsin mazallah duser bayilirsin bak bana ben hic ackaliyormuyum sende guzelim takma kafana beni benim verecegim tas catlasin 200gr oyuzden keyfine bak yani :jeyyar:

amann da aman bana supriz yapacakmis ayy korktum valla senden ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

kiz ne merak edip duruyon osver sen suna laf verme aaa ablacim ye bak hasta olursun dede yesin sende hic is bilmiyon

not:kizlar kusura bakmayin ben akrepin rakibesiyimde uemesi icin baski yapiyorum siz ustunuze alinmayin yani
:roflol::roflol:ve yarış elma diyeti yapan ben yani akrebin fazla kilo vermesinden sonra ben yani akrebin zaferi ile sonuçlanııır:lepi:sositososito
doğru ya aklıma gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3 Akrep abla bak olmaz ye sonra düşüp bayılırsın neymiş elma filan geri alırsın kiloları :eek:lmaz: laelaelaelaelae zemuszemus
oldu mu neslihan ablacımm opuyorumnanaktan
yağcılarda inecek vaaaaar
emınımm kıı kalıcaksınn garantıı verebılırz deneyenler olarakk gercı bnm 2.gunm suan ama olsun hıc bısı benı caydıramaz artık elma deıl zehır olsa yerım yeter kı vereyım su kıloları=)cokacimcoook

benım sadece 6dan sonra bas donmem ve mıde bulantım oluo sızede oluo muu??:gitme:
canım ben öğleden sonra ve akşam yeşil çay içiyorum şekersiz iştahı kapatıyor
bende 3-4 gün yapmayı düşünüyorum uzun sürede vitaminsizlikten dolayı sorun çıkabilir :eek:lmaz:

canım elma çok vitaminli bir meyve ve sabah kahvaltı da yiyorum ben yeterince neden vitaminsiz kalalım ki hem şimdiye kadar fazlasıyla yedik diye böyle şişmedikmi

ve şekerler ben 3 kilo vermişim..ilk iki günü çöpe atın çünkü tam yapamamıştım..
ama son 3 günde tam uyguladım.ve şu an 64 kiloyum.süppeeeer

şeker hiç ölçmedim yaaa..bu aralar spor yapamıyorum...ama pantolonlarıma rahat giriyorum artık..hatta geçen hafta ankaradan aldığım düşük bel kotum düşüyordu dün akşam oysa tam üstüme göre almıştım..
3 kilo bile farketti sanırım

X