Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende de bir açlık krizi var şu an..az önce haşladığım nohuttan bir tabak tuzlayıp biberleyip yedim bastırsın diye ama aklımdan binbir türlü yemek geçiyor..sanki içime canavar kaçmış gibi uff yaaa
18.30 olsada elma yesem..elmada çok eşki yaaa..

Bende yarından sonra başLıyorum.Yarın kardeşimin doğum günü varda :=) maLum pasta,börek,çörek...
Yarın pazardan eLma aLıcam 10 kiLo kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar bugun pek giremedim hava cok guzel ondan ama iki daka girim dedim ve hepinizi okudum

ama bazilariniz diyet disina cikiyorsunuz bu diyet elma diyeti arkadaslar asitli icicekler yasak nohut pilav falan ama siz bilirsiniz bu diyete istediniz kadar yesil elma yiyebilirsiniz ve kavalti 2.5/3litere su 4/5 bardak yesil cay hemen sonuc alabilmek icin bunun disina cikmicaniz cunku bu diyet sadece bunlari yaparsaniz yagdan gider

kolay gelsin

tamam canım anlaşıldı ama bir anda da zor oluyor işte..
alışıcaz ama alışmalıyız dimi

inşallah cnım yaa..
yarın tam kafadan bitiyor bu iş..
bişey sorucam kilo kaybın kaçıncı günde başladı senin ikinci gün görebildinmi kaybı

merhaba arkadaslar bugun pek giremedim hava cok guzel ondan ama iki daka girim dedim ve hepinizi okudum

ama bazilariniz diyet disina cikiyorsunuz bu diyet elma diyeti arkadaslar asitli icicekler yasak nohut pilav falan ama siz bilirsiniz bu diyete istediniz kadar yesil elma yiyebilirsiniz ve kavalti 2.5/3litere su 4/5 bardak yesil cay hemen sonuc alabilmek icin bunun disina cikmicaniz cunku bu diyet sadece bunlari yaparsaniz yagdan gider

kolay gelsin

Tamam tamam içmiycem cola falan :lepi:

ufff cokk ilgimii cektıı bu dıyett beaww kılosu 10lırada olsa alcamm=))) dıyet ıcın o kdr cok harcadk para bıde buna harcıalım hmde kesınn dıo

arkadaslar bende bugun basladım bu elma dıyetıne hemen gıttım marketten butun elmaları topladım=) bakalım sonuc nolcak 3 4 gun gectıkten sonra yazıcam bende ufff ıns.ıse yarıcakk cok ıstıorm artık su 50li li kıloları gormeyıııııı..:KK43:

arkadaslar bende bugun basladım bu elma dıyetıne hemen gıttım marketten butun elmaları topladım=) bakalım sonuc nolcak 3 4 gun gectıkten sonra yazıcam bende ufff ıns.ıse yarıcakk cok ıstıorm artık su 50li li kıloları gormeyıııııı..:KK43:

inşallah canım yaa..benimde bugün 3. gün..ilk iki gün biraz kör topal devam etmiştim ama bugün tam uyuyorum..kafadan bitirince acıkmıyor insan birazda alıştım sanırım..
dün aldım bende elma evde bitince..
sen kaç kilosun şu an şeker

suan 80 kıloyumm regl donemndeyım aslnda ama super gıdıo hıc acıkmadım kesın kararlıyım baska sıtelerede baktım 5 gunde 6 kılo vernler bılmemneler dolu yaa sok dıyetmıs ama 65ın altında olduum zaman dıytsyene gıdıp olan kıloyu muhfza etmk ıcın yardım almyı dusunuorm senın durumn nasıl kılo verdın mı 3.gunundesın??

kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito

kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito

valla çok merak ettim ha :eek: kızlar bende haftasonu başlamayı düşünüyorum 2-3 gün yaparım fazla da yapamam sanırsam çünkü diğer şeyleri de yemek lazım ama yine dengeli bi şekilde zemuszemus inşallah ya şimdi 1,5 ay içinde filan bi 6-7 kilo vermek istiyorum :eek:

ya arkadaşlar inanmıyorum bu elmayla verilen kilolara diyetimi bozmamak ve bu elma olayına başlamamak için kendimi zor tutuyorum ama şöyle bir bakınca bir haftada 10 kilo da offffff :) bundan iyisi şamda kayısı. şu anda tatildeyim. ikinci hafta diyetimde 3.5 kilo verdim. iki haftam daha var işe başlamaya bi 10-15 kilo verir miyim ki? valla hayali bile güzel harika. ama tek korkum bu diyetten sonra kiloları geri almak. o çok zayıflayan arkadaş geri almış mı peki yani 70 kilodan sonra geri alınıp alınmaması önemli aslında :S

X