- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HakLısın canım sende kiLo durumLarı nasıL?
tamam canım anlaşıldı ama bir anda da zor oluyor işte..
alışıcaz ama alışmalıyız dimi
inşallah cnım yaa..
yarın tam kafadan bitiyor bu iş..
bişey sorucam kilo kaybın kaçıncı günde başladı senin ikinci gün görebildinmi kaybı
merhaba arkadaslar bugun pek giremedim hava cok guzel ondan ama iki daka girim dedim ve hepinizi okudum
ama bazilariniz diyet disina cikiyorsunuz bu diyet elma diyeti arkadaslar asitli icicekler yasak nohut pilav falan ama siz bilirsiniz bu diyete istediniz kadar yesil elma yiyebilirsiniz ve kavalti 2.5/3litere su 4/5 bardak yesil cay hemen sonuc alabilmek icin bunun disina cikmicaniz cunku bu diyet sadece bunlari yaparsaniz yagdan gider
kolay gelsin
arkadaslar bende bugun basladım bu elma dıyetıne hemen gıttım marketten butun elmaları topladım=) bakalım sonuc nolcak 3 4 gun gectıkten sonra yazıcam bende ufff ıns.ıse yarıcakk cok ıstıorm artık su 50li li kıloları gormeyıııııı..
kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito
agır bı dıyet gıbı gelıyor bana. elma dıyetı nette bulamadım ben bulabılen varmı?