Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Dün pazardan 4 kiLo eLma aLdım ayrıca kiLosu 75 krş. Bugün başLıyorum bakaLım kahvaltıda Lor peynrir(kaLorisi bayağa bi düşük) ve 2 diLim kızarmış ekmek,domates yemeyi düşünüyorum.Bugünü atLattım mı işim koLay kaydirigubbakcemile2

ılk gun bıraz zorlayıcı ama sabahında tartıya cıkıp bakmasıı mukemmellll aksamm nerdeysee saldırıcaktım bısılere hemen gıttım yattımm ve sabah mukemmel sonucumu aldımm bugun daha rahatım 1kilo 200 gr.vermısım arkadslarr cok mutluyumm umarımm dahada verıceemm=)=)

kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito

yanıı 5. gun sonundaa ne kadar vermıss olduunuu ogrenıcezz uff cok merakk ettımm =) ya bu kıloları verıcesde sonra yenıden almaktn korkuorumklava::S

Bende bende bendeeee Çokkk merak ettımm Şıncıkkkk
haftaya yapmayı dÜŞÜnÜyodum zaten ıyıce gaza geldımmm :))

Son düzenleme:
ki zye ne duruyon aclik krizin geldiyse sende bak sagligina zarar valla ac kalirsin mazallah duser bayilirsin bak bana ben hic ackaliyormuyum sende guzelim takma kafana beni benim verecegim tas catlasin 200gr oyuzden keyfine bak yani :jeyyar:
kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito
amann da aman bana supriz yapacakmis ayy korktum valla senden ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
kiz ne merak edip duruyon osver sen suna laf verme aaa ablacim ye bak hasta olursun dede yesin sende hic is bilmiyon

not:kizlar kusura bakmayin ben akrepin rakibesiyimde uemesi icin baski yapiyorum siz ustunuze alinmayin yani

doğru ya aklıma gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3 Akrep abla bak olmaz ye sonra düşüp bayılırsın neymiş elma filan geri alırsın kiloları lmaz: laelaelaelaelae zemuszemus
oldu mu neslihan ablacımm opuyorumnanaktan

aferim canlarim size bak ben acayip zayifladimi hisediyorum hafta sonu tartilcam insallah guzel bir sonuc olur sizin adiniza da cok sevindim iste azim iste zafer :içelim:

ufff mukemmel gıdıoo dıyetımm kesınlıkle aziim var bızde kızlarrr=) bugun ne bas agrım nede bı baska bısı var ılk gun senle aynı sekılde kılo vermısım sexybebek 1 hftasonunda kac kılo vermıstın sen?

Ayyyy bende mi yapsam, çok heyecanlanıyorum böyle şeyleri duyunca laelaelaelaelae ,şimdi imkanım olsa kalkıp elma alcam da işteyim maselef kaydirigubbakcemile3

Birde kızlar arada bir süt, yumurta falan yiyin, azcık protein alın çok da yıpratmayın kendinizi, pasta börek yiyin demiyorum da kaliteli gıdalar alın lmaz: . Yada hergün yapmayın en azından haftada bir - iki gün serbest yiyin, sağlınız için :içelim:

Bugün dördüncü günüm gün boyunca pek açlık hissetmiyorum ama akşamları resmen karnım gurulduyor. Yeşil çayı denedim ama içemedim. Çayın ne siyahı ne de yeşiliyle barışamayacağım sanırım. Midem bulandı bir yudum alınca... Ama bi terslik çıkmazsa bu akşam eve gidince buzlu yeşil çay hazırlayacağım kendime limon falan eklenince içebileceğimi umuyorum.
Dün akşam elmalarım bittiği için büyük bir markete gittim, fiyat etiketine bakınca oha dedim yaklaşık 7,5 TL'ydi elmanın kilosu. Bu nedenle almadım ve eve döndüğümde sabah kahvaltısı dışında sadece dört elma yediğim için orta boy bir muz ve iki kaşık yoğurt tükettim açlıktan ölmemek için :bbo:
ısmi lazım değil büyük bir marketten almıştım elmayı kilosu 5 küsur TLye. Oradan aldım yine. Bugün hiç bozmadım diyetimi ama regl şişkinliği yüzünden verip vermediğimi anlayamadım hala sositososito

NOT: Danıştığım uzmanların tavsiyesiyle tartılmam yasak o yüzden göbekten anlıyorum verip vermediğimi :)

Ya ben az önce bi elma daha yedim. Ağzımın içinde kekremsi bir tat oluştu. Canım yemek istemedi ama zorla yedim. Ağzımın içi zehir gibi şimdi... elmadan diyicem elma aynı elma... Sizde de benzer bişey oldu mu hanımlar

canim bu diyeti sadece elma yenecek ve inanki butun vitamineri aliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…