agır bı dıyet gıbı gelıyor bana. elma dıyetı nette bulamadım ben bulabılen varmı?
kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito
ki zye ne duruyon aclik krizin geldiyse sende bak sagligina zarar valla ac kalirsin mazallah duser bayilirsin bak bana ben hic ackaliyormuyum sende guzelim takma kafana beni benim verecegim tas catlasin 200gr oyuzden keyfine bak yani :jeyyar:bende de bir açlık krizi var şu an..az önce haşladığım nohuttan bir tabak tuzlayıp biberleyip yedim bastırsın diye ama aklımdan binbir türlü yemek geçiyor..sanki içime canavar kaçmış gibi uff yaaa
18.30 olsada elma yesem..elmada çok eşki yaaa..
amann da aman bana supriz yapacakmis ayy korktum valla senden ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-kilo verdim ama cumaya söylicem şeker..söylemesi ayıptır yarışa girdiğim kişiler varda süprüss yapmam gerekiyor ama epey bi şok süprüüss olcekkkksositososito
kiz ne merak edip duruyon osver sen suna laf verme aaa ablacim ye bak hasta olursun dede yesin sende hic is bilmiyonvalla çok merak ettim hakızlar bende haftasonu başlamayı düşünüyorum 2-3 gün yaparım fazla da yapamam sanırsam çünkü diğer şeyleri de yemek lazım ama yine dengeli bi şekilde zemuszemus inşallah ya şimdi 1,5 ay içinde filan bi 6-7 kilo vermek istiyorum
ki zye ne duruyon aclik krizin geldiyse sende bak sagligina zarar valla ac kalirsin mazallah duser bayilirsin bak bana ben hic ackaliyormuyum sende guzelim takma kafana beni benim verecegim tas catlasin 200gr oyuzden keyfine bak yani :jeyyar:
amann da aman bana supriz yapacakmis ayy korktum valla senden ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
kiz ne merak edip duruyon osver sen suna laf verme aaa ablacim ye bak hasta olursun dede yesin sende hic is bilmiyon
not:kizlar kusura bakmayin ben akrepin rakibesiyimde uemesi icin baski yapiyorum siz ustunuze alinmayin yani
ufff mukemmel gıdıoo dıyetımm kesınlıkle aziim var bızde kızlarrr=) bugun ne bas agrım nede bı baska bısı var ılk gun senle aynı sekılde kılo vermısım sexybebek 1 hftasonunda kac kılo vermıstın sen?
Birde kızlar arada bir süt, yumurta falan yiyin, azcık protein alın çok da yıpratmayın kendinizi, pasta börek yiyin demiyorum da kaliteli gıdalar alınlmaz: . Yada hergün yapmayın en azından haftada bir - iki gün serbest yiyin, sağlınız için :içelim: