Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar
kilo verenleri tebrik ediorum. 2-3-5 kilo fark etmiyor giden kilo gitmistir. Lutfen moralinizi bozmayin az verdim diye.
ben bi kac gun once baslamistim ama elma eksi geldigi icin midemi agritti ve diyeti birakmak zorunda kaldim. Acaba tatli elmalarla yapsam kilo verebilirmiyim sizce?
Kolay gelsin

Bu elma diyetinde sabah yumurta ve domates vs ve diğer öğünler sadece amasadece elmamı yeniliyor.Başka salatalık sebze vs yokmu???
Bilgilendirin ltf başlayacağım ona göre.

Bu elma diyetinde sabah yumurta ve domates vs ve diğer öğünler sadece amasadece elmamı yeniliyor.Başka salatalık sebze vs yokmu???
Bilgilendirin ltf başlayacağım ona göre.
normalde sabah kahvaltısından sonra 2 satte elma yıyosun...cok acıkırsan salatalık veya salata yıyebılıyosun..ılk sayfada var canım
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim.. elma ekşimi olacak.. lütfen cevap..

evet canım ekşı olcak

Son düzenleme:
evet canım ekşı olcak[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.. ben tatlı elmayla yaptım 500 gr verdim 2günde mıoralim çok bozuldu ama ben ekşi yiyememki.. nasıl yesem tavsiye edebileceğin bişey varmı?

sexybebek mafoldumben
moralim alt ust oldu ya çok moralim bozuk mafoldumben 11 gundur insan bu kadarcıkmı kilo verir ya mafoldumben
ben sana demiştim vucudumda hiç değiişiklik yok diye yok işde vermemişim zaten kilo mafoldumben
gittim baskul almaya ilkinde tartıldım şoke ugradım sonra bozuktur deyip 6 tane daha denedim ama aynııı gercek bu hiç kilo vermemişim mafoldumben
sadece 59.200 e duşmuş canım cok sıkıldı mafoldumben

sexybebek mafoldumben
moralim alt ust oldu ya çok moralim bozuk mafoldumben 11 gundur insan bu kadarcıkmı kilo verir ya mafoldumben
ben sana demiştim vucudumda hiç değiişiklik yok diye yok işde vermemişim zaten kilo mafoldumben
gittim baskul almaya ilkinde tartıldım şoke ugradım sonra bozuktur deyip 6 tane daha denedim ama aynııı gercek bu hiç kilo vermemişim mafoldumben

üzülme cnm bende isdedigim kadar kilo veremedim sen kac kiloyla basladinki 59.200 e düsdün cnm

63 :gitme: cok canım sıkıldı yaaaa :gitme:

olsun cnm yinede ii sayilir üzülme ya herkesin metobolizmasi farkli demekki bende sabah agladim sinirden ya ama saolsun arkadaslarim teselli etti beni
sende sikma o güzel canini cnm azimn kirilmasin yine devam et cnmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 67 55.6 ( 8,4 gram verdi 7 gündeeeeeeeee hedefi 60'tı geçtiiiiii)
kraliche 63 -59,2- 49(11 günde 3,8 kg)
hickes 63,6 ? 53
pelince 66 64,7 56(2 günde 1,3kg)
sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53 / 5gun diyet 0 KG VERDI
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 90,8 58(7 günde 5,4 kg verdi)
ARDA-ALYA 75 71 55( 6 günde 4 kg verdi)
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 -104,5- 70(Kaç gün?.....2,5 kg)
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4

helinaa72 81,8 ? 67
kedigen 71 ? ?
adml 72,3-68,8- 60(9 günde 3,5 kg)
annmayra 73 ? 58
aynalar 85 ? 50
saziye19 75 ? 65

seksiciğimin işi çıktı herhalde listeye herkes kopyalıyıp kendi eklesin kızlar çok iş bırakmıyalım kıza

Son düzenleme:
evet canım ekşı olcak

teşekkür ederim canım.. ben tatlı elmayla yaptım 500 gr verdim 2günde mıoralim çok bozuldu ama ben ekşi yiyememki.. nasıl yesem tavsiye edebileceğin bişey varmı?[/QUOTE]
pekı tatlı elmak yemek dısında dıyete tam uydunmu caanım bol elma yemek gerek çok elma yıyen daha cok verıyor ...valla ekşı elma yemen lazım canım ama yıyemıyosan hıç yoktan ıydır tatlı elma..hafıf ekşi olanlarda var aslında..
sexybebek mafoldumben

canım yaaaa uzulme bence hayet güzel kılon ve senın kılon az vermen daha zor olur..pes etme dusunsene 1 ay yapsan sana göre 11 kılo yaparopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın kızlar açılış benden olcak herhalde kimsecikler yok burda

bugün elma diyetinin 7.gününe girmiş bulunuyorum..

başlangıç kilom : 96.200
şuanki kilom : 90.800

verdiğim kilo : 5.400

sizin sonuçlarınızı merakla bekliyorum

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ayse harikasın, cok cok güzel bir rakam... maşşaalllaah....nazar değmesin inşalllahhh :hooray: :hooray: :hooray:

evet şekerler
hani birkaçkişinin verdiği kiloyu görüpte öyle yazmak istedim ama daha fazla dayanamicam yaaa

işte kilomu yazıyorum şekerler..
55,6
öceki kilo 64
şimdi 55.6

toplam 8.4 kilo vermişiimmm:lepi:

waowwwwww, şampiyonnnnnn, süperrr,kutlarıııııııııım canım , öncesi ve sonrası fotolarından bizi mahrum etmeeeee :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

merhaba kızlar bu hafta ben de diyete uyamadım ama yemek aralarında elmalarımı yedim bol su içtim sabahları ve akşam yatmadan da elma sirkeli suyumu içtim maalesef kilo vermedim kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

günaydinlarr
mafoldumbenmafoldumben yaaaaaaaaaaaaa herkes ne güzel kilolar vermis ben nie bu kadar az verdim ya kafayi siyirmak üzereyim valla aglicam yaa hatta agliyorummm offf offf hic disina cikmadim dietin ama gide gide koskoca 6 gündee 4 kilo off herkes nerdeyse hergün 1 kilo vermiss acba benim metabolizmam mi yavas deli olucam yaa 75 dim 71 oldum ve cumartesi baslamisdim diyete

ARDA_ALYA, 6 günde 4 kiloya üzüldüğüne inanamıyorumm, deli misin yaaa, haftada 4 kilo ayda 16 kilo yapar sen biliyomusssssuuuuuuun zemuszemus zemuszemus zemuszemus
tam gaz devam et, morali hiç bozmaaa, hem hepimizin bünyesi farklı ,bunu da gözönünde bulundur cnaımmm kaydirigubbakcemile5

sadece günde bi kilo yeşil elma ve yeşil çay içerek bu kadar kilo verildiğine inanamıyorum
hemde ilk ay spor yapmadan 6 ila 9 kilo vermişsiniz
benim zaten hepi topu 5 6 kilo fazlam var
bu ay elma diyeti mi yapsam ramazanda geldi imkansız sanırım ama ramazandan sonra mutlaka deneyeceğim :lepi:

bu diyet kafama yattı benim ya..
tatilden geldimm açıkbüfe yan gel yat derken kilo almışım:KK43:(
şimdi 60.5 kiloyum. bugun baslıyorum gelişmeleri yazmaya çalışırım..

pelınce canım lıstede benı duzeltırmısın baslangıc 66 bıtıs 64 olup 2 kılo vermıs olcak 5 gunde sonradan duzeltmiştık sen baştakı listeyı kopyaladın sanırım tesekkurler sekeropuyorumnanaktan

X