- 16 Haziran 2009
- 1.943
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın başlıyayım diyorum..ama ben ilçede kalıyorum o kadar elmayı nasıl tedarik edicem süpheliyim:sinifsinif:
sabah kepek ekmekli kahvaltımı yapıcaz bu arada?
sexy bebek diet esnasında halsizlik oluyor mu?bir de 10 kilo ne demek yaaa..ben 10 kilo versem sevinçten zıplarım heralde akşama kadardelikafaduldendelikafadulden
şeker sen böyle dedikçe acaip gaza geliyorum ben yaaa..
bugün ilk gün diye arada galeta şeftali felan götürdüm çünkü en korktuğum başağrısıdır benim
ama yarın dediğin gibi 2 saat kuralı geçerli
peki akşam kaçtan sonra yemiyosun böyle bi kuralın varmı
Ya kızLar gerçekten nereden aLdınız bu eLmaLarı ve kaç kiLo aLdınız?
zaten canim onemli olan sabah kavaltisi sonra her iki saate bir iki elma biliyorsunuzki bir elmada 60 calorie var her iki saate 120 calorie en gec 20 de bitirmis olurum butun elmalari zaten ondan sonra acikma hisetmiyorum bu diyetin kurali iki saate bir yemek ben sabah 08.30 da kavalti yapiyorsam saat 11.30 da iki elma 13.30 da 15.30 17.30 19.30/20.00
Merhaba ben de bugün başladım ama regl oldum... O yüzden diyetin etkisi mi reglden mi bilmiorum ama çok yorgunum. Sabah iki dilim kepek ekmeğine krem peynir sürüp yedim. Ardından ara ara iki elma yedim. Sancım olduğu için işten erken çıktım eve gelince bir elma daha yedim. Sonra baktım dayanamıyorum. 4 kaşık zeytinyağlı fasulye ve 1 muz yedim. Şimdi de kalan elma hakkımı rendeleyip tarcınla pişirdim.
Yarın kaçamak yapmayacağım. Bakalım sonuç nasıl olacak
geçmiş olsun şeker..ilk gün olunca bende dayanamadım yedim farklı şeyler ama yumuşatmamızda iyi bence en azından başımız ağrımadı..
yarına hazırladık kendimizi ve yarın daha kolay olur..sende unutma 2 saat aralıkla yiyoruz elmaları
Cumartesi akşamı erkek arkadaşımla Tarkan konserine gittik. Üzerimde bu yaz çok moda olan gögüs kısmı lastikli straplez elbiseden vardı. Yan taraftaki yaşlı teyze bir ara kulağıma eğilip hamile misin dedi... Erkek arkadaşıma da sormuş o da saolsun pis pis sırıttı. Zayıflamam lazım... görsün bakalım pis pis gülmek nasıl oluomuş. Ben de onun göbeğine bakıp pis pis gülücem.
Bu arada hamile gibi görünmüorum... yerimseniben
uff şu erkekler çok gıcık canım yaa..benim eşimde bugün avatarıma bakıp herkes seni böyle zayıfmı sanacak dedi yaa..siniirrr..yarına daha bi hırsla elma yicem sanırım ve kesinlikle elma diyetine varım ve inşallah fiyaskoyla sonuçlanmazlmaz:
Sonuçlanmayacak başaracağız. Ben büyük bir ihtimalle cuma akşamına kadar görmeyeceğim erkek arkadaşımı... Bakalım cuma beni görünce ne tepki verecek. 5'inci gün en az beş kilo :Saruboceq:
Ya bu arada ben hic çay içmem ne yeşilini ne normalini... Sadece ice tea falan arada bir... Evde nasil yapabilirim buzlu çay? içine azıcık tatlandırıcı atarsam içebilirim sanırım
ya ben bu iki satte bir elma yeme işini becerememki üfff midem almaz :S
sabah kahfaltı yerine galeta olmuyormu ben gunde 3 dene kepekli galeta yiyorum akşamada bi ton salata yiyorum ...
bugun suyumu 3 lt ye cıkardım içebildim yani yarın hiç zorlanmıcam sanırım ...
ee bu şekil tersmi şimdi ya olmasmı yani genede iki satte bir bir elma yiyebilirim snaırım die dusunmekteyim ...
ve 5 i bi yerde bitki çayı içiyorum bir fincan ikinciyi bu kadar su içmeye asla içemem :S
neyse bakalım olur inş ...
canim galata ne bilmiyorum turcem pek de iy degil kusura bakma ama fazla bir calorie degilse ekmek yerine onu ye ama geri kalan gunde hep elma olcak bu diyetin amaci bu
canim 3/4 yesil cay demle bir bardakta sogsun buzdolaba koy sonra bir sise al 1litere su koy icine demeledin cayi istersen tatlandirici koy ve her bardakda biraz limon koy ve buz super tadi var bide buzlu olunca cok guzel oluyor