Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac kilo verdin canim bu 1 haftada sen ??
cok hizli gidiyorsun peki görsel anlamda fark cok mu yoksa sarkma felan oluyormu..
bugun 8 gun ve 10.300kg verdim
cok hizli kilo kaybettigi zaman insanin yüzü cöküyormus..yani cirkinlestiriyormus yüzü..umarim öyle birsey olmaz..gaza geldim bende 2 hafta boyunca bu diyeti yapcam..yarin elma alcam..ama ben ilk haftadan direk sporla yapcamm..
cok hizli kilo kaybettigi zaman insanin yüzü cöküyormus..yani cirkinlestiriyormus yüzü..umarim öyle birsey olmaz..gaza geldim bende 2 hafta boyunca bu diyeti yapcam..yarin elma alcam..ama ben ilk haftadan direk sporla yapcamm..
canım bol elma yediğin için çökmez yüz..aksine parlatır elma
sporuda yapma bence önce vücut alışsın sadece elmayla ve az beslenmeye...
kendinifazla yorarsan çabuk pes edersin..
ya nasıl yapasım gelio anlatmam. 8 günde 10 kilo vermiş arkadaşımz ne güzel. tebrik ediorum seni sexybebek.
ama yeşil elma pek de ucuz değil diye biliodum,ucuzladı mı ki :S
kiz akrep ne yapiyon sen burda bakim hani diyet yapmiycaktin sen yakaladim seni kaydirigubbakcemile3
ya nasıl yapasım gelio anlatmam. 8 günde 10 kilo vermiş arkadaşımz ne güzel. tebrik ediorum seni sexybebek.
ama yeşil elma pek de ucuz değil diye biliodum,ucuzladı mı ki :S
tam ben yakaladım dicekken sen demişsinkaydirigubbakcemile3
kız ben takımda kimsecikleri bulamazken sen varmısın takıma neden uğramıyon bakiim
nasıl yapılmaz ki baksana 8 günde 10 kilo vermiş arkadaş
diğer yaptıklarım da sadece ben değil diğer yapan rkadaşlarda verememişti ama bu başka sanırım
eh deneyip görücez kaydirigubbakcemile3
şeker onca zayıflama haplarından ucuz ve de sağlıklı dimiyerimseniben