E
EU2
Ziyaretçi
bugun başladım bakalım hayırlısı ama bende sorun var galipa kafamçokkarıştı acıktım ayol 5. elmadan sora midem elma kabul etmedi sanki elmadan tiskinmekten korkuyom mafoldumben
bugun 5 kg elma aldım
sabah bir galeta yedim sora elma
sonra 5 i biyerde cay içtim sııfır seker :S
neyse sonra bi kaç elma daha yedima ma midem kazındı
bende yagsız tuzsuz pirinc pilavı yaptım bi kaç kasık ondan yedim midemi bastırdı ...
pirincinde diyet te yagsız tuzsuz yapıldıgı takdirde faydası oldugunu okumustum bi yerde ..
neyse akşama gene elma yedim ...
ve bol limonlu salata ...
roka , dere otu , marul , tere, maydonoz , semiz otu ,
bir domates , limon, yeşil biber koydum hem cok guzel bir salata şekli oldu hemde bi ton ot içeriyor kaydirigubbakcemile3
o biraz daha doyurdu ...
ama bir hata yapıp bir dilim ekmek yedim mafoldumben ve puding yedim :bbo:
bugunku bu hatayı bida yapmıcam sanıyorum
neyse
suyu az içtim saten normalde gunde 2 bardak anca içen biri idim bugun 1,5 litreden cok az kaldı suana kadar bakalım yarın dahada cogaltıcam suyu ...
63 kg en son 1 hafta once tartılmıstım 1 hafta sonraya kadarda tartılmıcam bakalım 1 hafta sonrasına bu gidişle ne gibi bi sonuc alcam :))))
bugun 5 kg elma aldım
sabah bir galeta yedim sora elma
sonra 5 i biyerde cay içtim sııfır seker :S
neyse sonra bi kaç elma daha yedima ma midem kazındı
bende yagsız tuzsuz pirinc pilavı yaptım bi kaç kasık ondan yedim midemi bastırdı ...
pirincinde diyet te yagsız tuzsuz yapıldıgı takdirde faydası oldugunu okumustum bi yerde ..
neyse akşama gene elma yedim ...
ve bol limonlu salata ...
roka , dere otu , marul , tere, maydonoz , semiz otu ,
bir domates , limon, yeşil biber koydum hem cok guzel bir salata şekli oldu hemde bi ton ot içeriyor kaydirigubbakcemile3
o biraz daha doyurdu ...
ama bir hata yapıp bir dilim ekmek yedim mafoldumben ve puding yedim :bbo:
bugunku bu hatayı bida yapmıcam sanıyorum
neyse
suyu az içtim saten normalde gunde 2 bardak anca içen biri idim bugun 1,5 litreden cok az kaldı suana kadar bakalım yarın dahada cogaltıcam suyu ...
63 kg en son 1 hafta once tartılmıstım 1 hafta sonraya kadarda tartılmıcam bakalım 1 hafta sonrasına bu gidişle ne gibi bi sonuc alcam :))))