- 31 Temmuz 2009
- 666
- 149
- 43
merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
uzun bir yazı olacak gardınızı alınız şakkıdı
kurallar cezalar ıvırlar zıvırlar
eveeeeet saatler saatleri günler günleri kovaladı ve nihayet çattı elma diyeti yarışması :teytey:
karşılıklı 2 grup çıktı meydanee ikiside birbirinden merdane (merdanede ne demekse artık )
YAPILACAKLAR
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..
kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek
kızlar hızlı kilo verecez sarkmalarımız olmasın diye spor yapıcaz lesli ile spor yapılacak
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
bu partları nasıl indireceğinizi ve çalıştıracağınızı sayfa 400 ve 401 de resimli anlattım ..
kızlar malum karşılıklı yarıştayız kim yenerse o iyi
oturduğunuz yerde yatmadan önce uyandıktan hemen sonra mekik çekin mekik acayip karın kaslarını çalıştırıyo ben herkesten burda bu gün 50 mekik çektim 20 mekik çektim msjları okuycam
günlük sorduğumda hemen bilgisayarın yanına yat çektiğin kadarı aha şimdi mekik çektim diye yaz kaydirigubbakcemile2
başlama ve ilk tartılma günü
23 eylül çarşamba başlıyoruz
(kızlar aramızda cuma gruplarında olan arkadaşlar olduğu için mecburen cumaları tartılmak lazım bu hafta cuma tartılamayacağız haftaya cuma kilo bildirimi yapacağız (siyasiler gibi konuştum siz elmayı yeyin biz sizi 49 kilo yapacaaaağız hamilelerde artık şişman kalmayacak onlarıda zayıflatacağııızzzz ) :jeyyar:
2 ekim cuma da ilk kilo bildirimlerimiz olacak inşallah
cezalar
kızlar sanal alemde nasıl ceza verecez ki kendine 10 kere vur 15 dakka tek ayak dur 150 kere ben şişmanım yaz desek ne olcak sanki benneyaptımki
herkes kendinden sorumlu öncelikle arkadaşlarımı değil kendimi kandırırım o yüzden doğruları yalnızca doğruları söyliceme yemin ederim deyin bi
afferim size :1hug:
bireysel cezalar
kızlar mevcut kilosunu elinde tutan ve bide üstüne kilo almış olan varsa (bu diyetle üste nasıl kilo alınırsa artık )
onları hemen hemen bir hafta bitene kadar deşifre edicez
örnek :
yazer
sıla
arda-alya ................... bu zaatı muhteremler bu hafta bu enfes
beşiktaş..................... diyetle kilo veremedilerkii naaanik naaanik
diyeceğiz
ayrıca kendinize ceza verebilirsiniz eğer bu hafta mevcut kilomu korur yada kilo alırsam 10 tl sadaka vericem ihtiyaç sahibine diyin.. niyetlenirsiniz hemde iyi olur ...
grup cezası
kızlar 2 grup var sayılar eşit değil ne yapsam diye çok düşündüm en sonunda şunu buldum ...
iki guruptan en fazla kiloyu vermiş arkadaş kimse o grup o arkadaşın yüzü suyu hürmetine birinci olcak karşı gruptan tebrik alacak .... diyelimki iki grubunda tesadüfya iki kişiside 5 kilo vermiş o zaman bi alt rakama bakacaz yani kısaca ben söylerim kim birinci değil
Öneriler
cevizli güllaçlarım günlük tutalım
yarışmaya başladımız gün herkes eline bi defter alcak kızlar üşenmeyin kırtasiyeden o defteri alın sabah neler yediğinizi ne içtiğinizi harfiyen yazacaksınız bu diyet günlüğü değil azap günlüğü olacak ama eğer isterseniz iki üç ay sonra sizi zıplatan günlükde olabilir..
kızlar günlüğümüze hersabah kalkıp yazmaya başlıycaz kaçamak asla ve asla yok ama diyelim bir çubuk kraker yediniz akşam o kaçamağın altını çizeceksiniz ..
diyelim bir hafta doldu herkesler 3 4 vermiş sen bir vermişsin hemen kaçamaklarına bakacaz
ballı lokma tatlılarım bi örnek vereyim
ey günlük efendi merhaba ben seni ete kemiğe bürüyecek insan evladıyım adım hayriye(uydurdum bi isim ) sende azap umarım ismin gibi bana azap etmek yerine kilolardan azad edersin hatta ben sana azad demek istiyorum ..
sabah 09:00 azadcım bir domat bir salatalık dilimledim iki kepekli ekmeğe az yağlı peynirlen tost yaptım bir bardak yeşil çaynan bi güzel götürdüm oohhhh canıma değsin valla
sabah:11 azadcım elmamı götürdüm iki bardakda su içtim
öğlen 13:00 elmamı yedim yeşil çay içtim
öğlen : 15:00 ay bizim üskattaki boyuposudevrilesice komşumuz aşşağıya iki dilim böreklen azda kısır getirdi bir dilim börek az kısır yedim ay ben tutamadım boğazımıı aheeeey ahheeeeey tilililiiiiiiii
saat 17:00 elmalara devam ben sen o üzüntüyle kalk sen 100 mekik 15 dakka da yürüyüş yaptım
..
..
..
bal böcüklerim günlük böyle tutulcak daha ciddi olabilirsin dahada şakacı olabilirsin uslup senindir en sonra bir haftanın değerlendirilmesinde de ben ne kaçamak yaptım sorusuna cevap olacaktır ..
güzel bi olay bu günlük tutma ne yedinizi bilip bu diyetin sizde fayda edip etmediğini göricez..
..
kollar için ağırlık çalışmak isteyen kızlar küçük su şişelerinin içini kum taç çakılla doldurmanız yeterli olacaktır ...
gazamız mübarek olsun kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarr :sm_cool:
Son düzenleyen: Moderatör: