- 17 Şubat 2015
- 20
- 6
- 8
- 41
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
insallah canim ben zaten cok yiyen biri deghilim ama pco sagolsun veremiyorum kolayca insallah bununla veririmDENE CNM BENCE HADİ BAKALIM 5 KİLO VARSA FAZLALIĞIN ÇOK İYİ RAHAT VERİRİSİN
AMA SONRASINADA DİKKAT ETMEK LAZIM .HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BEBİŞ TE GELSİN SONRA :)
evet canim polikistik over var umutluyum tedavi oluyorum su an igne oluyorum insaallah olur saglikla Allah ogluna uzun omur versin insallahPOLİKİSTİK OVERMİ VAR CNM BENDEDE VARDI HAMİLELİK ÖNCESİ 87 KİLO VERDİM AŞILAM YAPARAK HAMİLE KALDIM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ OĞLUM 14 AYLIK İNŞ HAYIRLISIYLA SENİNDE OLUCAK..
amin insallah evet bes kadindan ucunde var nerdeyse kendimde acil tip teknikeriyim isin icindeyim biliyorum ama insan tedirginde olmuyor degilamin inş seninde hayırlısyla bebişini eline almak nasip etsin Allah telaş yapma en kolay tedavisi olan bir rahatsızlık bu rahtsılığı olupta çocuğu olmayan yok gibi .
EVET BEN ELMA DİYETİ YAPIYORUM AMA PEK AYNI ŞEYLERİ UYGULAMIYORUM ASLINDA YEDİKLERİ, YAZIYIM BUGÜN SABAH YARIM SİMİT 3 ÇERİ DOMATES 1 SALATALIK VE PEYNİR ŞEKERSİZ ÇAYLE SONRA ÖĞLENE KADAR BİR ELMA BİRAZ ÖNCEDE YARIM KASE ÇORBA VE YAPSIZ SALATA ARADA YEŞİL ÇAY İÇİYORUM SEVMESEMDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN TAM UYAMIYORUM ÇĞLENDE ÇORBA FALAN İÇMEZESEM DAYANAMAM ÇÜNKÜ AMA İŞE YARIYOR BİR KİLO GİTTİ BİLE BELKİŞ DAHA VÜCÜDÜN SUYU GİTTİ AMA GİDECEK DAHA İNŞ.
tabikide cnm beraber devam edelim hadi başla sende:)
sen sanirim calisiyorsu. ben bu sene ucretsiz izin aldim evdeyim. zaten biraz da o yuzden kilo aldim..iste olsam daha kolay olacak gibiydi.cnm aslında bende çok katı dedim yaopamam dedim bu diyette öğlen akşam yemek bile yok ama ben çorba falan içiuyorum çok iradesisizmdir normalde ama bunu nasılsa devam ediyorum ve edicemde kilo verdiğimi gördükçe şevk geliyor aç bırakmayın kendinmizi acıktıkça elma kraker ayran ne biliyim yararlı şeyler yiyin aç olmaz zaten zamanla mide küçülüyor zaten açlık olmuycak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?