Elma Diyeti 2 Haftada 10 Kilo

DENE CNM BENCE HADİ BAKALIM 5 KİLO VARSA FAZLALIĞIN ÇOK İYİ RAHAT VERİRİSİN
AMA SONRASINADA DİKKAT ETMEK LAZIM .HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BEBİŞ TE GELSİN SONRA :)

EVET BEN ELMA DİYETİ YAPIYORUM AMA PEK AYNI ŞEYLERİ UYGULAMIYORUM ASLINDA YEDİKLERİ, YAZIYIM BUGÜN SABAH YARIM SİMİT 3 ÇERİ DOMATES 1 SALATALIK VE PEYNİR ŞEKERSİZ ÇAYLE SONRA ÖĞLENE KADAR BİR ELMA BİRAZ ÖNCEDE YARIM KASE ÇORBA VE YAPSIZ SALATA ARADA YEŞİL ÇAY İÇİYORUM SEVMESEMDE ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN TAM UYAMIYORUM ÇĞLENDE ÇORBA FALAN İÇMEZESEM DAYANAMAM ÇÜNKÜ AMA İŞE YARIYOR BİR KİLO GİTTİ BİLE BELKİŞ DAHA VÜCÜDÜN SUYU GİTTİ AMA GİDECEK DAHA İNŞ.

DENE CNM BENCE HADİ BAKALIM 5 KİLO VARSA FAZLALIĞIN ÇOK İYİ RAHAT VERİRİSİN
AMA SONRASINADA DİKKAT ETMEK LAZIM .HADİ BAKALIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BEBİŞ TE GELSİN SONRA :)
insallah canim ben zaten cok yiyen biri deghilim ama pco sagolsun veremiyorum kolayca insallah bununla veririm

POLİKİSTİK OVERMİ VAR CNM BENDEDE VARDI HAMİLELİK ÖNCESİ 87 KİLO VERDİM AŞILAM YAPARAK HAMİLE KALDIM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ OĞLUM 14 AYLIK İNŞ HAYIRLISIYLA SENİNDE OLUCAK..

POLİKİSTİK OVERMİ VAR CNM BENDEDE VARDI HAMİLELİK ÖNCESİ 87 KİLO VERDİM AŞILAM YAPARAK HAMİLE KALDIM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ OĞLUM 14 AYLIK İNŞ HAYIRLISIYLA SENİNDE OLUCAK..
evet canim polikistik over var umutluyum tedavi oluyorum su an igne oluyorum insaallah olur saglikla Allah ogluna uzun omur versin insallah

amin inş seninde hayırlısyla bebişini eline almak nasip etsin Allah telaş yapma en kolay tedavisi olan bir rahatsızlık bu rahtsılığı olupta çocuğu olmayan yok gibi .

amin inş seninde hayırlısyla bebişini eline almak nasip etsin Allah telaş yapma en kolay tedavisi olan bir rahatsızlık bu rahtsılığı olupta çocuğu olmayan yok gibi .
amin insallah evet bes kadindan ucunde var nerdeyse kendimde acil tip teknikeriyim isin icindeyim biliyorum ama insan tedirginde olmuyor degil

benim şimdilik kilo sorunum yok ama birgün olursa diyerekten bir kenara not ettim. ama sadece kahvaltı ve sadece elma zor yaa.

slm hala yanina bir destekci ariyor musun ) ayni dertten muzdaribiz. dogum kilolari beni benden aldi. yarin tartilip yaziyorum. nasil bir yol izleyecegimizi konusuruz..

cnm ben de sabah yarım simit yedim domates salatalık biber şekersi zçay yedim biraz öncede bir yeşil elma yedim
12:45 yemek saaitm ve bir kase çorba içicem ayran varmış ayran içicem birde aralarda elma yerim akşama kadar ve altınbaşak varya diyet krakeri çok tatsız bişey acıktıkça ondan ve elmadan yiycem yine:)

cnm aslında bende çok katı dedim yaopamam dedim bu diyette öğlen akşam yemek bile yok ama ben çorba falan içiuyorum çok iradesisizmdir normalde ama bunu nasılsa devam ediyorum ve edicemde kilo verdiğimi gördükçe şevk geliyor aç bırakmayın kendinmizi acıktıkça elma kraker ayran ne biliyim yararlı şeyler yiyin aç olmaz zaten zamanla mide küçülüyor zaten açlık olmuycak:)

sen sanirim calisiyorsu. ben bu sene ucretsiz izin aldim evdeyim. zaten biraz da o yuzden kilo aldim..iste olsam daha kolay olacak gibiydi.
ben de sabah simit peynir yumurta ve rpey bir zeytin yedim. birazdan elma yiycem. bir de ben su icemiyorim hic yaa. zaten normalde de gunde sadece 1-2 bardak su icerim.
aciktikca leblebi ve elma atistirmayi planliyorum. ben gunduz pek birsey yemiyorum. asil sorun aksam kizim yattiktan sonra cay keyfi yaparken basliyor :)) esim de istahlidir. yatana kadar yiyoruz resmen. her aksam mutlaka bir tatli, hamurisi tuketiyoruz. benim bunlari birakmam sart.
aksam ne yiyeceksin ?
canim tlfondan giriyorum. arada kelimelerde yanlislik oluyor idare et :))

yok yok anlıyorum ben seni cnm:)evet işte bende aynıydım ve yemeüe çok düşkünüm ama artık yeter dedim kocaman bir karnım var anca veririm dedim yaza kadar.cnm yeme kurban oluyum hamur işi şekerli şeyler en azından bir ay sıkılam dişimizi sonra verince kilo azar azar canımız isterse ucundan yeriz çok olmamak kaydıyla hadi yaparsın sende.iç bi çorba ayran falan az da yesek güzel rahat rAHt iştahlı yemek lazım:)zevk ala ala ki doyma hissimiz artsın:)bu arada evet çalışıyorum cnm.

evet canim ben de istiyorum bu yaglardan kurtulmayi. gecen yaz tatile gittik hadi bebid kucuktu yenu dogum yaptim falan diye kivirdim ama bu yil dot dobek aldi basini gidiyor :)
ustume giyecek bisey bulamiyorum yaa. butun seneyi esofmanla gecirdim.
ee aksam ne yiycez ??

sorma ya psikolojim bozuldu bütün doğum yapan arkadaşlarım incecik oldu ben kocaman cnm akşamda salata falan ye ne biliyim ton balığı yedim ben dün akşam sadece ton balığı .çokta geç yatma acıkmaya başladınmı yat uyu:)ben dün acıktım biraz ne yapsam ne yapsam gittim geldim mutfağa sonra yattım uyudum:)en iyisi o acıkma hissi geçicidir salıdan beri 2 kilo verdim ve 18 kilo daha var doğum öncesine gelmem lazım ben hamilelikte değil sonrasında çok kilo aldım.

Okudukça benim de yapasım geldi. Pazartesi başlayacağım inşallah. Ne demişler her pazartesi yeni bir başlangıç olurmuş :)

aynen ya okudukça benim de yapasım geldi :) benim de 5 kilo fazlam var acaba bu diyet yağdan mı sudan mı verdiriyo ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…