- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Memnun kalan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gidiyor cnmdiyetmerhaba,
haftalardır araştırdım yormları okudum ve bugünde karar verdim
sabah tartıldım 72,3 kg.kahvaltımı sölenenler gibi yaptım şimdiye kadarda 2 elma yiyebildim ben yanlız öğlende cacık ve 1 kepçe çorba içtim.umarım sorun olmaz :) gün gün yazıcam arkadaşlar 13 kilo fazlam var umarım biranönce verebilirim
HarikaaHerkese Merhaba ben bu diyetin 9. Gunundeyim veeeee 8 kilo verdim Herkese tavsiye ederim.
Bu diyeti bir kaç hafta önce yaptım ise yarıyor ama bence bu vücuttaki şu gidiyor ben 3 kilo vermiştim 5 günde bıraktığımda 2 kilo geri aldım ama yediklerime dikkat etmiş tim az kilosu olan. İçin iyi ama çok kilo vermesi gerekenlere yaramaz benceNasil gidiyor cnmdiyet
evet bu diyetle verememiştim maalesef ama iki arkadaşım çok güzel kilo vermişti hatta ben spor da yaptığım halde verememiştim işte bünye meselesi. öyle aç falan kalmazsınız korkmayın gerçekten çok zorlamıyor bi çok diyet denedim bu beni zorlamamıştı. umarım başarılı olursunuz. bir de naçizane tavsiye şekeri hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor o zaman çok kolay sonuç alınıyor.bu diyetlemi kilo verememiştinizama neredeyse aç geiziliyor
birazda hareketle veririm inş ya yarın başlıycam kısmetse artık çok sıkıldım eskiden iradem vardı doğumdan sonra diyette yapamıyorum aldım başımı gittim yaz geliyor 20 kilo fazlam var
önce bunu 2 hafta yapıp sonra az yemeye devam edicem ..normalde diyette çabuk kilo veririm bakalım ne olucak ama yapacak varsa benim gibii çok sevinirim destek oluruz birbirimiz:):):
rica ederim moral olduysam ne mutlu bana. ben de çok ani kilo almış ve iki üç sene boyunca verememiştim yaşımda çok genç aslında doğum falan da yapmadım yani. bi çok diyet denedim sonunda herşeyi bırakıp şeker kola ve ekmeği kestim. spor ztn yapardım biraz daha ağırlık verdim ve 6 ayda 15 kilo verdim sıkılaştım inceldim. gerçi hala basen bölge var ama daha fazla gitmiyor. insan hiç zayıflayamayacağim diye düşünüyo ama inanınca oluyo. kolaylıklar dilerim.çok hakılısınız tmm aynen öyle yapıcam tatlıya çok düşkünlüğüm vardır yenicem inş:)çok teşekkürler morel oldunuz.