Elma Diyeti 2 Haftada 10 Kilo

Herkese merhaba, 1.64cm boy, 74.9 kiloyum. Yaşım 39. Yeşil elma diyetinde ilk günüm bugün 7 kg yeşil elma alıp gıda stoğu yaptım. Öğle 3, akşam 3 elma yemek 2 hafta kolay olmayacak ama giden kiloları ve içine girebileceğim elbiseleri düşündükçe değecek inşallah.

Senin boy kilo kac? Veren var gibi hemde baya büyük rakamlar yazmışlar 2 gün bunu yaptıktan sonra 5 gün onu yapicam payladirim

Senin boy kilo kac? Veren var gibi hemde baya büyük rakamlar yazmışlar 2 gün bunu yaptıktan sonra 5 gün onu yapicam payladirim
boy 164 kilo 71 kilomu yazarken parmaklarım geri geri gitti. Bu gün akşam 5 den sonra yemedim ve gündüz yarım saat 500 kalori yaktıran bir spor yaptım ama öğlen çok kaçırdım yemeği. Yarın sabah başlamayı düşünüyorum. Az evel bi topikte bi kadın 6 günde 8 kilo verdim yeşil elma ile diyordu. Senin boy ve kilo kaç.

99.7 idim 1 gün sonra 98.2 oldu 1.5 kg gösteriyor ama bence net sonuç değil çünkü bağırsaklarda boşalıyor yani birgün önce çok yemek yediğim için bakalım yarın kac olacak l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…