- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Evet canm :) ama oda cok zayf olur ya heralde
ben pazartesi başlıyoum tekrar dün elmam bitti . bi de kaçamak yaptım akşam yemeğinde içime sinmediArkadaslar bugun ilk gunumu bitirdim.ama ben ac kaliyorum cunku gun icinde 2 elmadan fazlasini icim almiyor.ama pes etmiycem.1 gun gitti kaldi 9.
Of bende oyle ya aksama kadar elma yiyorum eve gelince yemek yiyorumben pazartesi başlıyoum tekrar dün elmam bitti . bi de kaçamak yaptım akşam yemeğinde içime sinmedipüf ben çok acıkıyorum yaaa
Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yokSimdi baktim cok guzel yorumlar var uygulayanlardan, bu diyete bugun basladim kahvaltimi yaptim,gecede yogurdu yesem bu diyet bozulacak :) bilemedim simdi :) ay benim hic karnim yoktu kilo alsamda cikmazdi, simdi hala 5aylik hamile gibiyim aynaya baktikca sinirim bozuluyor oyuzden canevimden vurdun cnm :)tabi basenimden hic bahsetmiyorum :)))
Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yok
Of benim göbüsüm var ama o cok belli olmuyo armut tipli bi vucudum var ve kalcam bacaklarim cok kotu gozukuyo bende boydan aynalara hic bakamam ve boydan fotograf cekinemem ama eriticez baska yolu yok[/QUOTE
Ilk gun biraz zorlanirsin ama sonra kolay gelir ben alistim gunde 3-4 yiyorum vucud istiyo artik..Kızlar bende bugün başladım diyete 61 kg inşallah irade me sahip çıkıp kendime verdiğim sözü tutabilirim Ama ben daha şimdiden cok acıktım nasıl dayancam bilmiyorum
bende daha bu saat oldu 3. Elmanın yarısını yiyebildim hiç yiyesim yok ve cooook acıktımIlk gun biraz zorlanirsin ama sonra kolay gelir ben alistim gunde 3-4 yiyorum vucud istiyo artik..
Ama biraktim ben bikac gundur bugun farkettim tartilmadm ama biraz gobegim gitmis
Daha ilk gunun o yuzdendir. Aksam corba falan ic hafif biseyler ye dayanamazsan ama gunde 6 elma falan yemeye calis yoksa fayda etmez heralde..B
bende daha bu saat oldu 3. Elmanın yarısını yiyebildim hiç yiyesim yok ve cooook acıktım
bjbjbSon günlerin modası haline gelen elma diyetiyle karşınızdayım. Herkes soruyor biliyor musunuz paylaşır mısınız diye? Aslında netten bulmak zor değil ama insanlar biraz da güven istiyor. Size şimdi yüzde yüz etkili ve sağlıklı bir diyet olan elma diyetini sunuyorum. Yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı. 2 haftada 10 kilo veriliyor bu diyetle. Tabi ki hatırlatmak isterim kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye bu oran değişebilir.
Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.
Kahvaltı:
- 1 katı yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 adet zeytin
- yeşillik, domates, salatalık vs
- 1-2 dilim kepekli ekmek
- Şekersiz veya az şekerli çay
Kolay gelsin, afiyet olsun:)
- Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek(kaynak:çiğdemce lezzetler)
Son günlerin modası haline gelen elma diyetiyle karşınızdayım. Herkes soruyor biliyor musunuz paylaşır mısınız diye? Aslında netten bulmak zor değil ama insanlar biraz da güven istiyor. Size şimdi yüzde yüz etkili ve sağlıklı bir diyet olan elma diyetini sunuyorum. Yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı. 2 haftada 10 kilo veriliyor bu diyetle. Tabi ki hatırlatmak isterim kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye bu oran değişebilir.
Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.
Kahvaltı:
- 1 katı yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 adet zeytin
- yeşillik, domates, salatalık vs
- 1-2 dilim kepekli ekmek
- Şekersiz veya az şekerli çay
Kolay gelsin, afiyet olsun:)
- Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek(kaynak:çiğdemce lezzetler)
Nasil yani? Normal yemek mi yedin? Yoksa sade kahvalti mi?Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedi bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)
Hayır canım... O 14 gün boyunca sadece elma yedim.Nasil yani? Normal yemek mi yedin? Yoksa sade kahvalti mi?
Baya zor olmustur yaa.. Sadece elma diyet sonunda gormek istemeyecegin tek olur herhalde :)Hayır canım... O 14 gün boyunca sadece elma yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?