• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Diyeti 2 Haftada 10 Kilo

Okudukça benim de yapasım geldi. Pazartesi başlayacağım inşallah. Ne demişler her pazartesi yeni bir başlangıç olurmuş :)

canım bende başlıcam yarın beraber başlıyoruz ohh ne güzel :) bütün yazılanları okudum inşallah iradem güçlü çıkar 10 kilo fazlam var bekarım üstelik :(( kendime dikkat etmem lazım nolurrrrrrrrrrrrrrr destek olalım birbirimizeeeee

merhaba arkadaslar cumadan bu yana yapiyorum farkli olarak sadece oglen ve aksam corba salata yiyorum ekmek sadece sabah kahvaltida kepek ekmegi yiyorum iki kilo verdim bakalim gerisi gelecek mi :)

İlk günü biraz zorlayabilir ama irade önemli, gerisi kendiliğinden devam ediyor eğer istekliysen. Diğer önemli olan şey ise aç kalmadan yapılmalı. Zaten yeşil elma yiyoruz üstüne de su içiyoruz 2 litre kadar, tok kalıyoruz gün boyu.

İlk günü biraz zorlayabilir ama irade önemli, gerisi kendiliğinden devam ediyor eğer istekliysen. Diğer önemli olan şey ise aç kalmadan yapılmalı. Zaten yeşil elma yiyoruz üstüne de su içiyoruz 2 litre kadar, tok kalıyoruz gün boyu.
Tamam denicem bende yarın başlıyorum :)

Merhaba arkadaşlar benim de 10 kg fazlam var ve okudukça şevke geldim ve yarın bende başlayacağım elma diyetine geçen günde bağırsak temizliyici kullandım ama pekte işe yaramadı :) bakalım heyecanla bekliyorum sonucu inşallah hızla kilo verebilir ve geri almam

Kesinlikle bence egzersiz yapılmalı en azından kilo verirken sıkılaşmada önemli bende bugün başladım şuanlık iyi gidiyor :) artı plates ve fitness ile beraber devam ettireceğim çok heyecanlıyım 2 hafta sonra fit bir vucuda inşallah sahip olabilirim

Herkese Merhaba ben bu diyetin 9. Gunundeyim veeeee 8 kilo verdim Herkese tavsiye ederim.
gerçekten mi bende 10 12 kilo vermek istiyorum bu konuda biraz morale ihtiyacım var bana önerebileceğin bişeyler var mı?artık piyasada satılan protein tozlarına yönelmeye kalktım valla.

Merhaba arkadaslar ya ben sayfada yeniyim hicbirsey bilmiyorum daha bi sorum olucakti.. Elma diyeti yapiyotum bugun basladim hatta ama bilgim yok kilo vermem lazim abimin dugunu var nisan da yesil elma diyeti ile bilgisi ve tecrubesi olan yardimci olabilir mi :) Tesekkurler...

4 günde 3 kilo vermiştim bırakmak zorunda kaldım ama zorlamadı güzel bi diyet. Herkesin bunyesi metabolizması farklı olduğu için herkeste farklı etki yapabilir bi çok diyet denedim en kolay uygulayabildiğim diyet bu diyebilirim
Canim merhaba.. bende bu diyete dun basladim daha once denediginde spor yaptin mi ? Ve bu diyetten sonra verdigin kilolari geri aldin mi.
Tesekkur ederim simdiden :)

Canim merhaba.. bende bu diyete dun basladim daha once denediginde spor yaptin mi ? Ve bu diyetten sonra verdigin kilolari geri aldin mi.
Tesekkur ederim simdiden :)
spor yapmadım yeniden denemeyi düşünüyorum çok iyi ödem atılıyor ve yağ yakıyor kahvaltı yapmamıştım ben

merhaba arkadaslar cumadan bu yana yapiyorum farkli olarak sadece oglen ve aksam corba salata yiyorum ekmek sadece sabah kahvaltida kepek ekmegi yiyorum iki kilo verdim bakalim gerisi gelecek mi :)
Gun icinde kac elma yedin canm, bende 2 gundur yapiyorum ama aksam okuldan eve gidince annemin guzel yemekleri nedeniyle bikac kasık yiyorum biseyler. Sende yedigin halde vermissin sevindim moralimi bozuyodum veremem diye. :) gun icinde kac elma yedin acaba ?

Back