- 28 Şubat 2015
- 6
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Okudukça benim de yapasım geldi. Pazartesi başlayacağım inşallah. Ne demişler her pazartesi yeni bir başlangıç olurmuş :)
Tamam denicem bende yarın başlıyorum :)İlk günü biraz zorlayabilir ama irade önemli, gerisi kendiliğinden devam ediyor eğer istekliysen. Diğer önemli olan şey ise aç kalmadan yapılmalı. Zaten yeşil elma yiyoruz üstüne de su içiyoruz 2 litre kadar, tok kalıyoruz gün boyu.
hadi bakalım hayırlısı :)Tamam denicem bende yarın başlıyorum :)
Aynen birşey sorcam şimdi bu diyetle hızlı bir şekilde kilo vericez ya sarkma falan olmaz dimi 10 kilo fazlam var zaten sarkma olmaz heralde hem egzersizde yapıcamhadi bakalım hayırlısı :)
Egzersizler de önemli tabi. Sarkma olur mu olmaz mı bilemem ama spor da yapılmalı düzenli olarak..Aynen birşey sorcam şimdi bu diyetle hızlı bir şekilde kilo vericez ya sarkma falan olmaz dimi 10 kilo fazlam var zaten sarkma olmaz heralde hem egzersizde yapıcam
gerçekten mi bende 10 12 kilo vermek istiyorum bu konuda biraz morale ihtiyacım var bana önerebileceğin bişeyler var mı?artık piyasada satılan protein tozlarına yönelmeye kalktım valla.Herkese Merhaba ben bu diyetin 9. Gunundeyim veeeee 8 kilo verdim Herkese tavsiye ederim.
Canim merhaba.. bende bu diyete dun basladim daha once denediginde spor yaptin mi ? Ve bu diyetten sonra verdigin kilolari geri aldin mi.4 günde 3 kilo vermiştim bırakmak zorunda kaldım ama zorlamadı güzel bi diyet. Herkesin bunyesi metabolizması farklı olduğu için herkeste farklı etki yapabilir bi çok diyet denedim en kolay uygulayabildiğim diyet bu diyebilirim
Sabahları sadece kahvalti yapiptami verdin acaba canm spor yaptin mi :/Herkese Merhaba ben bu diyetin 9. Gunundeyim veeeee 8 kilo verdim Herkese tavsiye ederim.
spor yapmadım yeniden denemeyi düşünüyorum çok iyi ödem atılıyor ve yağ yakıyor kahvaltı yapmamıştım benCanim merhaba.. bende bu diyete dun basladim daha once denediginde spor yaptin mi ? Ve bu diyetten sonra verdigin kilolari geri aldin mi.
Tesekkur ederim simdiden :)
Canm ben birde gunde 6 elma falan yiyebiliyorum 8-10 kilo fazlam var kac gunde verebilirim acaba 6 elmayla bi fikrin varmi ?spor yapmadım yeniden denemeyi düşünüyorum çok iyi ödem atılıyor ve yağ yakıyor kahvaltı yapmamıştım ben
Gun icinde kac elma yedin canm, bende 2 gundur yapiyorum ama aksam okuldan eve gidince annemin guzel yemekleri nedeniyle bikac kasık yiyorum biseyler. Sende yedigin halde vermissin sevindim moralimi bozuyodum veremem diye. :) gun icinde kac elma yedin acaba ?merhaba arkadaslar cumadan bu yana yapiyorum farkli olarak sadece oglen ve aksam corba salata yiyorum ekmek sadece sabah kahvaltida kepek ekmegi yiyorum iki kilo verdim bakalim gerisi gelecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?