Her bünye ayni degil tabi ama benim böyleAa işte bu kötü habermiş
Gerçekten buranı desteği apayrıverdi bi hap kullanıyorum başta çok işe yaramıştı ama iki gündür ilaç kullanmıyormuşum gibi alerji arttı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her bünye ayni degil tabi ama benim böyleAa işte bu kötü habermiş
Gerçekten buranı desteği apayrıverdi bi hap kullanıyorum başta çok işe yaramıştı ama iki gündür ilaç kullanmıyormuşum gibi alerji arttı
Bu sefer doğru yolla zayıflıyorsun canım hem de aç kalmadan. Çok daha güzel bir görüntüye sahip olacaksın.Gördüm gördüm ama o kadar sağlıksız bir şekilde gördüm ki 24 yaşındaydım ve evlenmek üzereydim ve önemli olan görüntüm diyip günde 3 poğaçayla o hale gelmiştim. Göz altlarım mordu, annem rengimin hep atık olduğunu söyler çok kızardı bana.
Canım sen zaten 2 çocukla baya efor kaybediyorsun ayrıca spor yapıyorsun menülerin güzel tabii ki verebilirsin![]()
BendeVay canına gerçekten mivallahi tebrik ediyorum ben olsam 1 çatal da olsa alırdım sanırım
![]()
Afiyet olsun canım mis gibi menü olmuş
Pide ve biber dolması arasında seçim yapsaydın canım birde şeker pare ve şeftali suyunu çıkarsaydık harika olurdu bence
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canım, menün güzel. Sen de gofrete yenik düşmüşsün benim gibi
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.
Evet canım bayağı çok olmuş, afiyet olsun. Bugünü hafif geçirmeye çalış.
Afiyet olsun canım, güzel menü ve güzel adımlar.
Günaydın canım kaptan
Günaydın canım menün de gayet başarılı olmuş
Teşekkür ederim canım
Günaydın ceeeee
Günaydın canım
Gizem hn da sıklıkla Selahattin Dönmez in videolarını paylaşıyor.
Günaydın
Günaydın Cordii
Günaydın canım
Ayy ben de 2.5 saat yol gideceğim diye söyleniyordum anneni tebrik ediyorum.
Birden 2 çocukla tek kalınca zorlanabilirsin ama tabii ki halledersinAllah kolaylık versin
![]()
Ben sade yulaf alıyorum, kuruyemişçiden de çiğ badem, kuru üzüm, yaban mersini, mango ve ananas gibi şeyler alıp karıştırıyorum. Kendi zevkime göre oluyor en azından ve daha uyguna da geliyor.Su an cokkk pahaliii ben de baktim almam yaa yulafi kendim pisiririm.dedimya da metro marketten tek paket alirim.. 130 tl falan.. tek tercihin olursa eger yaban mersinliyi oneririm
![]()
Bir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum benBende bendeeee roberto carlos halt etmis yanimdadirettikce gidiyor ama arkadaslar
Benim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.Cildin kuruysa bu cok iyi geliyor 150 ml harika bisey![]()
Ayy yoksa liposuction mı ben çok korkuyorum ondanBir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum ben![]()
o bölgenin yağlarını aldırırım diyorum eğer mümkünse.
Benimde vücudumda çok fazla çatlak var çok rahatsız oluyorum ama maalesef çözümü yokBenim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Ben nemlendirici olarak şunu kullanıyorum kocaman bir şey azıcığı yeterli geliyorBenim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Çok sakıncalı bagisikligimiz icin bu düşünceyi sildikBir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum ben![]()
Evet cok iyi gelirBenim cildim çorak arazi gibi, ton eşitleyici güneş kremleri sanki fondoten sürmüşüm gibi pul pul oluyor. Bu iyi gelir mi dersin. Düzgün bir nemlendiricim de yok aslında.
Bende düşündüm bir ara doktor bi arkadaş var anestezi uzmanı çok zor ve ağrılı bir süreç dedi caydırdı beni ki estetik vs işlerini çok sever ama bundan uzak dur dedi. İdeal kiloda hepsi gitmiş olacak güveniyorum benBir yerden sonra mecbur gidecek ama eğer gitmezse doktor yollarını bile düşünüyorum ben![]()
Fellas alıyordum canım ne zamandır almadım ama fellasın tadını seviyordumHangi granolayi alıyorsun acaba
Afiyet olsun canım.Yapay tatlari pek sevmiyorum ve midemi kavuruyor o suruplar... inan canim hic istemedi
Gullac yedim![]()
Kaçamak yapmak yerine kendine ara öğünlerde küçük atıştırmalık hakkı ver canım. Böylece yemediğin için aklın kalmaz aynı zamanda da yediğin için stres yapmazsın. hepimiz zorlanıyoruz, insanın kendini kısıtlaması kolay değil. Bir de hedefine ulaştığında yaşayacağın mutluluğu düşün sana motivasyon olsun.Selam güzellikler
Hava muhteşem tam bahar havası
Dün modum çok kötüydü bu hafta iştah açılması oldu bende. Yarından itibaren kaçamak yok diyorum hergün kaçamak yaparken buluyorum kendimi o yüzden dün hem yedim hem ağladım psikolojim kötüydü eminim sizler de bu tarz süreçlerden geçmişsinizdir beni anlayabileceğinizi biliyorum. Hatta buraya yazacaktım bana bi el atın benim yolum yol değil diye sonra dedim neyse ben dibi boyladım kızlara da negatif enerjimi yaymayım.
Geçti gitti yeni gün yeni umutlar yeni başlangıçlar diyorum..🕊hemen mesajlarınızı okudum sizlerin muhabbetini dinliyor gibi hissettim kendimi çok iyi geldi. Pes etmek yok varmak değil o yolu yürümek asıl mesele. Bugün sabah kütüphaneye gittim biraz ders çalıştım şimdi yürüyüş yapıyorum akşam iftara davetliyiz inşallah akşam irademi korurum.
Bir de Bahar alerjim iyice cozuttu burnum Çeşme gibi sürekli hapşırıyorum falan hastalık modundan çıkmak istiyorum.
tamam canım kaptanım. Merakla bildirimini bekleyeceğim. Ben bugün tek öğün yapacağım başarabilirsem.sahurda az yedim şuan kuafördeyim dönünce tartılacağım kaptanımben bildirimim yarın olmayacak bugün iftarda dışardayız çünkü
Son çare o olacak canım, basenlerim kolay kolay gideceek gibi durmuyor çünkü.Ayy yoksa liposuction mı ben çok korkuyorum ondan