Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım bir haftada 3 kilo çok iyiArkadaşlar tam bir hafta oldu doktora başlıyalı.İki haftada bir kontrole gidicem.Sen yinede haftada bir kere aç karnına tartıl ve bana at dedi.Tartıldım ve sonuç:113 kilo çıktım.Şükür 3 kilo gitmiş.Ve bugün Regl dönemim başladı şişlikte var ben hissediyorum.Bugün Andulasyona giricem.Düzenli giriyorumki onunda biraz faydası olsun inşallah![]()
Tebrik ederim canım çok sevindimArkadaşlar tam bir hafta oldu doktora başlıyalı.İki haftada bir kontrole gidicem.Sen yinede haftada bir kere aç karnına tartıl ve bana at dedi.Tartıldım ve sonuç:113 kilo çıktım.Şükür 3 kilo gitmiş.Ve bugün Regl dönemim başladı şişlikte var ben hissediyorum.Bugün Andulasyona giricem.Düzenli giriyorumki onunda biraz faydası olsun inşallah![]()
Teşekkür ederim canım inşallah faydasını da görürüzMenü çok güzel canımafiyet olsun
![]()
Rüyalar uyarıcı kendini kolla Uranüs'ümBugün rüyamda bi sürü tatlı yedim biskoflu bi tiramisu tarzı tatlı vardı ekler vardı kek kurabiye falan vardı. Rüyamda öyle bir midem bulandı ki uyandım hala midem bulanıyor sanırım uzun süre tatlı yiyemicem![]()
Oley oley oleyyyyArkadaşlar tam bir hafta oldu doktora başlıyalı.İki haftada bir kontrole gidicem.Sen yinede haftada bir kere aç karnına tartıl ve bana at dedi.Tartıldım ve sonuç:113 kilo çıktım.Şükür 3 kilo gitmiş.Ve bugün Regl dönemim başladı şişlikte var ben hissediyorum.Bugün Andulasyona giricem.Düzenli giriyorumki onunda biraz faydası olsun inşallah![]()
Boyle oldugunda ben yiyip ictigimi sorguluyorum mutlaka demek ki bana şu iyi geldi gibi.... Oh şifa olsun bu 4 saatGünaydın güzeller 4 saat uyuyabildim ama garip bir şekilde dinç hissediyorum![]()
Afiyet olsunKizlar ben bugun 6 da bunlari yedim oruc olmak istedim Ramazan a hazirlik
9:30 da sekerimi ölçtüm 97 çıktı bir de iftara yarim saat kala falan olcucem bakalim eskisi gibi bir düşüş olacak mi olmazsa bir bayram havasi olur bende
Eki Görüntüle 3391208
YaaaAfiyet olsuntahıl patlaklarını çok severim ama bir türlü onu ekmek niyetine yiyemiyorum o sınıfa sokamadım kafamda
Havadan mı acaba dikkat et kendineBende çok uyuyorum bu hafta gözlerimi açamıyorum![]()
Aminnnnnn canım sagolasinKolaylikla hallolsun insallah![]()
Çok haklısın kankişim yükleri hep ben omuzlamamayi öğrenmem gerekirUstalar güzel bir iş cikarir da rahat edersin kuzum böyle düşünüp mutlu hissedelim napalim hissemize bu düşüyor.
Dışarı işlerini eksik yanlış yapbiraz yükün azalır kankişini dinle
![]()
Aç tavuk misali olmuş amaevren mesaj yolladı demekki sanaBugün rüyamda bi sürü tatlı yedim biskoflu bi tiramisu tarzı tatlı vardı ekler vardı kek kurabiye falan vardı. Rüyamda öyle bir midem bulandı ki uyandım hala midem bulanıyor sanırım uzun süre tatlı yiyemicem![]()
Hadı bakalım inşallah umduğun gibi olur canımKizlar ben bugun 6 da bunlari yedim oruc olmak istedim Ramazan a hazirlik
9:30 da sekerimi ölçtüm 97 çıktı bir de iftara yarim saat kala falan olcucem bakalim eskisi gibi bir düşüş olacak mi olmazsa bir bayram havasi olur bende
Eki Görüntüle 3391208
Tahin var canım yiyeyim hemen bende atı balı yedim şimdiEvde tahin varsa ondan ye bence canım iyi gelir ya da yoğurt ye biraz , yarın sabah aç karnına da ye bir kaşık tahin
Omad ne canımOlabilir canım bir de şöyle bir şey var bence ben normal veriyorum ama ilk haftalarda daha fazla vermem gerektiğini düşünüyor. 2.5-3 kg vermemi beklediği hafta ben günde 5 dilim ekmek yiyordum. Aralıklı oruç istiyorum diye söyledim en son hatta omad yapmak istiyorum dedim. Haftaya konuşuruz dedi.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım.![]()
Düne göre iyiyim ama hafiften ağrıyor yineYine harikasınafiyet olsun tatlım
SüpersinAfiyet olsun tatlım
Nasıl oldun canım![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Amin canımÇabucak geçsin gitsin canım![]()
Ayyy bi zamanlar altın başak form ile sözde şekersiz fıstık ezmesi bir yedim.bir yedim üstüne kilo almıştım ayyy aklıma geldi bi anda bende patlagi çok severim ama az ile yetinemiyorumYaaapeki sen nasil yiyorsun? Ara öğünde fistik ezmeli muzlu falan? Ben oyle de yaparım da
![]()
Heyecanın daim olsun bunu hissettiriyorsun .Arkadaşlar tam bir hafta oldu doktora başlıyalı.İki haftada bir kontrole gidicem.Sen yinede haftada bir kere aç karnına tartıl ve bana at dedi.Tartıldım ve sonuç:113 kilo çıktım.Şükür 3 kilo gitmiş.Ve bugün Regl dönemim başladı şişlikte var ben hissediyorum.Bugün Andulasyona giricem.Düzenli giriyorumki onunda biraz faydası olsun inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım sen iyi ol önemli olan o bebişin de iyileşsin inşallah bir an öncegünaydın hanımlar kusuruma bakmayın bir ütrlü bakamadım toparlnaıp tam iyileşir gibi oldum bebe hastalandı cuma yıllığa ayrılacaktım o yüzden bu iki gün işleri toplarlamam lazımdı mecbur bebeyi eltime bırakıp işe geldim canım takımım kusuruma bakmayın ilgilenemedim sizlerle![]()