- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Şuan eşitiz diye saydım canımKuzum @
efenin annesi gelmezse Zeynep senin
Gelirse senin bir fazla oluyor
Banane senin takımda en çok verenin kilo yüzdesini bölüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan eşitiz diye saydım canımKuzum @
efenin annesi gelmezse Zeynep senin
Gelirse senin bir fazla oluyor
Banane senin takımda en çok verenin kilo yüzdesini bölüşürüz
Birdaha sayŞuan eşitiz diye saydım canım
Nasılda fark ediyor ya bende dün 80 kiloyken resme bakmiştım yüzüm gozüm degişmiş resmen belim iyicd incelmişŞşşş size öncesi sonrası fotosu getirdim30 kilo farkla
saygilar
![]()
Benim güzel kaptanimı uzmeyecemm
Püü sanaaOnuda alacaktım. Yetişemedim![]()
İkimizinkini de saydım 10a 10 canm. Açıklamayıda yazdım şimdi foto atıp. 20 kişiyizBirdaha say
Ben seni 10 kendimi 9 saydımgezegenfeza
Elhan Bu listede menekse kokusu ikikez yazılmış. Yani 21 görünüyor ama 20 kişi var canım listede ve 10a 10 aldıkEki Görüntüle 3313233
80 miydin daha önceNasılda fark ediyor ya bende dün 80 kiloyken resme bakmiştım yüzüm gozüm degişmiş resmen belim iyicd incelmiş
İnşallah yüzünü kara cıkarmıycam kaptanım
Bu hafta koşturmacadan pek odaklanamadim sanırım inşallah haftaya daha iyi olurBu hafta az oldu rakibim
Haftaya daha çok olur inşaallah![]()
Kuzum ben kendimi hep 9 sayıyorumİkimizinkini de saydım 10a 10 canm. Açıklamayıda yazdım şimdi foto atıp. 20 kişiyiz
İnşallah canım beni pek tatmin etmedi ama artı olmaktan iyidir degip yola devamGayette iyi haftaya daha güzel eksiler gelecek![]()
Ramazanda öyleydim zaten hamile kaldığımda 77 kiloydum diyete baslamıştım hamile kaldım sonra gebeyken 5 6 kilo aldım geriye 76 ya düştüm sonrada boyna yedim tabi 80 ne çıktım dedim jou dur yeter biand agaza geldim kuzum ramazandan buyana 15.5 kilo verdim80 miydin daha önce![]()
Hayalimi böyle kaptımİnşallah yüzünü kara cıkarmıycam kaptanım![]()
Hem rakip hem kaptanım mi oldun sen
Evet aynen öyle oldumHem rakip hem kaptanım mi oldun sen![]()
Öyle cidden artı değilsin enazındanİnşallah canım beni pek tatmin etmedi ama artı olmaktan iyidir degip yola devam
Şu 3 çocuklu hayata ve cocuklarin okul kurs temposuna adapte olmakta evi çekip çevirmekte çok zorlanıyorumÖyle cidden artı değilsin enazından