- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzucum,tatile gidiyormuşsun iyi tailleirn olsun keyfini çıkar,nereye gideceksinizGünaydın ablacim
Günaydın canim eksin harika tebrik ederim
Cook teşekkür ediyorum canim![]()
Günaydınlar eksin harika tebrik ederim
Tebrik ederim harika vermişsin kilonuGünaydınlar herkese
Eki Görüntüle 3111845
Geçen hafta:85,1
Bu hafta :82,4
Fark : 2,7 kgZipzip- @Kinoalihatun
Zipzip- kaptanım, çok emeğin var üstümüzde. Senin için dua edeceğim, inşallah sınavın hedefine ulaşacak kadar iyi geçer
Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
Helal olsun canımEkside olman guzel tebrik ederim canim
Helal olsun sende hakkini helal et canim![]()
Tesekkur ederim ablacim yarin sabah köye gidiyoruzGünaydın kuzucum,tatile gidiyormuşsun iyi tailleirn olsun keyfini çıkar,nereye gideceksiniz![]()
Günaydınlar eksin harika tebrik ederim![]()
Buldun mu bari canim, yaptin mi alisverisi i? Xl e kadar var genelde canim.Sağolasın çok. Sen de bir gün sonra gidiyorsun iyi yolculuklar şimdiden sana da. Ben yeni geldim bana bile hakkın geçti şimdiden ve bu tempoda bir sayfaya iştirak etmek liderlik etmek çok fazla zaten insana. İleride ne yapmak istersin bilemem ama şimdilik tatilini enerji dolarak geçirmeye bak ve emeklerin için teşekkürler
Son menüyü de yazayım o vakit şimdilikZipzip-
Sabah bir dilim ekmek 1 kk peynir yarım domat
Ara 8 fındık
Öğle 3 lahana 3 yaprak sarma 1 bardak ayran
Akşam karaköyde bir balık dürüm
Adımlar 9000 i geçti tabi gezince
Keşke önce görseydim bu mesajı:) oralarda büyük beden pek yok gibiydi eskiden ama?
Diğer mesajını da alıntılamıştım görünmüyor şimdi. Valla dışarda hiç bakamıyorım siteye gelince de yemiş bulundum. Bir de baya özlemiştim son dk golü yedim gibi oldu akşam akşam![]()
Gunaydin canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun pastelfitim
Teşekkür ederim canim♥
Rica ederim canim afiyet olsun
Benden yana helal olsun gezegenim sizlerde hakkinizi helal edin![]()
Alanya güzeldir 1 kere gitmiştim yılalr önce,mersinde bıl tantuni ye bak,özellkle abidin tantunici var biz orada yiyorduk gittiğimiz zaman.Keyfini çıkar kuzucum iyi tatilleirn olsunTesekkur ederim ablacim yarin sabah köye gidiyoruz
23 ağustosta Alanyaya gidiyoruz 3-4 gun kalip ordan da mersine gececegiz![]()
Sağol canım nasılsın pastelfit imAfiyet olsun canım
İyi geceler![]()
Sağol zıpzıpım.Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim bende sizleri özleyecegim
Bende sizlere teşekkür ederim kac yildir birlikteyiz![]()
Günaydın canımGünaydınlar kızlar![]()
![]()
Teşekkür ederim ablacim ilk defa gidiyorum bendeAlanya güzeldir 1 kere gitmiştim yılalr önce,mersinde bıl tantuni ye bak,özellkle abidin tantunici var biz orada yiyorduk gittiğimiz zaman.Keyfini çıkar kuzucum iyi tatilleirn olsun![]()
![]()
![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Günaydın canım bizlere emeğin çok geçti diyete uygun davranmadığımızda bile hiç kırıcı olmadın hep yapıcı davrandın herşey için sağol ve hakkını helal et benden yana hakkım varsa helal olsunGünaydın![]()
![]()
Günaydın saracımGünaydın canım
Tebrik ederim harikasın
Sadece sıcak bir yer denizide güzeldir,yanına koruyucu krem filanda al,anestol gibi yanınca sızlamasın ondan,bide silverdin var içinde gümüş tozu vardır onu çok etkili oda.Teşekkür ederim ablacim ilk defa gidiyorum bende
Evet tantuni yiyecegim kardesim cok guzel oldugunu söylüyor![]()