- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Biraz daha dolan evde 73.50 gorursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha dolan evde 73.50 gorursun
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Senin boyun kaç 59 kilosun canım meren sallanıyorCumartesi denize gideceğiz ve ben lömbür lömbür sallanıyorum ( böyle bir laf var mı ben mi uydurdum) acaba 3 gün pilates hareketleri yapsam birazcık toparlayabilir miyim?
Günaydın güzel hanımlargününüz çok güzel geçsin inşaAllah
![]()
GünaydınGünaydın![]()
ay allahım sen hep yaz ya8 lerin baslarindaydim.
8 ler gitti
7 ler gitmenize az kaldı
6 lar zaten fit olmaya bir rakam yakinliginda. Muhtesem ya. Allahım şükürler olsun![]()
Günaydın canimGünaydın güzel hanımlargününüz çok güzel geçsin inşaAllah
![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Günaydın lolumGünaydın güzel hanımlargününüz çok güzel geçsin inşaAllah
![]()
Günaydın masterfittin kızlarıYürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
MavişlerimHedef60kgolmak @19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam![]()
Rahatladığına çok sevındım guzum28 Haziran
Sabah 1 yumurta,1 şeftali, 1dilim ezine peyniri, 1 dilim tb ekmek
Öğlen köfte,az patates
Ara 1 dilim kek
Akşam ayran, karabuğdaylı salata
Ara birer poşet böğürtlenli ve yeşil çay
Zipzip-
2 lt su
8.900 adım , 2 Mil Leslie
2 saat aktif ev işiCordelia kordişim 5 puandan verebilirsin yük ittim çektim kaldırdım bayağı
vermezsen de leslieyle yürüyüş
Fitt_anne kaptancım bayağı şişkinlik vardı sabah ,şu an rahatladım :) nohutlar pilavlar tırmaladı :))))
@19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3091107
MuhteşemsinTamam kuşumdaha bişey yemedim kahvaltı tabağı hazırlayayım ekmeksiz
![]()
Kaptanım ekmeksiz 6. Günüm parka geldik kahvaltıya gözleme yedi herkes ben yemedim.kaptanım kızar dedimGünaydın masterfittin kızlarıYürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
MavişlerimHedef60kgolmak @19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam![]()
Zumba class yap canım faydası oluyor.Cumartesi denize gideceğiz ve ben lömbür lömbür sallanıyorum ( böyle bir laf var mı ben mi uydurdum) acaba 3 gün pilates hareketleri yapsam birazcık toparlayabilir miyim?
CanımsınKaptanım ekmeksiz 6. Günüm parka geldik kahvaltıya gözleme yedi herkes ben yemedim.kaptanım kızar dedim![]()