- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Görselin güzelliğine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görselin güzelliğine
Geçmiş olsun. Sıcak bitki çayları rahatlatırGünaydın kızlar. Çok teşekkür ediyorum. Soğuk algınlığı gibi sanki, ateşim yok eminim ama boğazımdaki yanma, yutkunurken rahatsızlık devam ediyor. Sesim de gidiyor gibi yine, daha yeni gelmişti yahuüşüttüm heralde, malum havalar bir garip
![]()
Günaydın canimGünaydın
Yarış var mı bugün?![]()
Dün fazla yürüyemedim de bugün niyetliyim bakalım. Senin hedefin var mı kaptanımGünaydın canim
Sali carsamba yapiyoruz ama bilmiyorum
köydeyim canim 8000 i zor tamamliyorumDün fazla yürüyemedim de bugün niyetliyim bakalım. Senin hedefin var mı kaptanım![]()
Ne güzel bir ortamdaymışsın. Doğa gibisi var mı. İyi eğlencelerköydeyim canim 8000 i zor tamamliyorum
Hava soguk ve yagisli evde hareket alanım cok yok![]()
Teşekkür ederim canimNe güzel bir ortamdaymışsın. Doğa gibisi var mı. İyi eğlenceler![]()
Yatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleriYaaameleğim
Tamam
Olabilirrrr
Allah kolaylık versin ablacım
Şimdiden bişey yapıp buzluğa atsan mı
Çay saatine gelirlerse marketlerde donmuş börek oluyor pişmemiş, bi de kek çırp tamam
![]()
Kolay gelsin ElhoşummYatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleriÇamaşır serme işlerini de eşime kitledim mi ohhh
![]()
Canım benim sana da işlerinde kolaylıklar dilerim.Kolay gelsin Elhoşumm![]()
Teşekkür ederim ablacimCanım benim sana da işlerinde kolaylıklar dilerim.diyet harici bir paylaşım oldu ama içinde zumba geçiyordu
üç yanlış bir doğruyu götürmedi di mi
![]()
Sağol,Cumaya gorursun canim![]()
Kız sana bir şey olmasın çok gitmedi diye üzülme lütfenSağol,cumaya 73 olması lazım
olsun simdiki 73.70 i de korusam, tam 1 kg gitmis oluyo. Allah bereket versin
![]()
Kaptanım yetişemedim sanaöpüyorum seni
Selam tatlım dün yaptım hemdeçörek
![]()
![]()
Sağolasın elhoşum. Bu sefer cidden çok üzülmüyorum.Kız sana bir şey olmasın çok gitmedi diye üzülme lütfengiden gider kalanları da zaman içinde uğurlarsin.
![]()
SebastiannnnYatılı geliyorlar canım. Şimdiden içli köfte yaptım. 12 tanesi buzlukta takviye edeceğim ama. Börek yaptım mayasız bir tarifti beğenmedim onu, hazır yufkadan yapacagim tekrar. Kurabiye yapacağım ayrıca onu bayrama yakın yaparim buzluğa atmam. Cevizli, tarçınlı kekimi beğeniyorlar o da var aklımda san Sebastian bile olabilir ev işlerinin erken bitmesine bağlı. Buzdolabı temizliği var bugün...zumbadan gelince hallederim. Muhabbet olsun diye yaziverdim işleriÇamaşır serme işlerini de eşime kitledim mi ohhh
![]()