• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pasta boreklerden yemedin degil mi

Cok gecmis olsun bu arada insallah önemli bir rahatsizligi yoktur esinin

Iyiyim bende canim pazartesi diye ses edeyim dedim destek olacağız ya 🥰🥰
Yedim yavrum yemem mi hatta kendime 🏅 taktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım 😘 eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah 🙏
Allah şifa versin eşine canım inşallah önemli birşey değildir
Allah razı olsun canım 😘 burnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah 😘

Yedim yavrum yemem mi hatta kendime 🏅 taktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım 😘 eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah 🙏

Allah razı olsun canım 😘 burnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah 😘
Supersin canim bende bugun iyi gidiyorum🥰🥰
Esine cok gecmis olsun Ameliyati sorunsuz geçer insallah🙏

25-31 Mart Menü Bildirimleri

MasterFit Yarışması 28. Hafta25.03.2022 CumaCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takım
@ElhanKırmızı Kaptan
62,10​
✅✅✅
@North RiverKırmızı
79,35​
✅✅✅
yazarhanim35 yazarhanim35 Kırmızı
78,80​
✅✅✅
@MaviokurKırmızı
59,20​
✅✅❌
@sandriyonKırmızı
65,70​
✅✅✅
@gezegenfezaKırmızı
71,00​
✅✅✅
@limonlutarcinlikekKırmızı
63,30​
✅✅✅
@yildiz4kcKırmızı
73,70​
✅✅✅
@SuskunkardelenKırmızı
56,75​
✅✅✅
@masal_19Kırmızı
59,70​
✅✅✅
@s i d e l y aKırmızı Sarı
67,9​
✅✅✅
@fesangKırmızı Sarı
57,10​
Mavi Takım
@pastel34Mavi Kaptan
61,40​
✅✅✅
sara_28 sara_28 Mavi
96,20​
✅✅✅
@erenmothersMavi
74,85​
✅✅✅
@DombiliKusMavi
80,70​
✅✅✅
@gewezebidikMavi
67,85​
✅✅❌
@HLLAKMavi
66,30​
✅✅✅
@dolunaydagelMavi
81,60​
✅✅✅
Kinoalihatun Kinoalihatun Mavi
76,45​
✅✅✅
She-Raa She-Raa Mavi
86,60​
✅✅✅
@NefesimmmsinMavi 64,40❌✅❌
Zipzip- Zipzip- Mavi Sarı
Yeşil Takım
@ugurbocuuuYeşil Kaptan
55,70​
✅✅✅
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Yeşil
57,20​
✅✅✅
@B O Z AYeşil
81,00​
✅✅✅
@Kendinin en iyi hali olYeşil
67,70​
✅✅✅
@ChedariceYeşil
82,95​
✅❌❌
@YtmzYeşil
69,70​
✅✅✅
@busra ytezYeşil70,6✅❌❌
@HAYAT40INDABASLARYeşil
54,40​
❌❌❌
@Tesnim1903Yeşil hamiş
66,60​
❌✅✅
@L u c i aYeşil
84,3​
❌✅✅
@Cordelia 62,5✅✅❌
@Tutku44 83,8✅✅✅
Kuzum elerine sağlık :KK200:

Eşine çok geçmiş olsun ameliyat olursa tüm sıkıntıları geçer daha rahat uyur.

sara_28 sara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Eşime dedim, hamile misin diyor 😩
Çok fena oldum canım
İlk kez mi yedin canım.ben %80 lik yiyorum.ağızda acı bir tat bırakıyor iştahı kesiyor diye.keskin tadindan olmuş olabilir.geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım.Benim eşimde cok horlamaya başladı.uyku abnesi oldugundan da şüpheleniyorum.Hangi dra gittiniz branş olarak.

Eşine geçmiş olsun canım

Back
X