Ben kızımı 6yasina saatlerce salladım topugumu hissetmezdimAbla bebek sallamayi saymiyorlarbugunluk affet cidden moralim yerlerde hangisine uzulsem bilemiyorum
TV de görmüştüm hamuru akıtma gibiydi öyle bir şey miel açması hamur arasına genelde maydanozlu eriyen karışık peynir. üstüne yine hamur. tepsiye hazırlıyorsun ve ocakta yavaş ateşte ağır ağır çevire çevire pişiriyorsun. zahmetli ama enfestir. bunu yersen öbür böreklerin yüzüne bakmazsınbunu aslı eskiler sobanın üstünde yaparmış
evet doğru. görmüştüm.Hepsinin var canim . Filtre ,Turk kahvesi , granul hepsindw kafeinsiz ben filtre iciyorum
Simdi daha çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım.Abla bebek sallamayi saymiyorlarbugunluk affet cidden moralim yerlerde hangisine uzulsem bilemiyorum
Buyugu hic hsolanmazdi sallanmaktan ama bu kolikti valla heryol mubahtir dedik bu ara gene çakiligi ustundeBen kızımı 6yasina saatlerce salladım topugumu hissetmezdim
Heyy masallah. 6 yasindayken bir de anacim insan ayaklarini hissetmez.Ben kızımı 6yasina saatlerce salladım topugumu hissetmezdim
yok canım. o egeye özgü çalkama böreği. o ayrı. bu normal yağlı hamur. merdaneyle açılıyor. elle değil. maya yok.TV de görmüştüm hamuru akıtma gibiydi öyle bir şey mi
Oyy canim. Kac aylik bebegin?Buyugu hic hsolanmazdi sallanmaktan ama bu kolikti valla heryol mubahtir dedik bu ara gene çakiligi ustunde
Amin abla anneanneme artik elden birsey gelmez annemler gitti geldi . Yasli olunca ablam aramis cenazeye nasil gideriz cocuklarla napcaksin sen diyor dur bi dedim hemen gömdun . Ama annemler gitti yanina hastaneye yatmak istemiyor bir nefesi kalmis diyor .Simdi daha çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun canım.
Evde yalnızken çarşafa koyardım kızımı maşallahı da vardı yatağın üstüne çıkar sallardım.kollarimin kopacağını düşünürdüm rabbim yardımcın olsunBuyugu hic hsolanmazdi sallanmaktan ama bu kolikti valla heryol mubahtir dedik bu ara gene çakiligi ustunde
Buyudu canim cok sukur o koliklik bitti simdi 18 aylikOyy canim. Kac aylik bebegin?
Valla hissetmezdi felç olucam diye korkardimHeyy masallah. 6 yasindayken bir de anacim insan ayaklarini hissetmez.
Test yaptırdınız mi tatlım.Cok fena oksuruyorumdudaklarim yara oldu
Yav sen ne diyon.çalkama böreği genelde buraya özgü karışık otlu, peynirli yapılır ya da ıspanaklı peynirli falan.
Ayy bende bende . Ne ninnili kendinden sallamali anakucaklari besikler kar etmedi . 6.5 ay o agladi ben agladim valla anamda agladiEvde yalnızken çarşafa koyardım kızımı maşallahı da vardı yatağın üstüne çıkar sallardım.kollarimin kopacağını düşünürdüm rabbim yardımcın olsun
Seneye ben de katılacağım aranıza...zabbaha kadar kahve içeceğim
Ucmuslqr biri cikolata eritiyor biri borek tarifi veriyor kapinin onune at kaptanim bunlara paspas cezasi verYav sen ne diyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?