- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oyy cok yakinmis. Benimkiyle. Allah bagislasin canimBuyudu canim cok sukur o koliklik bitti simdi 18 aylik
Allah yardımcın olsun.Ayy bende bende . Ne ninnili kendinden sallamali anakucaklari besikler kar etmedi . 6.5 ay o agladi ben agladim valla anamda agladi
ben yoldan iyice çıktım bu haftaYav sen ne diyon.
Sen öyle diyince düşündüm de Allah'ım ben nasıl yapıyormusum şimdi yapamam herhaldeAyy bende bende . Ne ninnili kendinden sallamali anakucaklari besikler kar etmedi . 6.5 ay o agladi ben agladim valla anamda agladi
Bebege covit testi yapildi negatif ciktiTest yaptırdınız mi tatlım.
Ucmuslqr biri cikolata eritiyor biri borek tarifi veriyor kapinin onune at kaptanim bunlara paspas cezasi ver
Çok geçmiş olsun. Seni ateşin var mı canım?Bebege covit testi yapildi negatif cikti
Ayy valla sesli güldüm rabbim de bebeğine güzel bir uyku nasip etsin.sabaha kadar uyuyup uykunuzu almış bir şekilde kalkın inşallahUcmuslqr biri cikolata eritiyor biri borek tarifi veriyor kapinin onune at kaptanim bunlara paspas cezasi ver
Söyle söyle zaten azıttın iyiceçok fenasın
canınız çeker ama
8 yaşını geçti hasta olduğu zaman sallıyorum heheheBen kızımı 6yasina saatlerce salladım topugumu hissetmezdim
Afiyet olsun canim. Iceyim ben de bir kafeinsiz. Kafeinliyi sadece sabahlari iciyorum ben
Seninki ne kadarlik canim . Amin hwpimizin yavrucugunuOyy cok yakinmis. Benimkiyle. Allah bagislasin canim
Anne sutune devam diyorAllah yardımcın olsun.Senin bebeyede kahvevikram edelim.
Cidden derdi veren sabrini verir dedikleri dogru. Karsi binadan bile beni gorunce soruyorlardi niye agliyor diye ,keyfimden aglatiyorum sankiSen öyle diyince düşündüm de Allah'ım ben nasıl yapıyormusum şimdi yapamam herhalde
Canım sebzeler bu tarafta. Hemen köşeyi dön sağda. Olmadı navigasyona kızılcık sopası yaz. Hemen bulursun.ben yoldan iyice çıktım bu haftayönümü bulamıyom
Sagol canimcimNorth River canim hastalariniza Allah şifa versin şimdi gördüm mesajlarda
Benimde onceki gece ve dün sitmalanma oldu çok. Ateş olcumunde bir kez yuksekti ama bir üşüdüm titredim bir sicak bastı. Bugunde hepimizde öksürük artti işteÇok geçmiş olsun. Seni ateşin var mı canım?
Allah şifa versin. Aijo yazınca gördüm.Amin abla anneanneme artik elden birsey gelmez annemler gitti geldi . Yasli olunca ablam aramis cenazeye nasil gideriz cocuklarla napcaksin sen diyor dur bi dedim hemen gömdun . Ama annemler gitti yanina hastaneye yatmak istemiyor bir nefesi kalmis diyor .
Hani bana
Ah uykuuAyy valla sesli güldüm rabbim de bebeğine güzel bir uyku nasip etsin.sabaha kadar uyuyup uykunuzu almış bir şekilde kalkın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?