Afiyet olsun kaptanim29 Aralık spor ve menü
10.000 adım 1.000 puan
50 mekik 500 puan
2 dk plank 120 puan
Toplam 1.620 puan
Elhan Zipzip- K KarlarKralicesi
Kilolari nasıl verdiğin önemli değil ki. Eski alışkanlıklara dönünce hoop yine siskosun.Tamam canım çok sağolkahvemmm
Devam eden var mı korumaya nasıl geçmişler diye bakayım dedim ama eskiden baktığımla aynı kişiler cnm bayağı eskimiş postlar var yani tekrar almışlar gibi görünüyor
Cnm döndün mü annenlerin yanından, ailenden istesen?
Ayy pişiii nutellalı ye e mi
İyi geceler kaptancım
Afiyet olsun. Ortim yarın barbunya fasulye turşu şalgam vs yasak. Yarın kutsal persembe yoğurtlu brokoli caizdir. Adana vs yasak. Ödem suyu yeşilçay bolbol tüket. Göreyim seni.
Benim küçük ateşlendi ve kustuablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
Geçmiş olsun.Benim küçük ateşlendi ve kustuablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
Diğeri kusmadi canım boğazı ağrıyordu 38 .5 gördük ilaç verdim 37,7 düştü üstünü çıkarsa daha çabuk dusecekte sıpa izin vermiyorah canım yaa kaça çıktı ateşi? sanki diğeri de kusmamış mıydı? yaşı küçükse normaldir. inşallah çabuk geçer
Tamam ortim adana çok azdı ya 1 tane yi iki kız bide ben yedim düşün yani kabak yaptım öğlene akşama da bilmiyorum acıkmam belkiAfiyet olsun. Ortim yarın barbunya fasulye turşu şalgam vs yasak. Yarın kutsal persembe yoğurtlu brokoli caizdir. Adana vs yasak. Ödem suyu yeşilçay bolbol tüket. Göreyim seni.
En iyisi eksiyi ikimiz getirelim. Çok amin.
Afiyet olsun canim
Yaa gecmis olsun canimBenim küçük ateşlendi ve kustuablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
Diğeri kusmadi canım boğazı ağrıyordu 38 .5 gördük ilaç verdim 37,7 düştü üstünü çıkarsa daha çabuk dusecekte sıpa izin vermiyor
Test mi yaptirsan yarin canim nasilsa saglik ocaginda calisiyorsunCordelia Ortim yalniz hala regl olmadım umarım benim göbek bebeğe dönmez yoksa bu haftayı güzel eksiyle kapatsam bile hayati +1 ile kapatacagim
Cordelia Ortim yalniz hala regl olmadım umarım benim göbek bebeğe dönmez yoksa bu haftayı güzel eksiyle kapatsam bile hayati +1 ile kapatacagim
Bende hic Düzenli yapamadim :)ben de plank yapıyım bari ama bana hiç kasları çalıştırıyor gibi gelmiyor o yaa
Bende hic Düzenli yapamadim :)
4 buçuk ve 2 buçuk yaşında 2 kızım var olabilitesi çok düşük aslında ama yinede düzensizlik strese sokuyor beniaaaaaa olabilitesi var mı?
kaç çocuğun var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?