Ben duz plankdan yanlara hic gecis yapmadim.ben bi de pilates derslerinde falan en uzun yapam kişiydim, hani hareketi yanlış mı yapıyorum diye de çok düşünüyordum ama hoca iyi güzeel dediğine göre doğru yapıyormuşum. dur bi daha deniyim bakayom yıllar sonra kaç sn olcak
yanlara da yapıyoruz di mi sağ sol?
Ya öyle de herkesin haberi oluyor zaten diğerleri arka arkaya olunca kiskis gülüşmeler yok düşünüyor musun yok yaşları küçük bekleyeyim biraz daha normalde de düzen problemim hep oluyordu ama doğumlardan sonra çok düzenlendiTest mi yaptirsan yarin canim nasilsa saglik ocaginda calisiyorsun
bence ilk etapta bi gebelik testi al eczanedenYa öyle de herkesin haberi oluyor zaten diğerleri arka arkaya olunca kiskis gülüşmeler yok düşünüyor musun yok yaşları küçük bekleyeyim biraz daha normalde de düzen problemim hep oluyordu ama doğumlardan sonra çok düzenlendi
Bakalim şimdi ne olacak
Dogru haklisin canim da stres daha kotuYa öyle de herkesin haberi oluyor zaten diğerleri arka arkaya olunca kiskis gülüşmeler yok düşünüyor musun yok yaşları küçük bekleyeyim biraz daha normalde de düzen problemim hep oluyordu ama doğumlardan sonra çok düzenlendi
Bakalim şimdi ne olacak
böyle yarım yap bakalımBen duz plankdan yanlara hic gecis yapmadim.
Simdi mi hic yapamamböyle yarım yap bakalım
Çalıştırıyor canım.ben de plank yapıyım bari ama bana hiç kasları çalıştırıyor gibi gelmiyor o yaa
Ben de planki yanlış yapıyorum bence çünkü karında hiçbir şey hissetmiyorumböyle yarım yap bakalım
O zaman 100 tane plank hareketi yap.Simdi mi hic yapamam
Yarin gunduz yapayim başlangıçta 10 sn zor yapiyorum
Benim de kuş vardı sırtımda.Ortim benim süpersin plank kral hareketkızlar üstüme çıkıyor hemen ya
İyi geceler yine bekleriz.Iyi geceler kizlar
Kaptanın eli tutulmaz.600 tane yapsam
Kaç tane var sen de? Kısmet hayırlısı olsun tatlım.Cordelia Ortim yalniz hala regl olmadım umarım benim göbek bebeğe dönmez yoksa bu haftayı güzel eksiyle kapatsam bile hayati +1 ile kapatacagim
aman yaa geçmiş olsun canım. arda arda olmuşBenim küçük ateşlendi ve kustuablamizda ateş ve kusma yoktu bu nerden çıktı şimdi
evet üçü karışmış. doktorun biri twitter da öyle yazmıştı. çoğu kişi hasta. testler negatif. influenza ve domuz gribi. geneli de sanırım influenzaneyse sınırdaymış
bir şey kapmışlar ama ortalıkta hem influenza hem domuz gribi hem de covid salgını var. inşallah çabucak geçer
İyi geceler zıpzıpcımIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?