aynen tatlım. hızlı bir şekilde toparlamam lazım. daha da batırmak istemiyorum.
Cumadan sonra kacamaklar en az düzeyde olsunn canim
ahhahahha 1 dilim kaldıBaharat kız senii
çizkek bitmedi mi
Iyi geceler kaptanimİyi geceler hanımlar
Tamam canım çok sağolHamile konusu kaynıyor ortada beni sarmadı
Devam eden var mı korumaya nasıl geçmişler diye bakayım dedim ama eskiden baktığımla aynı kişiler cnm bayağı eskimiş postlar var yani tekrar almışlar gibi görünüyorNeymis niyetin merak ettim.
Cnm döndün mü annenlerin yanından, ailenden istesen?kızlar. pc tamiri için bankadan para mı çeksem
arkadaşlardan borç mu alsam ne yapsam sizce
Ayy pişiii nutellalı ye e miaynen tatlım. hızlı bir şekilde toparlamam lazım. daha da batırmak istemiyorum.
ahhahahha 1 dilim kaldıdenedik işte. tadına baktık
sabah pişi yapıcazcanım çok istedi. hazır aradayken yapayım dedim. abartmam ama
İyi geceler kaptancımİyi geceler hanımlar
Görev tamam
Para cekersen faiz odersin
Arkadaşından alsan taksitli verme sansin varsa arkadasindan alman daha mantikli olur gibi
Bana da mantıklı geliyor samimi arkadaşlarım var sorun yokk diyorlarArkadaş diyorum ben canım
abla 750. Ben biriktirdiydim 350 kadar kenarda köşede param olsun diye. o gidicek üstüne 400 daha lazimne kadar tutuyor masraf canım?
yok ailemden kesinlikle istemicem diye kendime dedim annem cok üzülür.. suan bizimkiler kredi borcu ödüyor kendim halledicemTamam canım çok sağolkahvemmm
Devam eden var mı korumaya nasıl geçmişler diye bakayım dedim ama eskiden baktığımla aynı kişiler cnm bayağı eskimiş postlar var yani tekrar almışlar gibi görünüyor
Cnm döndün mü annenlerin yanından, ailenden istesen?
Ayy pişiii nutellalı ye e mi
İyi geceler kaptancım
Canım hiç korkma inşallah negatiftir sonuç. Moralini yüksek tut. Dağıtma kendini. Aşı olmuş muydunuz?Burdayım efendimmoralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
Ayyy biz öyle olmayacağız korkutma kendini canımTamam canım çok sağolkahvemmm
Devam eden var mı korumaya nasıl geçmişler diye bakayım dedim ama eskiden baktığımla aynı kişiler cnm bayağı eskimiş postlar var yani tekrar almışlar gibi görünüyor
İyi geceler kaptancım
Saat 9 da iyi geceler demiş herkezİyi geceler hanımlar
Afiyet olsun kaptanim29 Aralık
Sabah
Eki Görüntüle 2978530
12.30 Sade Türk kahvesi ( hindistan cevizi yağı ve tarçınlı)
15.00 Yarım Trabzon hurması
17.00 İki haşlama tavuk baget, bir kase yoğurt
19.00 Bir küçük ekşi elma
Bol bitki çayı
İki litre su
Spor
Romantik bir 8000 küsur
Eşimle yağmurda
Eki Görüntüle 2978534
Zipzip- Cordelia
Kahvaltiya gel29 Aralık
Sabah
Eki Görüntüle 2978530
12.30 Sade Türk kahvesi ( hindistan cevizi yağı ve tarçınlı)
15.00 Yarım Trabzon hurması
17.00 İki haşlama tavuk baget, bir kase yoğurt
19.00 Bir küçük ekşi elma
Bol bitki çayı
İki litre su
Spor
Romantik bir 8000 küsur
Eşimle yağmurda
Eki Görüntüle 2978534
Zipzip- Cordelia
hahahahTamam canım çok sağolkahvemmm
İyi geceler kaptancım
tamir ücretleri de fazla tutuyor. anladım canım. ben de ailenden istesen diyecektim.Bana da mantıklı geliyor samimi arkadaşlarım var sorun yokk diyorlar
abla 750. Ben biriktirdiydim 350 kadar kenarda köşede param olsun diye. o gidicek üstüne 400 daha lazim
yok ailemden kesinlikle istemicem diye kendime dedim annem cok üzülür.. suan bizimkiler kredi borcu ödüyor kendim halledicem
Afiyet olsunn canimbeyaz çay içiyorum
Cok sagol canimAfiyet olsun
Çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canimBurdayım efendimmoralim sıfır sıfır sıfır bizim kızın sınıfı kapandı ve temasli.daha önce söylemiştim kızım hasta diye belirtileri de aynıydı ama çok şükür 3 gündür iyiydi cumartesi günü test yapılacak gerginim aradılar eve kapandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?