- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Eskiden bütün gün yatardimAmanin bu adimlar da neeeafiyet olsun canim. Nasil bu harika kiloda kaldigin belli hem menuden hem adimlardan
Neden kuzum? Mantar klâsik oldu artıkMantara mı şaşırayım adıma mı bilemedim
Ortiliğin hakkını vermiş mayacım
Ooo reflü zordur. Tamam canım afiyet olsun tekrar.Ben aslinda diyette degilken de cok erken yiyorum aksam yemegimi en gec 18de. Bende reflu var canim rahatsiz ediyir gec yeyibce. sekeri kesince aclik krizlerim de gitti
Neden modun düşükModumun düşük olması adımlarımı tamamlamayacagim anlamına gelmez değil mison 9 dk kala bitti
Eki Görüntüle 2978072
@Zipzip-pastelfit Cordelia
Teşekkür ederiz.Bir iki gün el üstündeyimGeçmiş olsun canım. Farklı sebeplerden de olsa nur topu gibi bir hastan olmuşBagirsak antiseptiği veya doğal ishal kesicilerden ver eşine...sabaha kadar uyutmadigina göre iyice motor bozulmuş çok kötü olmalı ... leblebi, patates haşlaması, limonlu kahve vb....
Görümcenin yemeğinde kullandığı yağ farklıysa adam alışkın olmayabilir. Kıymetini anlaması da cabası tabiyaramazlik yaparsa seni oraya gönderirim bak dersin oh hadi yine dört ayak üstüne düştün
Teşekkür ederizCok gecmis olsun canim. Ve sana da masallah yapmadigin birsey kalmamis
Afiyet olsun canım28 Aralık Menüm
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
10.30 yağ yakıcı türk kahvesi, 2 hurma
13.00 1 kase mercimek çorbası cacık salata
15.50 limonlu yeşil çay ,1 züber bar
17.30 3 kaşık yulaflı 1 yumurtalı 1 dilim ızgara hellimli salata
2.5 lt su
50şer mekik,kol,bacak hareketi
Cordelia @Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 2978092
Tamam itiraf ediyorum mantara şaşırdımNeden kuzum? Mantar klâsik oldu artık
bütün gün kolumda saat bence ondan şaşırıyorsun, normal adımlar bunlar bir çarşıya pazara gittim o kadar
Canım yükselen burcun neCanim ben tembel icli kifte yapiyorumborcamin altina bulguru dosuyorum ustune icli kofte ici ustune yine bulgur. Dogru firina. Inan cok lezzetli oluyor. Burgun deneyeyim dedim ucli kofteyi baktim olmadi bir tane bile beceremedim ya. Dedim hersey hazir bosa gitmesin soyle denesem olur mu. O gun bir de misafir vardi. Ayy bir guzel oldu.
Haha farklı bi bakış açısıGeçmiş olsun canım. Farklı sebeplerden de olsa nur topu gibi bir hastan olmuşBagirsak antiseptiği veya doğal ishal kesicilerden ver eşine...sabaha kadar uyutmadigina göre iyice motor bozulmuş çok kötü olmalı ... leblebi, patates haşlaması, limonlu kahve vb....
Görümcenin yemeğinde kullandığı yağ farklıysa adam alışkın olmayabilir. Kıymetini anlaması da cabası tabiyaramazlik yaparsa seni oraya gönderirim bak dersin oh hadi yine dört ayak üstüne düştün
İnşallahSorma mahvoldu çocuk, bugün aldım bir ilaç üç kere verdim umarım yarın etkisini gösterir sağol bebeğim
Vuhuuuu kim tutar seniiiiSabah hastaneye gideceğiz oğlumun alçısı çıkacak. O yüzden geceden mesajımı bırakıyorum
SEVGİLİ MAVİ TAKIMIN AZİMLİ HANIMLARI. HAFTASONUNDAN AVANTAJLA ÇIKTIK. BU BİZİ DAHA DA MOTİVE ETTİ. BU SÜREÇTE BEN DE SİZLER GİBİ NORMALDEN DAHA HAREKETLİYİM VE MENÜLERİMDE ÇOK TİTİZİM.
CUMA’YA ÜÇ GÜNÜMÜZ KALDI. ÜÇ GÜN DAHA DİŞİNİZİ SIKIN DEMİYORUM DAHA ÇOK DİŞİNİZİ SIKMANIZ GEREKECEK ÇÜNKÜ HEDEF KİLOMUZ İÇİN BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
BU HAFTA BANA, KİLO VERME SÜRECİNİN ZEVKLİ DE OLABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ. ÇÜNKÜ İLK GÜN NE KADAR STRES OLMUŞ OLSAM DA SONRADAN BURADAKİ ORTAMIN GÜZELLİĞİ BENİ RAHATLATTI. NEREDEYSE CUMA GELMESİN DİYECEĞİM
VE SİZE BUGÜN KAÇ KALORİ YAKTIĞIMI GÖSTERMEK İSTİYORUM, BENİM İÇİN MUHTEŞEM
BAŞARABİLİRİZ
YAAANSIIIN YAAAĞLAAAAR
Eki Görüntüle 2978089
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
dolunaydagel
@DeryaOnDiet
BerryShake
@masal_19
@Zipzip-
İyidir canım bu ara misafir gezmeler yoğun geçiyor sen nasılsın
İyi geceler aplammmmgüzellikler iyi geceler
Uyudum uyudumGeldim canımnasılsın gece uyuyanildin mi
Sen nasılsın seeennOrtiliğin hakkını vermiş mayacım
Evet diyetisyen önemli. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştuCanım yükselen burcun ne
Haha farklı bi bakış açısı
İnşallah
Vuhuuuu kim tutar seniiii
Cnm verim aldığın diyetisyen bulman ayrı güzel
aman iyi ol da cnm ben de iyiyim kızlarla oturuyoruz
İyi geceler aplammmm
Uyudum uyudumiyiyim cnm sen neler yaptın
Valla bugün yorucu bir gündü bildiğimiz ev işleri.simdi de o kadar miskinim ki koltukta oyleee uzanıyorum uyuyacağımi bilsem gidip yaticamUyudum uyudumiyiyim cnm sen neler yaptın
Bu deli hergun bu mantari nasıl yiyor diyorsun değilmiOoo reflü zordur. Tamam canım afiyet olsun tekrar.
Neden modun düşükdüşükken böyleyse hemen yükseltelim
Teşekkür ederiz.Bir iki gün el üstündeyim
Teşekkür ederiz
Afiyet olsun canım
Tamam itiraf ediyorum mantara şaşırdım
Hayıııır kendini hafife alıyosun. Benim de saat bütün gün kolumda
Ohh ne güzel bende yeşil çayımı içip yaticam inşaallahCanım yükselen burcun ne
Haha farklı bi bakış açısı
İnşallah
Vuhuuuu kim tutar seniiii
Cnm verim aldığın diyetisyen bulman ayrı güzel
aman iyi ol da cnm ben de iyiyim kızlarla oturuyoruz
İyi geceler aplammmm
Uyudum uyudumiyiyim cnm sen neler yaptın
Ellerin dert görmesinValla bugün yorucu bir gündü bildiğimiz ev işleri.simdi de o kadar miskinim ki koltukta oyleee uzanıyorum uyuyacağımi bilsem gidip yaticam
İyi geceler kaptannnİyi geceler hanımlar
Aynen cnmOhh ne güzel bende yeşil çayımı içip yaticam inşaallahsabah kalmak zor oluyor
Yatmadan görmedimsuya iyi niyetlerini: kısa öz ve olumlu kelimelerle söyle 7 defa sonra da sihirli iksir içiyormuşsun gibi yudum yudum iç de öyle yat uyu gülüm
Ay tabi ki beğehdimm hem de nasıl
Cnm cumaya kadar böyle git sonra bir iki küçük ödülle aynı bu şekil devam edersin
Oyyy gel sarılayım canım benim
Duanı da oku yat canım yarın melisa ya da papatya çayı?
Oyymiricik vücudu sarsılıyor di mi, öksürük şurubu yok mu cnm
Aynen tahtaya vur benceTürk erkekleri pek öyle değil cınım
İyi geceler kuzum
beklenir beklenir
İşte tutuyorum sırf takım için yoksa kendime kalsam neler yerdim o hisleHaha
Canım maşallah hem de bu kiloda kendini çok iyi tutmuş isteklerini dengelemişsin
Hade hade
Aminnnn
Geçmiş olsun kaptanımSabah hastaneye gideceğiz oğlumun alçısı çıkacak. O yüzden geceden mesajımı bırakıyorum
SEVGİLİ MAVİ TAKIMIN AZİMLİ HANIMLARI. HAFTASONUNDAN AVANTAJLA ÇIKTIK. BU BİZİ DAHA DA MOTİVE ETTİ. BU SÜREÇTE BEN DE SİZLER GİBİ NORMALDEN DAHA HAREKETLİYİM VE MENÜLERİMDE ÇOK TİTİZİM.
CUMA’YA ÜÇ GÜNÜMÜZ KALDI. ÜÇ GÜN DAHA DİŞİNİZİ SIKIN DEMİYORUM DAHA ÇOK DİŞİNİZİ SIKMANIZ GEREKECEK ÇÜNKÜ HEDEF KİLOMUZ İÇİN BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
BU HAFTA BANA, KİLO VERME SÜRECİNİN ZEVKLİ DE OLABİLECEĞİNİ GÖSTERDİ. ÇÜNKÜ İLK GÜN NE KADAR STRES OLMUŞ OLSAM DA SONRADAN BURADAKİ ORTAMIN GÜZELLİĞİ BENİ RAHATLATTI. NEREDEYSE CUMA GELMESİN DİYECEĞİM
VE SİZE BUGÜN KAÇ KALORİ YAKTIĞIMI GÖSTERMEK İSTİYORUM, BENİM İÇİN MUHTEŞEM
BAŞARABİLİRİZ
YAAANSIIIN YAAAĞLAAAAR
Eki Görüntüle 2978089
Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
dolunaydagel
@DeryaOnDiet
BerryShake
@masal_19
@Zipzip-
Bilmem dün biraz düşüktüm bugün daha iyiyim yani mecburen iyi olmalıym evde yavrularım okulda yavrularımOoo reflü zordur. Tamam canım afiyet olsun tekrar.
Neden modun düşükdüşükken böyleyse hemen yükseltelim
Teşekkür ederiz.Bir iki gün el üstündeyim
Teşekkür ederiz
Afiyet olsun canım
Tamam itiraf ediyorum mantara şaşırdım
Hayıııır kendini hafife alıyosun. Benim de saat bütün gün kolumda
Evet o çok güzel oluyor sarımsaklı hemdeküçük misket gibi olandan mı , benim hamur arttı küçük yuvarladım az haşlayıp soğuyunca buzluğa attım ıspanaklı yoğurtlu yaparım belki sonra benim sıpa ıspanağı bir tek onun için de yiyor
Bayılmış kalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?