- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ayyy ne güzel ya beklenmedik birinden mi teklifYarın arkadaş beni kahve icmeye bide yemek yedirmeye götürcekmis ben şok
Bende istiyorum o arkadastanYarın arkadaş beni kahve icmeye bide yemek yedirmeye götürcekmis ben şok
Çok eskiden birlikte giderdik eylül oldugundan beri çok öyle yerlere gitmiyorum,azonce aradi bırak artik eylulü kocana yarin gidelim dedi bende tamam dedimAyyy ne güzel ya beklenmedik birinden mi teklif
Kiz keske birlikte yesekBende istiyorum o arkadastan
Cok sevindim canim afiyet olsun simdiden
Afiyet olsun cok geçmiş olsunMerhaba herkese bugün gripten gözümü bile açamıyorum.
Sabah 08.00 2 yk yulaf 1 portakal 1 çk tarçın süt
09.30 1 bardak portakal suyu
Öğle 13.30 4 yk kuru fasulye yağsız susuz 1 yk pilav birazcık turşu
16.30 yarım çay bardağı süt 2 ceviz
Akşam 18.30 7 yk zeytinyağlı patlıcan
20.30 yarım nar
Su 3 lt
Yürüyüş 40 dk koşu bandı
E Elif_EylulZipzip-
Super olurdu canimKiz keske birlikte yesek
Sağol canim
Afiyet olsun canımMerhaba herkese bugün gripten gözümü bile açamıyorum.
Sabah 08.00 2 yk yulaf 1 portakal 1 çk tarçın süt
09.30 1 bardak portakal suyu
Öğle 13.30 4 yk kuru fasulye yağsız susuz 1 yk pilav birazcık turşu
16.30 yarım çay bardağı süt 2 ceviz
Akşam 18.30 7 yk zeytinyağlı patlıcan
20.30 yarım nar
Su 3 lt
Yürüyüş 40 dk koşu bandı
E Elif_EylulZipzip-
Valla sinir oluyorum böyle konustuklarimla bisey yapamiyozSuper olurdu canim
Çok iyi olmuş ablacım sevindim senin adına değişiklik olur sana daÇok eskiden birlikte giderdik eylül oldugundan beri çok öyle yerlere gitmiyorum,azonce aradi bırak artik eylulü kocana yarin gidelim dedi bende tamam dedim
Bende 2 sohbet edeyim kafa dinleyim cok sagolÇok iyi olmuş ablacım sevindim senin adına değişiklik olur sana da
Yakin olsaydik ne guzel olurduValla sinir oluyorum böyle konustuklarimla bisey yapamiyoz
Adım tamamlamaya çalışıyorumEee nerdesiniz kizlar :))
Yaramı deşmeYakin olsaydik ne guzel olurdu
Kac bine 8 mi 15 miAdım tamamlamaya çalışıyorum
Bir gün kocaları terkedip buluşalım, durmadan arasınlarValla sinir oluyorum böyle konustuklarimla bisey yapamiyoz
Ben terkederim siz ayarlayinBir gün kocaları terkedip buluşalım, durmadan arasınlar
İşte çok şiş hissediyordum kendimi eve geldim koşu gibi değil de tempolu yürüyüş olarak yaptım sonra film koptu gözlerden yaşlar mı dersin hapşırıklar mı dersin narımı yedim yatıyorum şimdi. Herkese iyi geceler kızlarAfiyet olsun cok geçmiş olsun
Hastayken iyi spor yapmissin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Bugün 8 sanırım kaptanım daha 3 bindeyim bugün sürünerek iş yaptım sanırım dışarı çıkamayınca böyle oldu bundan sonra hep böyle olacak sanırımKac bine 8 mi 15 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?