Herşey hemen olmuyor ablacım ya beklemem gerek kardeşim de burda benim evde kalıyor çalışıyor burda Aralık 15 te gidecek memlekete gelirsin benle dedi de annem gili Ankaraya konsolosluğa götürecek öbür gün onların işi bitsin ondan sonra inşallahne zaman deme karar ver git kal annen de bu ara sana ne iyi gelecekse onları yap gülüm
O detoks suyuna karabiber eklenen lazım.icindeki zerdeçal aktiflessin.Bu detoks suyu icilmezki bune
Benimkide kek yapalim diyorBenimde cocuklar pizza istedi yogurdum hamuru bekliyorum
Birde ben bakarım dedi şimdi çocuk bakmak kolay zannediyorlar koca evde dip dibeyiz sürekli eee çocuklar oyun oynuyor kolay mı öyle.Bide diyoki çağla dedi anne daha kal neden gidiyosun,dedim diyor evimi özledim yeter bukadar,banada diyoki eee cocuk hep kucagimda birlikte hep oyun oynamak istiyor ayaklarimdan inmiyor yere oturtuyor yapamiyorum ben
Ayyy koca bir tepsi istiyolar bideBizde yapacaktik ama elektrik gidecek diye yapmadik bugün elektrikde gitmedi
Yapar yapmaz söylerim merak etme canımBizde çatlıcaz farkındaysan
Sözde burda da yarın kesilecek sabah 9:30 dan 17 ye kadarBizde yapacaktik ama elektrik gidecek diye yapmadik bugün elektrikde gitmedi
Pulbiber yazmis ama tadı cidden kötüO detoks suyuna karabiber eklenen lazım.icindeki zerdeçal aktiflessin.
Burasi icin bugunden yaziyordu ama gitmedi hava yagmurlu diye ertelediler galibaYapar yapmaz söylerim merak etme canım
Sözde burda da yarın kesilecek sabah 9:30 dan 17 ye kadar
Bende bi ara yapıp fotosunu çekmiştim atardım da şimdi buraya kimsenin canı çekmesin diye paylasmayimAyyy koca bir tepsi istiyolar bide
Olabilir yağmurluysa giderse ortada kalırızBurasi icin bugunden yaziyordu ama gitmedi hava yagmurlu diye ertelediler galiba
Aman kimin canı cekcekBende bi ara yapıp fotosunu çekmiştim atardım da şimdi buraya kimsenin canı çekmesin diye paylasmayim
Türkiyede olsaBurda bikac haftaya tam kapanmaya gidilecegi konusuluyor ama daha karar cikmadi
Türkiye tekrar kapanmayi kaldiramaz zaten.ekonomik olarak iyi degilizTürkiyede olsa
Afiyet olsun canımEvet aldım sonunda...
Önerilere açığım..
Kimse süt demesin ama nolur
Anne sütü bile almamş insanm ben
Sütün hayatmda yeri yk
Yulaf yoğurtla dmeiştiniz biliorm
3 kaşığa 3 kaşıktı ve sabahları demi?
Geri kalan hakkndada öneriler alaym
Yogurt meyve de guzel olur canimEvet aldım sonunda...
Önerilere açığım..
Kimse süt demesin ama nolur
Anne sütü bile almamş insanm ben
Sütün hayatmda yeri yk
Yulaf yoğurtla dmeiştiniz biliorm
3 kaşığa 3 kaşıktı ve sabahları demi?
Geri kalan hakkndada öneriler alaym
Tadı guzelse sorun yok eline sağlık canım
Eline saglik canim
Eee hani gazAfiyet olsun canım
Kako bal kilo?Yogurt meyve de guzel olur canim
Sutu bende sevmem ama kakao ve bal koydgum zaman guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?