- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Şaka yapıyorum Hiiic öyle yedim bişeylerYok kiz dün yediklerini bile görmedim ki ne yediydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorum Hiiic öyle yedim bişeylerYok kiz dün yediklerini bile görmedim ki ne yediydin.
Ben yememŞimdi mantıyı bırakıp kim yesin salata
Seviyoruz tabi. Yoksa bu sayfada işimiz ne?Onun ikna etmesi daha kolay olabilir hepimiz yemek yemeği seviyoruz
Bence de haksızlıkYeşil pilot çekimde şuan. Ama bence katılım olursa iyi gidecek. Yeşil takımdan kırmızı kaptan olmaması gerek. Çünkü yeşil takım spor yapmıyor. Bilemedim düşünmek lazım. Beyin fırtınası yaparız. Şu fırtına geçsin.
Kız sende herşeye canı çekiyonHerkesin bir yarasi var(yiyecek) , E Elif_Eylul abla yestis ayagimiz kayacak.
Kaptanicem bugun ekmek yemedim aksama karbon da olmayacak.Afiyet olsun canim
Sabah 3 dilim ekmek 1 dililm borek cok olmuş aksam dengelemissin ama su cok az
Haftaya olurum bendeBence de haksızlık
Çok iyi ya sen abaymışsın maşallah ya kızınla arkadaş girisinizdirBen 38
Kizim 20
Senin de her şeyi canın çekiyor. Olacak.Kız sende herşeye canı çekiyon
Evet ablacım neden üzüldün ki şimdiBeni yanıltmadin
Senin de her şeyi canın çekiyor. Olacak
Yiyenin poposunaHerkesin bir yarasi var(yiyecek) , E Elif_Eylul abla yestis ayagimiz kayacak.
Geçmiş olsun canimBende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi
Yeşil takıma giren 2 hafta çıkamazHaftaya olurum bende
Kaynanam ben yemiyom diye yemege çagirmiyor artıkBen yemem
Yani yaşlısın diyosun banaÇok iyi ya sen abaymışsın maşallah ya kızınla arkadaş girisinizdir
Ben 30 yaşındayım
Gözlerim yaşlandı bir anEvet ablacım neden üzüldün ki şimdi