Dun oglen manti yedim yazmis 1 tabakDün gördun çagirdin genemi puding dondurma manti vardi
profil fotosu üzdüIyiyim canım sen nasilsin
Şükür artı değilim eksideyim cuma gününe göre ama fazla değil az bişey inşallah cumaya kadar giderAfiyet olsun canim ❤
Ne kadar artisin
Valla en iyisi diyeti birakma seni tanıdım artık
Kilo işte canım
İnsalalh canım az kaldı
67-68 yeterli oluyor bana ama ben 60 istiyorum
Bugün diyeti bıraksam 1 haftada 80 i gorurum yine
Bende çok çabuk yakın olarak görürüm ve onemserim aynı özveriyi karşıdan gormeyince de yerin dibine cakilirim şimdilerde tamamen noturum sanırım
Rabbim acil şifalar versin canım
Geçmiş Olsun olsun
Bence deEvet o menüde hem baklava hem de pişi olmalıydı
Bu beslenemeye devam et o zaman canim cok fazla azaltma yedikleriniŞükür artı değilim eksideyim cuma gününe göre ama fazla değil az bişey inşallah cumaya kadar gider
Az kilo ver yapar yersin içli köfte dediğin kızartmasi güzel olurBence debide icli köfte gunlerdir icli köfte sayikliyorum.
Videolarda yapilisini izleyip ekrana donuk donuk bakiyorum.
iç varis için mutlaka tedavi alman lazım gülüm , ameliyat tek çözüm mü dedi doktor istersen başka doktora da görün ama mutlaka tedavi ol iç varis, dış varis gibi savsaklanmaya gelmez tüm ana damar sistemini etkilediği için kalbi bile etkileyebiliyorIç dış varis
Ictekinleri amelyat dısindakileri köpük tedavisi dedi
Yok yok yemem o pastadan ama gözümün içine bakıyorBu beslenemeye devam et o zaman canim cok fazla azaltma yediklerini
Ama dünkü gibi aglayan pasta olmasin menunde bu defa ceza gelir
Bazen o beni bırakıyor canım bir bıkkınlık geliyor sonra toparlayamiyirunValla en iyisi diyeti birakma seni tanıdım artık
Ahh üzümlü kekimBence debide icli köfte gunlerdir icli köfte sayikliyorum.
Videolarda yapilisini izleyip ekrana donuk donuk bakiyorum.
niye çağırdın bizi de davet etseydin mi dedin :))Zaten dun menusunu gorunce cagirdim
Onu bende yaşadım devamlı yaşayınca bıkkınlık oluyo iki üç ay ara verdim fazla kilo almadan geldim ara vermek lazım benceBazen o beni bırakıyor canım bir bıkkınlık geliyor sonra toparlayamiyirun
Baska topikte yanliz kalmis da kilo almasin dedimniye çağırdın bizi de davet etseydin mi dedin :))
Kırmızı kaptan olunca ne olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?