Migi ara vermek sana yaramayabilirOnu bende yaşadım devamlı yaşayınca bıkkınlık oluyo iki üç ay ara verdim kilo almadan geldim ara vermek lazım bence65 felan e düşünce ara vericem sonra devam edicem
Kaptan dünkü menü ile biz onu değilde o bizi ikna edecek gibiBaska topikte yanliz kalmis da kilo almasin dedim
iyi kalplimBaska topikte yanliz kalmis da kilo almasin dedim
Yok ben kizartmiyorum , hasliyorum yada buharda pisiriyorum.Az kilo ver yapar yersin içli köfte dediğin kızartmasi güzel olur
Gerçekten mi
Afiyet olsun canimBen de yazayim dün ne yedim.
Sabah 9
Yarim marul
10.30
3dilim tt ekmek
Menemen
Peynir dom
Bir dilim kiymali börek
Ara
2 hurma
5 6 kraker
Aksam 17.00
Karnibahar kavurma az yagda
Su 1litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Veremediği 2 kiloyu verecekKırmızı kaptan olunca ne olcak?
SelamHerkese iyi diyetlemelerr
Yok kiz dün yediklerini bile görmedim ki
Kilolar iyi gidiyor kaptan oluncaKırmızı kaptan olunca ne olcak?
Onun ikna etmesi daha kolay olabilir hepimiz yemek yemeği seviyoruzKaptan dünkü menü ile biz onu değilde o bizi ikna edecek gibi
ahh üzümlü keki çok severimmmmAhh üzümlü kekim
Ben kızartma severimYok ben kizartmiyorum , hasliyorum yada buharda pisiriyorum.
KesinlikleVeremediği 2 kiloyu verecek
Yeşil pilot çekimde şuan. Ama bence katılım olursa iyi gidecek. Yeşil takımdan kırmızı kaptan olmaması gerek. Çünkü yeşil takım spor yapmıyor. Bilemedim düşünmek lazım. Beyin fırtınası yaparız. Şu fırtına geçsin.
Şimdi mantıyı bırakıp kim yesin salataOnun ikna etmesi daha kolay olabilir hepimiz yemek yemeği seviyoruz
Yok canım duymadimPeki abla yeni Alman tibbi diye bisey duydun mu? Hastaliklarin duygusal sebebplerini buluyor .
Sagol canimgeçmiş olsun kuzum
Tamam kaptan bisey demedimDun oglen manti yedim yazmis 1 tabak
Kimse yazmiyor modum dusuk yazıyordu mesajinda
profil fotosu üzdü
kim kırdı kalbini ortadan
Beni yanıltmadinŞükür artı değilim eksideyim cuma gününe göre ama fazla değil az bişey inşallah cumaya kadar gider
Zaten kalpte tetikliyor bisey var ama anlamiyorumiç varis için mutlaka tedavi alman lazım gülüm , ameliyat tek çözüm mü dedi doktor istersen başka doktora da görün ama mutlaka tedavi ol iç varis, dış varis gibi savsaklanmaya gelmez tüm ana damar sistemini etkilediği için kalbi bile etkileyebiliyor
Afiyet olsun canımBen de yazayim dün ne yedim.
Sabah 9
Yarim marul
10.30
3dilim tt ekmek
Menemen
Peynir dom
Bir dilim kiymali börek
Ara
2 hurma
5 6 kraker
Aksam 17.00
Karnibahar kavurma az yagda
Su 1litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta olmazsa haftaya olurumYeşil pilot çekimde şuan. Ama bence katılım olursa iyi gidecek. Yeşil takımdan kırmızı kaptan olmaması gerek. Çünkü yeşil takım spor yapmıyor. Bilemedim düşünmek lazım. Beyin fırtınası yaparız. Şu fırtına geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?