• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel benim de hayalimdi hemsirelik ama olmadı puanım tuttu kontenjan dolu dediler baska sehirde varmış oraya da ailem göndermedi başka bölümü ben istemedim okulu bıraktım çalıştım pisman oldum liseye açıktan yazıldım bitirdim şimdi de üni sınavına hazırlanıyorum bu saatten sonra ne okurum onu da bilmiyorum 🤔
Sağlık oku ama ne okursan oku canim bayan icin enazindan sağlik sektorunde iş bulma olasılıgi var

Izmirde deprem olmus cok gecmis olsun 😔
Gecmis olsun, hasar can kaybi yoktur ins.☹️
Eki Görüntüle 2961549
@Cordeliaa @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Gecmis oksun ,Rabbim sifasini versin. Olur canim insanlik hali.
Günaydin citir kaptan.
Iyiyim şükür bende hava felaket😏
Ne kadar surecekmis peki, hava durumu ne diyor?
Bende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi :KK43:
Gecmis olsun😓
Kablosuz süpürge kullanan varmi kizlar
Silmeli olanlardan
Yok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun?
Günaydın, huzurlu, mutlu güzel bir gün dilerim.
💛♥️💙 💚💜
🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐
Gunaydin poncik kaptan💕🌺💓💦💙

Bende balkonu yikadim azicik yagmis ama tozla karisik yagmis . Elimin ustune de tost makinasi dustu ya insallah iz kalmaz izgara gibi :KK43:
baharım bu ara oku kendine evine miktar fark etmez az 3-5 lira deme sadaka çıkar gülüm ,eline de varsa kantron yağı sür inşallah iz kalmaz

Simdiki halin nasil maşallah canim 💞
🥰🥰
Canımm sakın kilo alma sağlıkla güzel güzel yaşa 😱😱
Vallahi annen sandım 😳😳
🥺Kilo işte canım
Basarmissin yine basarirsin.🤩
İnsalalh canım az kaldı
67-68 yeterli oluyor bana ama ben 60 istiyorum ☺️
askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif Merve 6.takımdan ayrıldıgından 67 ydin evet bende vardim bi ara 87 felan görünce ne ara aldın demişligim var
Gerçekten takımdan uzaklaşınca kilo alıp geliyorsun bence kalmalısın
Bugün diyeti bıraksam 1 haftada 80 i gorurum yine 😏
Selamlar
Bazı şeylere buraya yansıtmasam yine de mutluyum öyle çok üsteleyemiyorum gamsızlık huyum var çok kafaya takmam hiç huyum bu hayata pozitif olmaya bakıyorum:KK45:
Çok fazla sıkıntılarım var onları hep kenara atarım yoluma devam ederim :confused::confused:
Amaki bişeyi çok kafama taktıysam onu yaparım kilo vermeye 2 ay önce kendimi sıkı tuttum pes etmeyecegim hedefime ulaşana kadar !
Ama birine alışınca koparma vazgeçme huyum yok ben arkadaşlıklara çok cabuk bağlanan birisiyim 🙄 🤦‍♀️

Neyseee ki çok uzattım🙈
Siz masılsınız ??
Bende çok çabuk yakın olarak görürüm ve onemserim aynı özveriyi karşıdan gormeyince de yerin dibine cakilirim şimdilerde tamamen noturum sanırım
Eki Görüntüle 2961549
@Cordeliaa @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Rabbim acil şifalar versin canım
Geçmiş Olsun olsun

Heee cekildim canim damarlar genislemis dedi amelyat dedi,
Bursa kemalpaşada bitane bu islere bakan ayaktan dinleyip bitkisel tedavi yapan adama yazdi eşim buna benim yapacağım bisey yok dedi
damar genişlemesi varis olmuş yani iç varis mi gülüm , ne kadar ileri seviye ki bitkisel tedavici öyle demiş

Bir gül ve şunu diyen bir yazı 'Günaydın' görseli olabilir'Günaydın' görseli olabilir

💛♥️💙 💚💜
🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐

Günaydın canlar 🥰
Günaydın kızlar 💕

Gecmis olsun, hasar can kaybi yoktur ins.☹️

Gecmis oksun ,Rabbim sifasini versin. Olur canim insanlik hali.

Günaydin citir kaptan.

Ne kadar surecekmis peki, hava durumu ne diyor?

Gecmis olsun😓

Yok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun?

Gunaydin poncik kaptan💕🌺💓💦💙
Bu hafta yağış gosteriyor ama lodosu bilmiyorum canim🤷🏼‍♀️
Gunaydin bu arada🥰
Günaydın canlar 🥰
Günaydın canım 🥰

Allah kavuştursun 💕
💋💋💋😘
Günaydın kızlar ❤💙💚💛💜

ggüüünnnaaaayyydddııınnnnn :halay::halay::halay::halay:

Gunaydin kızlar 💞

Kizim iki gundur gece oksuruyor bugun biraz daha iyiydi ama bir kizim bir oglum uyandi durdu 4 bucuktada esim giderken uyandim uykum kacti uyuyamadim 🙄

Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim

Günaydın herkese 😍💕❤️💚

Günaydın çiçekler 💞

Hemen ilk ameliyati yapmislar :KK43: suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir

Günaydın kızlar 💕

günaydın kızlar herkese mutlu günler

Günaydın kızlaarr :KK36:

Günaydın kızlar 🥰🥰🥰

Günaydın kıslar:KK200: yazamadım bir türlü 🤦🏻‍♀️

Gunaydinnn kizlar

💕💕💕💕💕💕

💛♥️💙 💚💜
🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐🌹💐

Günaydın canlar 🥰
Günaydın cancanlar 👻👻👻

Back