- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.Ay valla bende izlemiyoorum bunlar anlatıyor ya![]()
Tamam canım ekliyorumKatilmayacagim diye gecen hafta cekindigimden demistim, bundan sonra hep varim Allahin izni ile.
Kabagimi bilem yedim bugun.![]()
Ay bende bunlar sayesinde kimin eli kimin cebinde caktimEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.![]()
Yillar oldu dizi izlemeyeli, en 5 kardesleri izlemistimEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.![]()
Kabak yediysen direk listedesin rahat ol.Katilmayacagim diye gecen hafta cekindigimden demistim, bundan sonra hep varim Allahin izni ile.
Kabagimi bilem yedim bugun.![]()
Dikkat ettiyseniz bugün sövmüyorumEvet @Li_zigi sayesinde öğrendim. Bu şerefsiz. Sevgilisi var bunun.![]()
Ay önceden her diziye bakardım 2 senedir izlemiyorum.Yillar oldu dizi izlemeyeli, en 5 kardesleri izlemistim![]()
Ne diyorsun 2kgluk dambil bile aldim, bugunku adimim 7.00ler de 10.000 tamamlamaya calisacagim.Kabak yediysen direk listedesin rahat ol.![]()
Iyi geceler canim ❤İyi geceler kızlar
Kabak bizim gibi popüler ne de olsaKabak yediysen direk listedesin rahat ol.![]()
Uyumadan once ne izlersem beynim onunla mesgul oluyor onu farkettim ve dinlenemiyorum. O yuzden dizi izlemiyorum. Cok nadir film ,harici kitap ve dersAy önceden her diziye bakardım 2 senedir izlemiyorum.
Kaptan bugün benim gbi formundasinGidemedim yine![]()
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
![]()
Var bir tane daha masal nickini hatırlayamadım çıksın ortayaYoooo senden iyi masalmı olur![]()
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinbir arkadaş vefat etti canım.
İptal etBenim sagim solum belli olmaz sabah iptal ederim![]()
İyi geceler tekrardan o zaman kaptanımTekrardan iyi geceler bu defa gittim
❤❤
❤
![]()
Ben türk dizileri izlemiyorum yaUyumadan once ne izlersem beynim onunla mesgul oluyor onu farkettim ve dinlenemiyorum. O yuzden dizi izlemiyorum. Cok nadir film ,harici kitap ve ders![]()