Geldim@Li_zigi de geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim@Li_zigi de geliyor![]()
Kendine geldiyseAna @askrhpozitif de atağa geçti![]()
Rabbim sabir versin başınız sağolsun canımbir arkadaş vefat etti canım.
Sonunda hoşgeldin kuzuGeldim![]()
Gelmiş galibaKendine geldiyse![]()
Hosbuldum canim totisimi bir dönüyorum 3 5 sayfa kitliyorsunuzSonunda hoşgeldin kuzu![]()
Çok haklısın canım insan mutluyken bide acaba yediklerim kilo yaparmı endişesi olmadan yediğinde kilo almıyorBilmiyordum çok geçmiş olsun....
Benim günüm varken daha zayıftır 53-54 arasiydim...menümüz 2 salata bir hamur işi bir tatlıydı.. insan mutlu olunca daha iyi kilo veriyor
Yarın beni bulamazsınız sabahtan kitlenir sayfa yarın cumaHosbuldum canim totisimi bir dönüyorum 3 5 sayfa kitliyorsunuz![]()
Tövbe yarabbim bisey dicektimYarın beni bulamazsınız sabahtan kirlenir sayfa yarın cuma![]()
Kirlenir sayfa yazmışımYarın beni bulamazsınız sabahtan kitlenir sayfa yarın cuma![]()
Ben seni havada karada bulurumYarın beni bulamazsınız sabahtan kitlenir sayfa yarın cuma![]()
Bende gecmis kitlenmesin diye az gec cikayim dedim bugunYarın beni bulamazsınız sabahtan kitlenir sayfa yarın cuma![]()
Hayalet o hayalet nasil buluyosunBen seni havada karada bulurum![]()
Wooowww anlaştık adres veriyorunBen seni havada karada bulurum![]()
İnşallahKız dizim ağrıyor diye hiç yürümeyeceğim demedim
8 bin olmaz belki 7 binde kalırım işte takıma zorluk olmasın diye 1 hafta deneyeceğim bakayım ne zıkkımı var dizimin
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Belki Leslie yaparım bilmiyorum işte deneyeceğim ona göre plan oluşturayım
Saat arkamdan ağlamaz kız tüm devrelerini yakarM MissHayaLet