• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus canlarım ben bu hafta takımda olduğumu bilmiyordum. Ama yine de dikkat ediyordum zaten. Ramazan bitene kadar hazırlıkta kalmak istiyorum. Bu hafta eşim ve oğlum çok hastaydı. O yüzden zor geçti benim için. Genelde iftarı yapıp 1 saat sonra hemen uyudum. O yüzden hiç bakamadım buraya da. Sınavı bir atlatayim dönüşüm muhteşem olacak :cool:

İnşallah bakalım mesajlara bile bakamıyorum nasıl katılacaksam bakim ☺️ bir telegram grubu vs yok değilmi öyle daha kolay olur diye
Yok yok burası tekegramdan daha iyi🥰 kullanmayı öğrenince sohbet etmek daha rahat

🐿️🐿️🐿️Cuma🐿️🐿️🐿️

🐿️Sabah
9

3 d hellim peyniri
1 yumurta
2 yk domates sos
2 ceviz
Marul, tere

🐿️Öğlen .h cevizi yağli kahve
Keto tatlı ( 1 yumurta,10 g bitter , 1 YK keten tohumu,2 badem,2 böğürtlen 🥳)

🐿️18-19
Yarım kase kremalı kabak çorba
5 YK lahmacun içi
5 marul
10 kabuklu yer fıstığı

🐿️🐿️🐿️Spor .20 dk Leslie 20dk Ebru Şallı ile pilates
4500 adim🐿️
🐿️🐿️

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Çok güzel kaptanım :KK200:
SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ :KK200:

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307 Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 15.30 en geç 16.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi kazanacak. :KK37: :KK37:

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii :KK60:

Masterfit 149.Etap

KIRMIZI TAKIM01.03.202508.03.2025FARKORAN
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Kırmızı Takım Kaptanı77.20
bluegreeneyes bluegreeneyes 62.25
@Lavinia_9863.40
@Ilyusa72.00
@gezegenfeza82.90
FitFiliz FitFiliz 80.50
Ellssa Ellssa 70.90
N Nazlimuuu 85.10
@cinecin84.50
belmayne belmayne 73.00
TOPLAM ORAN
MAVİ TAKIM
arke arke Mavi Takım Kaptanı-82.40
@Sem202485.80
Azmet5255 Azmet5255 68.35
@Purple58103.50
@Lotus123498.40
@sibel_8477.20
@Nergis 3573.60
@Thinkerwoman66.60
@gibibiseydi93.30
Jou Jou 69.80
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
60kiloyum 60kiloyum 83.20
@yosunlupapatya48.90
:KK200::KK200::KK200::KK200:
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kahvaltı 06.00
Haslanmış yumurta
1çatal patates kızartma
2 dilim kaşar peynir
4zeytin
Siyah çay
2dilim siyez
12.00
Tarçınlı türk kahve
15.40
1kepce kase kereviz yemeği
IFtarda
4 izgara köfte
Bol sade kıvırcık salata

Yatmadan 2 saat önce
Yarım limon sumak ve pulbiber yoğurt kürü
Sabah 6 da nasıl yedin ben yiyememde o yüzden şaşırdım yazdım sakın yanlış anlama
Afiyet olsun canım :KK37:
12.00 5 yk menemen domates salatalık bir çk çikolata 2 dilim ekmek çay
16.00 2 ceviz 20 antep fıstık kahve
19.00 1 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek
Su 1.5 litre 1 litre dukan içeceği
Afiyet olsun :KK36:
Burada gördüğümde mutlu olduğum kisilerdensin ♥️
Enerjini seviyorum canısı 😍
Bugün nasılsın canım :KK200:dönecek misin bugün geleceksin değil mi
Iyi akşamlar canlar gelemedim buralara temizlik yaptık annem gelmişken canım çıktı amaaa süper oldu menü yazayım hemen

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase şehriye çorbası
2 Kepçe kuru fasulye
Salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke kızlar etiket yapamadım ama bakalım olmuş mu bilmiyorum site bi acayip
Çok güzel :KK200:
Kuzum beni yarından itibaren ramazan boyu hazırlığa alırsan sevinirim. Ben ramazanda kilo veremiyorum. Bir süre değişik şeyler deneyeceğim grupları etkilemek istemiyorum. 🌺
Ben gitme diyorum ama sen bilirsin canım
7 Mart cuma

Kızlar yine bir felaket menuyle karsinizdayim utanmadan 🤣🙈
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Şimdi sabah okula kahvalti diye geçen günden kalan tavuk etlerinden götürdüm birkaç parça. Neyse sabah menüsü garip de olsa iyiydi aslında sağlıklı protein. Kahve eşliğinde onları yedim saat 10 gibi.
Ama sonra hem öğlen hem akşam öğününde duygusal açlığa düştüm ve ıspanaklı börekle doyurdum karnımı. Neredeyse göbeğim iki katına çıktı 😭 akşam tam iki saat yürüdüm aklım basima gelince. Yarın için takım arkadaşlarım beni affedin. Hem şişman hem pişmanim 🥹
Olur bazen öyle önemli olan yanlış yaptığını bilmek. Kendine iyilik yap düzelt menülerini canım. :KK200::KK37:
0 Rh pozitif canım benim kan grubu.
Sen de avcısın canım
Sıfır kan grubuna sahip olanlar etobur sınıfına girerler. Her türlü eti tüketebilirler. O yüzden ben onların sindirim sistemini motorinle çalışan motora benzetiyorum.
Her türlü kırmızı eti tüketebilirler. Ancak et, ekmekle yenmemelidir :rapci:
Canım uzun süredir diyetteyim. Belkide vücudum direnç kazandı bilmiyorum. Birde yatarak kilo verilmiyor spor yapmadan bu kadar oldu. Zaten ben ramazanlar da hiç kilo veremiyorum. Ramazan sonuna kadar kendi çapımda debelenicem . Ramazan sonrası beyin emarı çektirip temiz çıkarsa doktor ile görüşüp spor olayını sorucam tekrar. Bende pko ve insilun direnci var zaten kolay olmayacağı belli birsey. Sporda yok. Mucize beklemek benimkisi
Sen böyle yaparak beynini çok yanlış yönlendiriyorsun canım. Ben de senin gibi böyle düşünüyordum Ramazanda ben kilo alıyorum diye.
Okuduğum kitap nasıl yanlış yapmışım dedirtti.
Doğru cümle : Ben Ramazan ayındaa kilo verebilirim.
Bu cümleyi devamlı tekrarla. Mucizeyi o zaman gör :KK37:

Abooo ben b pozitifim kırmızı et yeme diyor. Benim diyetisyen 1 ay boyunca hergun kırmızı et yazdı 🙄
Şifa olanlar: Koyun kuzu keçi tavşan ve yabani et. Bunlar B grupları için sadece yiyecek değil, aynı zamanda ilaçtır. Hastalandığında bir B grubu beraberinde ekmek yememek kaydıyla bu etlerden birini yemeye devam etse şifa bulur. Yani onun sinidirim düzeneği bu besinlerle kendisini yeniler, tamir eder.
Yenilebilir gıda olanlar: Dana eti Dana karaciğeri, deve kuşu, sığr eti,hindi ve sülün. Bu etler zarar vermez ama ilaç da değillerdir.
Zararlılar: En başta tavuk eti. Köy tavuğu olsa bile ciddi sıkıntılara yol açar. Kaz eti,keklik eti, ördek,orman tavuğu uykuluk ve sığır yüreği.B grupları bu etlerden uzak durmaları hande diğer etlerden zarar görmezler.
B grupları yumurtalardan da sadece tavuk yumurtasını yiyebilirler. Diğer her çeşit yumurta türü onlara zarar verir.
Geçenlerde Instagram'da bir yorum okudum 0 grubu insanların dudakları ince olurmuş diye. Benim eşim de 0 grubu ve tuttu yani o yorum. Sonra merak ettim yorumu yazan kişinin sayfasına baktım. Hep kan grubuna göre beslenmeden bahsetmiş. Ki bence 0 grubu bu konuda şanslı eğer dedikleri doğruysa. Mesela lahana zararliymis onlara 😅 istedikleri kadar et yiyebilirlermis filan
Yok canım ya. Benim çevrem hep sıfır grubu ve dudakları gayet dolgun :KK39:
Pazartesi gunune kadar kesin hastanedeyiz
Yarin tartilamiycam
Kusura bakmayin
TAkimida zor duruma soktum
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Hiç kusura bakmayız sen rahat ol. Hayırla sonuçlanır inşallah :KK200:
Lahanayı zatten tiroidden dolayı yiyemiyorum ki canım
Her iki şekilde yiyemiyorsun demekki

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
Geçen hafta 77.2
Bugün 75.9
Fark -1.3 kg
% 1.683

1000010489.webp

Sabah 6 da nasıl yedin ben yiyememde o yüzden şaşırdım yazdım sakın yanlış anlama

Olur bazen öyle önemli olan yanlış yaptığını bilmek. Kendine iyilik yap düzelt menülerini canım. :KK200::KK37:

Sen de avcısın canım
Sıfır kan grubuna sahip olanlar etobur sınıfına girerler. Her türlü eti tüketebilirler. O yüzden ben onların sindirim sistemini motorinle çalışan motora benzetiyorum.

Sen böyle yaparak beynini çok yanlış yönlendiriyorsun canım. Ben de senin gibi böyle düşünüyordum Ramazanda ben kilo alıyorum diye.

Şifa olanlar: Koyun kuzu keçi tavşan ve yabani et. Bunlar B grupları için sadece yiyecek değil, aynı zamanda ilaçtır. Hastalandığında bir B grubu beraberinde ekmek yememek kaydıyla bu etlerden birini yemeye devam etse şifa bulur. Yani onun sinidirim düzeneği bu besinlerle kendisini yeniler, tamir eder.
Yenilebilir gıda olanlar: Dana eti Dana karaciğeri, deve kuşu, sığr eti,hindi ve sülün. Bu etler zarar vermez ama ilaç da değillerdir.
Zararlılar: En başta tavuk eti. Köy tavuğu olsa bile ciddi sıkıntılara yol açar. Kaz eti,keklik eti, ördek,orman tavuğu uykuluk ve sığır yüreği.B grupları bu etlerden uzak durmaları hande diğer etlerden zarar görmezler.
B grupları yumurtalardan da sadece tavuk yumurtasını yiyebilirler. Diğer her çeşit yumurta türü onlara zarar verir.

Heee kızzz ogün neoldu kızımda çığlıklarla uyandi ruya kötü gördü sanırım sonra baktım oglanda bi oyana bi buyana dolanıp duruyorr kocamda sahur ediyordu baktım oğlanda uyumak için cebelleşiyo kizimda uyumadı hadi dedim kalk dedim cunku sinirleniyorum sonra heoberaber oturup yedim🤣🤣🤣🤣

Sen de avcısın canım

Yok canım bayrama kadar böyle misafir olurum
Vakit buldukça aylık liste yaparım
Hicbirseyimde düzen yok bu aralik

7 Mart cuma

Kızlar yine bir felaket menuyle karsinizdayim utanmadan 🤣🙈
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Şimdi sabah okula kahvalti diye geçen günden kalan tavuk etlerinden götürdüm birkaç parça. Neyse sabah menüsü garip de olsa iyiydi aslında sağlıklı protein. Kahve eşliğinde onları yedim saat 10 gibi.
Ama sonra hem öğlen hem akşam öğününde duygusal açlığa düştüm ve ıspanaklı börekle doyurdum karnımı. Neredeyse göbeğim iki katına çıktı 😭 akşam tam iki saat yürüdüm aklım basima gelince. Yarın için takım arkadaşlarım beni affedin. Hem şişman hem pişmanim 🥹
Ay canım yaşanıyor öyle anlar. Önemli olan düzene geri dönebilmek. :KK200:
Geçen hafta 68.35
Bugün 66.80
- 1.55 Gr
Tebrik ederim, çok güzel bir eksi.
Günaydın kızlarr :KK68: :KK68:
Tartı bildirimim
Geçen hafta:85.1
Bugün:84.3
Fark: 800 g
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3555655
Başlayalı neredeyse 10 kg gitti. Çook mutluyum :KK73::KK73:
Tebrik ederim, süper.
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
Geçen hafta 77.2
Bugün 75.9
Fark -1.3 kg
% 1.683
Süper bir eksi, tebrik ederim.

Gündüz iyiydim akşam yine kötü oldum canım. Boğazım ve kulaklarım çok ağrıyor ve yanıyor.

Oğlunla durumumuz aynı muhtemelen, öksürük aşırı zorlayıcı. Bir sürü şey denemiş olabilirsin ama durumu kurtarıcı bir önerim var. Ayaklarının altına bir miktar vicks sürüp iki kat çorapla yatır, ciddi anlamda rahatlatıyor.

Off ya gerçekten artık dışarda yemek Rus ruleti gibi. Dışardaki yemeklerin çoğunu ben de evde yapmaya çalışıyorum artık.

Bildiğimiz bamyanin içine nohut çok yakışıyor bence. Etli sevmiyorum, böyle ekşili yapıyorum, en sevdiğim sebze yemeği bamya 😋

Hadi yaa şansa bak gerçekten. Üniversite hastanesinde bile yok mu. İnşallah bir an önce birileri göreve başlar.
Geçmiş olsun canım sana yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bir de doğumgünü varmış. Kutlu mutlu olsun 🙏🧡🧡
Çok daha iyiym canım çok teşekkür ederim. İlaç tedavi başladı fizik tedavi alıcam iyileşme süreci başladı. En güzeli moral iyi olmak :KK36:

Benim insülin çok yüksekti. Bu kilomdan 20 kilo fazla idim 90 a merdiven dayamıştım artık. Kötü olanı insülin ilacı yan etkisi yapmıştı değiştirdi dr o da kalp çok hızlı attırmaya başladı hastanelik oldum. Ben beslenmemi düzelttim. Hamur işleri şeker pirinç mısır v.s. gibilerini tamamen çıkarttım hayatımdan. 4 ayda 20 kilo gitti. İnsülin çok güzel düşmüş dedi dr. Benim için çok büyük başarıdır bu gelişme.
İnsülin ilacı bende bir de ödem yapıyordu şişiyordu yüzüm gözüm .
Moralini bozma canım beslenme doğru olduktan sonra düşer insülin direnci

Muhteşem :KK200:

Çok güzel öksürük iksiri var aslında evde hazırlayabilirsin yapmak istersen tabi :KK66:

Ayy :KK57: çok geçmiş olsun canım. Sen deyince benzeri olay benim de başıma geldi. Deniz sezonuydu. Tatile çıkmıştık. Lahmacun yiyelim dedik
Önümüze geldi lahmacun. garip bir kokusu vardı tabi ben yemedim. Ben hariç herkes yedi. Israr ettiler ben asla yeme dedim çünkü koku çok önemli benim için. Yediğim şeyler çok güzel kokmalı. Kötü koku tüm iştahımı bitirir. Sanki burnuma geldi kokusu:confused:
Sonuç ben hariç herkes zehirlenmişti.

Bizde de nohutlu etli yapılır bamya canım. Çok severim :kk77:

o_Oo_Oo_O

Amin canım.
Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin.
Sevindim kaptanım. En yüksek düzeyde ise yarar inşallah tedavi, sağlıklı sıhhatli olursun yine 🩷
Ay canım yaşanıyor öyle anlar. Önemli olan düzene geri dönebilmek. :KK200:

Tebrik ederim, çok güzel bir eksi.

Tebrik ederim, süper.

Süper bir eksi, tebrik ederim.
Evet hataların farkında olmak da birşey. Bugün diş cektiricem yine. Şu an dişciye gidiyorum hatta. Az yerim belki bu sayede. Karma 😄

Geçmiş olsun canım sana yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bir de doğumgünü varmış. Kutlu mutlu olsun 🙏🧡🧡

Sevindim kaptanım. En yüksek düzeyde ise yarar inşallah tedavi, sağlıklı sıhhatli olursun yine 🩷

Evet hataların farkında olmak da birşey. Bugün diş cektiricem yine. Şu an dişciye gidiyorum hatta. Az yerim belki bu sayede. Karma 😄
Fırsatı krize çevirmek, en sevdiğim 😂

Canım viks yarın hemen deneyeceğim. Bir o kaldı zaten. Burda sadece orta ölçekli devlet hastanesi var.ondada sürekli doktor gelip gidiyor durmuyorlar . Mart sonuna kadar bekleyip olmazsa en yakın şehirden randevu alicam. Bu hastalık son süreçte kulağa vuruyor dedi doktor. O başlı başına farklı tedavi gerektiriyor dedi. Kızıma kulak damlası verdi o çok iyi geldi. Öyle Nalet bir hastalıktır tam iyileştim diyorsun farklı taraftan saldırıyor. Kuzenimin kızı 2 aydır öksürüyormuş o da alerjik öksürük yaşıyordu sürekli . Demekki belli bir grubu daha çok etkiliyor 😪
Vicks inşallah iyi gelir canım. Alerjik bunyeler daha zorlu geçiriyor galiba bir de tam bahara ve polenlere rast gelince bir tık yoğun daha oluyor. Umarım artık son süreçtir. Benim bademcikler yok o yüzden kulak baştan beri devreye girmişti, doktor da ilacımı vermişti. Kulak damlası size de iyi gelmiş ne güzel. Artık kurtulalım inşallah hepimiz ama yavrular hiç hasta olmasın.

Geçmis olsun canım. Ben de dün sahurda rahatsizlandım. Boğazım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim... Bu kış ikinci defa yakalandım hastalığa
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Ciddi bir salgın var ve kolay kolay geçmiyor. Hizlics toparlanirsn inşallah.
Günaydın kızlar çok özledim sizleri 💕
Yeni işime geçtim bir haftayı da geride bıraktım, haftaya düzenimi oturtacağımı düşünüyorum . Takıma geri dönebilir miyimmm🌺🌺🌺🌺
Hayırlı uğurlu olsun canım, ilk haftan nasıl geçti.
Çok daha iyiym canım çok teşekkür ederim. İlaç tedavi başladı fizik tedavi alıcam iyileşme süreci başladı. En güzeli moral iyi olmak :KK36:

Benim insülin çok yüksekti. Bu kilomdan 20 kilo fazla idim 90 a merdiven dayamıştım artık. Kötü olanı insülin ilacı yan etkisi yapmıştı değiştirdi dr o da kalp çok hızlı attırmaya başladı hastanelik oldum. Ben beslenmemi düzelttim. Hamur işleri şeker pirinç mısır v.s. gibilerini tamamen çıkarttım hayatımdan. 4 ayda 20 kilo gitti. İnsülin çok güzel düşmüş dedi dr. Benim için çok büyük başarıdır bu gelişme.
İnsülin ilacı bende bir de ödem yapıyordu şişiyordu yüzüm gözüm .
Moralini bozma canım beslenme doğru olduktan sonra düşer insülin direnci

Muhteşem :KK200:

Çok güzel öksürük iksiri var aslında evde hazırlayabilirsin yapmak istersen tabi :KK66:

Ayy :KK57: çok geçmiş olsun canım. Sen deyince benzeri olay benim de başıma geldi. Deniz sezonuydu. Tatile çıkmıştık. Lahmacun yiyelim dedik
Önümüze geldi lahmacun. garip bir kokusu vardı tabi ben yemedim. Ben hariç herkes yedi. Israr ettiler ben asla yeme dedim çünkü koku çok önemli benim için. Yediğim şeyler çok güzel kokmalı. Kötü koku tüm iştahımı bitirir. Sanki burnuma geldi kokusu:confused:
Sonuç ben hariç herkes zehirlenmişti.

Bizde de nohutlu etli yapılır bamya canım. Çok severim :kk77:

o_Oo_Oo_O

Amin canım.
Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin.
İnşallah çok daha iyi olacaksın canım, doktorların söyledikleri moralini hiç bozmasın.

Eğer bamya kızartılarak yapılmışsa o zaman etlisini seviyorum. Enistemlerin taraf öyle yapıyor. Ekşili ve nohutluyu sade yapıyorum. Bamya güzel yemek, burda da seveni çok belli ki.

Öksürük iksir tarifini verirsen yaparım canım, bu gece de hiç uyuyamadım.
Nohutlu kabak mi . Ben şok hepsini deneyecegjm
Bunu ben de yeni duydum.

Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus canlarım ben bu hafta takımda olduğumu bilmiyordum. Ama yine de dikkat ediyordum zaten. Ramazan bitene kadar hazırlıkta kalmak istiyorum. Bu hafta eşim ve oğlum çok hastaydı. O yüzden zor geçti benim için. Genelde iftarı yapıp 1 saat sonra hemen uyudum. O yüzden hiç bakamadım buraya da. Sınavı bir atlatayim dönüşüm muhteşem olacak :cool:
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ikisi de daha iyidir.

Back