Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

13 Aralık

Peynir, ekmek

Mg sülfatla sulandırılmış karadut suyu

1,5 Lt su
2 kupa kahve
1 kupa limonlu yeşil çay

IMG_8012.png
3.845 adım
Bugün kileri ve derin dondurucuyu temizleyip düzenledim, adım saydıramadım ama baya yoruldum

LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet olsun canım yine harikasın.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az kalmış.

Afiyet olsun canım güzel menü sadece akşam yemegin gaz yapacak şeyler olmuş. Umarım şişkinlik yapmamıştır. Bebişi de süt aracılığıyla rahatsız etmez inşallah.
Vallahii hiç içesim gelmedi onu bile zor içtim

Teşekkür ederim canım😘

Çok teşekkür ederim kuşum 💕

Arkadaşlar ihtimalleri yazmış canım. Bende hasimato var, benim kilomda birinin şu anki duzenimle çok daha fazla kilo vermesi lazımdı ama çok yavaş gidiyor. Tiroitlerine baktirmalisin.

Eksi görmene çok sevindim canım. Tek bir kaçamak yok ama asla salı gününden daha düşük bir rakam göremedim ben. Bakalım sabah ne olacak.
Teşekkür ederim 😘

Dünkü menümu yazayım hemen
Sahursuz oruç tuttum
Akşam iftar da
Bir tabak patatesli tavuklu fırın yemeği
2yk bulgur pilavı,bolca turp, bir bardak ayran
Bir küçük mandalina,5 fıstık bir ceviz
LenaG LenaG arke arke

Dikkat etmemme rağmen anlamadım bende ki ödem ve fazlalığı artı çıktım 😔
Geçen hafta 63,9
Bugün 64,5
Kaptanım ben süre ara vermek istiyorum çünkü sporda yapamıyorum dikkat de etsem gitmiyor ben eksi bekliyordum olmadı
LenaG LenaG arke arke
Bugün misafirimde var biraz yoğun olabilirim uzgunlukle bırakıyorum mesajımı
1000051534.png

Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Benim kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
Kızlar böylelikle diyete başladığımdan beri toplamda 20 kilo vermiş oldum daha bir 20 hatta 25 var yolun yarısına geldim şükür
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

Eklentiler

• 20241213_092134.jpg
    20241213_092134.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 3

Teşekkür ederim canım😘

Çok teşekkür ederim kuşum 💕

Arkadaşlar ihtimalleri yazmış canım. Bende hasimato var, benim kilomda birinin şu anki duzenimle çok daha fazla kilo vermesi lazımdı ama çok yavaş gidiyor. Tiroitlerine baktirmalisin.

Eksi görmene çok sevindim canım. Tek bir kaçamak yok ama asla salı gününden daha düşük bir rakam göremedim ben. Bakalım sabah ne olacak.
Teşekkür ederim kaptanım 💙

Afiyet olsun canım yine harikasın.

Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az kalmış.

Afiyet olsun canım güzel menü sadece akşam yemegin gaz yapacak şeyler olmuş. Umarım şişkinlik yapmamıştır. Bebişi de süt aracılığıyla rahatsız etmez inşallah.
Teşekkür ederim kaptanım çok şükür gaz sıkıntısı yaşamadık 💙🥰

Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Benim kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
Kızlar böylelikle diyete başladığımdan beri toplamda 20 kilo vermiş oldum daha bir 20 hatta 25 var yolun yarısına geldim şükür
Maşallah sana canım biliyorsun zaman zaman yazıyorum bende 1 Mayıs'ta basküle adım atınca 110 dum biz başarıyoruz tebrik ederim :KK60:

Günaydınlar arkadaşlar. Bir müddet ara veriyorum. Hayatıma, kendime biraz çeki düzen vermeliyim. Sizinle burada 4 haftada 3 kg verdim. Öncelikle LenaG LenaG ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarıma ve diğer kaptanlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helel edin.Görüşmek üzere hoşça kalın.
Geçen cumartesi :49.6
Bugün. 49
Fark: - 600

Eklentiler

• 20241214_090559.jpg
    20241214_090559.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 2
Kafam karıştı kaptanım 🤦🏼‍♀️meğersem sayfa ismi değişmiş 🥴
😂😂 neyse ki uzağa falan gitmemişsin
Hayırlı geceler kızlar

Dün gece karadut suyuna mg sülfat karıştırıp içtim, tık yok. Bugün yine akşam üzeri yaptım, içtim, tık yok
Açlık biraz bozuldu 😔, çok yorulduğumu hissediyorum. Hem eşim evde, sürekli herkese göre yemek hazırla, kendime düşün, kabızlığı kafaya taktım, taktıkça tıkandım. 25 aralıkta şehir dışına çıkacağız, orda da kendimi strese sokmak istemiyorum
Birkaç hafta izin istiyorum, yeni yılda oğullarım işe başlayınca, kafam da sakinleşince tekrar takımlara girerim 🤲🏼
Canım merakımdan soracağım. Sen neden bu düzeni uyguluyorsun. Bir diyet uygulaması değil galiba ya da öyle mi. Bazen çok zorlayıcı olduğunu görüyorum. Seni de yoruyor gibi. Yanlış anlama karışmak falan istemem sadece merak ettim. Neden normal bir diyet uygulamıyorsun.

Ev hayatın gerçekten yorucu, herkese göre yemek yapmak zor. Küçük insanlar da değiller, keşke daha anlayışlı olup sen ne yapıyorsan onları yeseler. Herkese ayrı yemek yapmak, üstüne torun bakmak ve kendi sağlık problemlerin seni yoruyor. Ayrı kalacağın bu surede çok güzel dinlenirsin umarım.

Dünkü menümu yazayım hemen
Sahursuz oruç tuttum
Akşam iftar da
Bir tabak patatesli tavuklu fırın yemeği
2yk bulgur pilavı,bolca turp, bir bardak ayran
Bir küçük mandalina,5 fıstık bir ceviz
LenaG LenaG arke arke
Afiyet olsun canım bolca turp bu sabaha şişkinlik yapmazsa gayet güzel bir menü. Tartı öncesi bu tarz yiyecekleri kısıtla bence.

X