Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlarım izninizle ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum 🙏

Geçen cumartesi 75.6
Bugün 74.0
Fark -1. 6

Kaptaniçem beni etiketlemenize gerek yok dedin bugünlük kusuruma bakma :KK74:
LenaG LenaG Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke kaptanım senin için :KK60:

Eklentiler

• 1000033203.jpg
    1000033203.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 5
Sabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.

Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra 💕

tebrik ederim canım😘 çok güzel eksi🤩

Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.

Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺

Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi 😢

Eksin için tebrik ederim canım😘

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi 🤩
Sagoll bebeğimm seni üzmedim😘

Evde benim disimda kilolu yok😊.Esim 57-58 kilo. ikizler 13 yaş bebekliklerindrn bu yana kilo aldirmaya çalışıyoruz. Makarna pisiren büyük oglan , sporla ugrasiyor, subatta 16 olacak . Şükür yani en azindsn onlar normal kiloda 🤗
57-58 kilo ne yaa, bu bize haksızlık. Allah tüm yavrulara sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Maşallah hepsinin kilosu da güzelmiş. Benim oğlum da çok yiyor, bir ara biz de kilo aldırmak için uğraşıyorduk, çok yemesine rağmen kilo veriyordu.

Selam kızlar bütün gün gelemedim nerdeyse, LenaG LenaG kaptanım emeklerine sağlık ❤️😍 helal et hakkını ❤️. Ellssa Ellssa hayırlı olsun kaptanım çok çok güzel kilolar verelim hep beraber inşallah ❤️

Ben yaklaşık 6 yıla yakındır belki bu gruptayim eskilerdenim önceki konu kapanndi buraya taşındı ne kaptanlar gelip geçti eskilerden de tek ben ziyarete geliyor um buraya☺️ Ellssa Ellssa kaptanım hayırlı olsun ♥️ kaptanlığın
LenaG LenaG senide tebrik ederim azmin ve kaptanlığın çok güzeldi yolun açık olsun ❤️
Teşekkür ederim kızlar :KK200:

Sabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.

Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra 💕

tebrik ederim canım😘 çok güzel eksi🤩

Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.

Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺

Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi 😢

Eksin için tebrik ederim canım😘

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi 🤩
Teşekkür ederim kaptanım 💙

Aynen öyle canım, çok mecburi bir durum olmadıkça düzenini bozma. Detoks sonrası tartı çok aldatıcı, hatta sonrası moral bozucu. Haftaya güzel bir eksiyle geleceksin sen.

Haklısın canim banada tecrübe oldu düzeni bozmamak lazım 💞

X