CanimmMerhaba kaptanım
Hayırlı olsun kaptanımCeeeeeeeeeeee bacım başka eee varmiydi
s i d e l y a kaldı canım senin takıma geliyor
Olur olur son haftalarda guzel bir yol tutturdun. Bence bu motivasyonunu paylasmalisinAh kuzu benden kaptan olurmu ki . Terzi misali
Masterfit 144.Etap Takım Listesi |
KIRMIZI TAKIM |
|
@Sitare55 |
@nurovic |
@Fitt_anne |
|
@arke |
@Ilyusa |
@-Murphy- |
@noram |
@bluegreeneyes |
@yosunlupapatya |
@Boncuk2307 |
@Jou |
@Queen-zen |
@malahit |
@Jasminium84 |
|
MAVİ TAKIM |
|
P Purple58 |
|
@Beyaz leylak |
|
|
|
P Pembepilates |
A Asya89 |
|
G Goklerce |
|
|
|
|
|
|
HAZIRLIK |
@Nergis 35 |
@Mthn83 |
@Efenin_Annesi |
@nilsub123 |
@Beklenen2 |
@94bassuk |
Olur olur son haftalarda guzel bir yol tutturdun. Bence bu motivasyonunu paylasmalisindiyordum ki kabul etmişsin takimlar da olusmus Hayirli olsun ❤
TeşekkürlerLenaG kaptan eve anca gelip dus aldim vs. Eline saglik
Hemen menumu yazayım değişik bir beslenme oldu bugün kendi adıma
Sabah
Menemen
1 dilim mercimek ekmek
Peynir 5 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Ogle
4 5 tane etli lahana sarması ve yoğurt
Akşam yemek yemedim meyve yedim bu hafta hiç yemedim özlemişim meyveyi
Yarim elma
1 mandalina
Yarın cennet hurması
Su 3 lt
LenaG Sem2024 kaptanimm bana yol göster bu hafta nuffeeenn senin gibi kilo vermek istiyorum
Kolay gelsin,gazan mübarek olsun kaptanım ,tomrs Ankee Makaron23 Tutku44 FitVenus G Goklerce bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz P Purple58
s i d e l y a
Kızlarcımmmmm şimdi bulaşık makinesinde bulaşıklar, kurutmada çamaşırlar ile ilgilenmem lazım. O arada kocam totosunun üstünde kahve istiyor 2 3 onunlada kavga ediyim gelicem . Aman haaaa cıssss şeyler yemeyin
Kolay gelsin,gazan mübarek olsun kaptanım ,
Canım tam 30 Nisan gecesi yattım sabah 1Mayıs kalktım veee başladım tarihte kardeşim doğum günü tarihi başlamam için özel bir gün olmalıydı yani kısaca başlangıç ilk günüm 1 MayısYansıyor ya ablam daha nasıl yansısın. Bir günde gelmedi ki bir günde gitsin. Sabır çiçeğim sabır bak başladığından beri bile ne kadar güzel gitti.Cakinin Gelini ablam kaç ayda verdi acaba 34 kiloyu, ben de buraya başlayalı 5 ay olacak nerdeyse yavaş yavaş gidiyor. Sen sabırla azimle istediğin kiloya düşeceksin inanıyorum.
Tamamdır canım bu hafta yapacağım bunlarıKuzum eğer yapabilirsen ( küçük bebeklerin var enerji gerekiyor) şu mercimekli ekmekten önce kurtul. Birde tahıl grubunu dolma gibi yeme bu hafta bakalım nasıl olacak. Bol salata buharda sebze ile destekle. Benim buzlukta sürekli haşlanmış nohut kurufasulye oluyor salatalar yanına 2 3 kaşık ekleyince doygunluk oluyor. Birde buharda sebze ile tabağı doldurabilirsin. Karnabahar brokoli havuç az yağ ile üzerine yoğurt harika oluyor. Ben 1 borcum yapıyorum 2 3 gün yemeklerin yanına çıkartıyorum.
Hayır henüz atmadım yarın atsam olur muHoşgeldin canım tartı fotosu atmışmıy dın bugün ?
Kolay gelsin kaptanımtomrs Ankee Makaron23 Tutku44 FitVenus G Goklerce bnnu A Asya89 P Pembepilates Ceeeeeeeeeeee gezegenfeza Lotus1234 B beyazleylak Hallederiz P Purple58
s i d e l y a
Kızlarcımmmmm şimdi bulaşık makinesinde bulaşıklar, kurutmada çamaşırlar ile ilgilenmem lazım. O arada kocam totosunun üstünde kahve istiyor 2 3 onunlada kavga ediyim gelicem . Aman haaaa cıssss şeyler yemeyin
Bende hep aynı kiloda geliyorum burayaHamdolsun diyeyim
Be artıyor, bir azalıyor kilom, maraton hiç bitmiyor
Geldiğine sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?