Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine emeğine sağlık kaptanım

sibel_84 kaptancım çok tebrik ederim Güzel takım arkadaşlarım sizleri de tebrik ediyorum, emeklerinize sağlık.

Ceeeeeeeeeeee kaptanım emeklerine sağlık, çok güzel yarıştınız. Seni ve takımını da tebrik ediyorum

Bence burayı daha aktif değerlendirmeliyiz kaptanlarimizla beraber birbirimizi motive etmeliyiz daha çok paylaşım yapıp konuşmalıyiz bence odagimizi kaybettik yeniden toparlanmaliyiz.
Bu hafta gerçekten biraz sessiz geçti haklısın. Canı sıkkın olanlar, çocuğu ve kendisi hasta olanlar, yoğunluklar derken bi tık uzak kaldık bence de. İnşallah bu hafta toparlarız.
Çoğumuz regliz kuzum onun da etkisi oldu bence
Evet canım o da etkiliyor ama regli bitenler bu hafta çok güzel gelecekler.
Yeni hafta yeni heyecanlar kaptanım kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Ben deeeeeee

Teşekkür ederim kaptanım

Evde misafirlerim var, şimdilik kaçıyorum. Yapılacak çok şey var ama benim yapasım yok. Bir de evimde sakince oturmak istiyorum, sizle konuşmak istiyorum. Mecburen şimdilik işlere dönme vakti. Ancak akşam gelebilirim haberiniz olsun, yine de uğramaya çalışırım. Cumartesi heyecanını çok severim.

LİG SIRALAMASI

80' LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
Tutku44 83.50 Sem2024 90.15
60kiloyum 86.20 Lotus1234 92.70
arke 87.60
Hallederiz 87.60
50'LER LİGİ KİLO
@Queen-zen50.10
@malahit52.30
nurovic 56.70
ALTIN LİG KİLO
@Purple58109.00
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO
@yosunlupapatya47.85
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (30.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim

Ellerine sağlık canımm

Ellerine sağlık canım

Teşekkürler çiçeğim
Ellerine sağlık boncuğum
60lar liginde 1. Olmakta varmış

Ellerine sağlık canım 90 lar Ligi'nde en geride kalmakta varmış kaderde ...
Leyl35 nerdesinnn?

Sarjim bitmek üzere. Benim icin secim yaparsaniz sevinirim. Eve 5 gibi anca donerim

Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Şeker tansiyon ne varsa ölçtün mü fezom

İlk defa açlık yapmıyorum canım, akşama doğru halsizlik oluyor sadece, yinede bugün biraz yedim, geçmedi

Oyy canım inş hallolur sıkıntılarımız ne diyeyim
Müdürünüze de tebriklet valla
Canım kaptaniçem aldım sözlerini kalbime kulağıma koydum
Çok alıştırdım ablacım fazlasıyla tembellipe sorumsuzluğa alıştırdım o da boşlıultan demek ki bizi üzecek zamanı buldu Allah hidayet versin
Ah canım cok geçmiş olsun . Olur öyle ev içinde bazen gerçekten fazlaca oluyor insanın canını sıkacak cinsten ama geçiyor tabi olan bize oluyor inşallah çabucak toparlarsiniz
Amin canım benim sağolasın
Sitarecim yaaa Allah yardimcin olsun . Ne diyecegimi bilemiyorum..Bir cikis yolu bulursun sen
Canımsın çiöeğim
canım benim Rabbim evine huzur gönlüne ferahlık versin
Hepsi imtihan bunu biliyoruz insa ennkısa zamanda tekrar guzel duzenin oturur huzur olusur
Amin kuzum sağolasın
Senşn mesajının gözlerimi doldurması
Sağolasın bomcuğum iyikş varsınız
Amin kuzum sağolasın
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım
Amin fezam

Teşekkür ederim, ayağa kalktıkça başım dönüyor, gözüm kararıyor, midem bulanıyor, az önce bişeyler yedim, geçmedi. Acaba hastalanıyormuyum, bilmiyorum
Geçmiş olsun fezam tansiyona bir baktırsan

Eklentiler

• IMG_4593.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 12

Ellerine sağlık canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…